iyiyim neikem ben çok şükür bi ara zamansız kanamalar oldu acile falan gittim ciddi bişe yok yumurta çatlarken olabilir dediler öyle yani.yarın veli toplantısı var yine okuldayım yane pufff. senin ne zaman doğum söle bakim.ve nerde yımırtlıcan onu da söle
söslüm iyi düşünmüşsün dışarı çıkın valla iyi gelir sonra da güzel bi film alın cips alın çeres kola alın ıvır zıvır oturun yiyin annem
delüümmmmmmmenikem valla geleceğini bilsem sipariş veirim ama tırışkadan sorduğun için hıh diyorum sadece
melikemmm gülee gülee cnmmm kendinee vee meleginee iyii bakkk öptüm cnmm seni üzdüysem kusuraabakma hakkını helal ettttt
haklısın bitanem ne desem boş biliyorum ama ne dersem deyin sen kendinii toplayamıcan zor biliyosun qwuuzm bende yaşadım bunları kim dne derse desin birinden gidiyo birinden çıkıyoduu ama işte canım yuvan içimn kocan için aykata kalman lazım dikkat etmen lazım sağlığın gittikten sonra bebeyi napacan sağlık önemli olan dimi
.ok şükür aplam önemli bişi değilmişş inşalahh çatlasında döllensin garii kıss
ayy kıyamamm quuzm gıı pazar da okul var ha ne sıkıcı beaaaa
yavyum ben etlikte yımırtlıcam kısmet ederse Rabbim ya şubatın sonu yada martın başı oluyoo quzuu
inşallahh hayırlıı bi şekilde bebeğimm olurr başkadaa düşüncemm yokkkkk amaa benimdee elimden gelen bişeyy yokkk RABBİM istesin ol desin inşallahhhh
delüümmmmmm
walla gelebilsem gelerimm gıııı emme iştee tee nerelerdesin nie burdan taşındın ki sankiiii((((((
canım benimmm helal olsun varsa eğer tabi ama sen kendini yıprattıkça biz burda hepimiz üzülüyoruzz inan geçecek bidenemm yaa şöle bi bakk canımm yasemin aplaya ipek aplayaa
oalacakk canımmm elinizden geleni yapıyosunuz Rabbim elbet ol dicekk
biliyorumm quzuu gıı burda oturduğunuukıs hamilelerin hafıza gidiyo heral bi süre sonra menike ben zaten burda oturuyom taşınmadımki kuzucum aha ha.ankarada ilk buraya geldim zaten.etlikte doğuracan he ayyy belkim gelirim kuzuuuum.ne dicem sen bana özelden bir iki bilgini yolla olar mı ad soyad falan nonu da yaz hatta.olur ya gelirim belki etlik yakın sayılır bize
slm kızlar az önce piknikten geldin hiç keyfim yok bak fatoş sen özellikle oku bu yazımı herşeyin bası saglık sıhhat
peknik alanına girerken tren raylarının üzerinden geciyoruz biz mangalı yakmaya başladık 2 üniversite ögrencisi biri kız biri erkek tren rayının üzerinden arabayla dönüş yapmaya calışmışlar tabi cocuk arkasına hiç bakmıyor tren yaklaşıyor siren çalınca farkediyorlar arabadan hemen iniyorlar kaçmak için ana cok gec sürükleniyorlar kız öldü erkekte cok agır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor boş dünya yalan dünya yarına cıkacagımız belli değil o yüzden de yarın ölecekmi,şiz gibi bu dünyanın tadını cıkaralım tabi öbür dünyadı da unutmadan bir cocuktur tutturmusuz yatıyoruz cocuk kalkıyoruz cocuk olacagı varsa zaten olacak niye boşu boşuna hayatımızı zindana çeviriyoruz arkadaslar fatoşum sende üzülme artık ben dövecem bak seni artık Allahın bile gücüne gider allah korusun rabbim öyle bir dert verir ki insana daha cocuk falan aklımızın ucundan gecmez bunu yalnız senın için söylemiyorum canım hepimiz için gecerli bu günkü olay beni cok etkiledi gercekten arkadaslar rabbim kazalardan belalardan korusun kaldıramayacagımız dert vermesin...
slm canlarım aklımda yazacak çok şey varken büyük bi şokla unuttum herşeyi yaafatoş preseed kullanmıştı ben kesin hamile diyodum nasıl şoktayım anlatamam..canım melek yüzlüm sakın üzüme sıkma canını hayırlısı olsun tatlım dualarımız bigün yerini bulucak inan buna...
fkrdmr hamileymiş tebrik ederim senin adına sevindim canım allahhayurlısıyla kucağınııza almayı nasip etsin...
eveeet mevlüt bitti üzerimden büyük yük kalkmış gibiyim inanın çook güzel geçti tef le mevlüt okudu hoca ilkkez bölesini gmrdüm umduğumdan fazla kalabalık oldu ikramlıklar yetmedi tekrar tekrar istedik allah kabul etsin inş.azıcık gerildim boşboğaz komşu dırdırına ama esgeçtim her gelen hayrolahamşilemisin ne mevlütü dedi yok deyince olmadığını dile getirip durdular bana sormadan heömde amaaaaan artık düşünmüyruz diyemiyprum çünkü inanan yook
çekiiş yapılmış ama hoş görün ben nerden adres alıcam nereye adres vercem birde bana çıkan kişi bilmicek bana çıktığını galiba dimi...
öperim şimdilik hepinizi haaaa az daha unutuyodum allahım sizerden razı olsun dualar okunmuş amin deyiverem ağzınıza yüreğinize sağlık...
dün hocayı ayrı odaya alıp anlattım durumu niyetim bu dedim bide bizde bu durumda 15 16 kişi var dedim dualarında onlarada yer ver inş.dedim hoca ne dedi biliyonuzmu sizin ailede ırsi bi durum o zaman genetiklere baktırın dedi
offf yaaa nasıl üzüldüm şimdiii .iştee böyle bir dünyadayızz bir varız bir yokuzzzslm kızlar az önce piknikten geldin hiç keyfim yok bak fatoş sen özellikle oku bu yazımı herşeyin bası saglık sıhhat
peknik alanına girerken tren raylarının üzerinden geciyoruz biz mangalı yakmaya başladık 2 üniversite ögrencisi biri kız biri erkek tren rayının üzerinden arabayla dönüş yapmaya calışmışlar tabi cocuk arkasına hiç bakmıyor tren yaklaşıyor siren çalınca farkediyorlar arabadan hemen iniyorlar kaçmak için ana cok gec sürükleniyorlar kız öldü erkekte cok agır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor boş dünya yalan dünya yarına cıkacagımız belli değil o yüzden de yarın ölecekmi,şiz gibi bu dünyanın tadını cıkaralım tabi öbür dünyadı da unutmadan bir cocuktur tutturmusuz yatıyoruz cocuk kalkıyoruz cocuk olacagı varsa zaten olacak niye boşu boşuna hayatımızı zindana çeviriyoruz arkadaslar fatoşum sende üzülme artık ben dövecem bak seni artık Allahın bile gücüne gider allah korusun rabbim öyle bir dert verir ki insana daha cocuk falan aklımızın ucundan gecmez bunu yalnız senın için söylemiyorum canım hepimiz için gecerli bu günkü olay beni cok etkiledi gercekten arkadaslar rabbim kazalardan belalardan korusun kaldıramayacagımız dert vermesin...
slm kızlar az önce piknikten geldin hiç keyfim yok bak fatoş sen özellikle oku bu yazımı herşeyin bası saglık sıhhat
peknik alanına girerken tren raylarının üzerinden geciyoruz biz mangalı yakmaya başladık 2 üniversite ögrencisi biri kız biri erkek tren rayının üzerinden arabayla dönüş yapmaya calışmışlar tabi cocuk arkasına hiç bakmıyor tren yaklaşıyor siren çalınca farkediyorlar arabadan hemen iniyorlar kaçmak için ana cok gec sürükleniyorlar kız öldü erkekte cok agır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor boş dünya yalan dünya yarına cıkacagımız belli değil o yüzden de yarın ölecekmi,şiz gibi bu dünyanın tadını cıkaralım tabi öbür dünyadı da unutmadan bir cocuktur tutturmusuz yatıyoruz cocuk kalkıyoruz cocuk olacagı varsa zaten olacak niye boşu boşuna hayatımızı zindana çeviriyoruz arkadaslar fatoşum sende üzülme artık ben dövecem bak seni artık allahın bile gücüne gider allah korusun rabbim öyle bir dert verir ki insana daha cocuk falan aklımızın ucundan gecmez bunu yalnız senın için söylemiyorum canım hepimiz için gecerli bu günkü olay beni cok etkiledi gercekten arkadaslar rabbim kazalardan belalardan korusun kaldıramayacagımız dert vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?