Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evettt filimm iyii fikirrrrr vee cipssss cokk güzell saolunnn cnmm iyiii fikirrrrr

menikem valla geleceğini bilsem sipariş veirim ama tırışkadan sorduğun için hıh diyorum sadece
delüümmmmmm
walla gelebilsem gelerimm gıııı emme iştee tee nerelerdesin nie burdan taşındın ki sankiiii((((((

melikemmm gülee gülee cnmmm kendinee vee meleginee iyii bakkk öptüm cnmm seni üzdüysem kusuraabakma hakkını helal ettttt

canım benimmm helal olsun varsa eğer tabi ama sen kendini yıprattıkça biz burda hepimiz üzülüyoruzz inan geçecek bidenemm yaa şöle bi bakk canımm yasemin aplaya ipek aplayaa
oalacakk canımmm elinizden geleni yapıyosunuz Rabbim elbet ol dicekk

inşallahh hayırlıı bi şekilde bebeğimm olurr başkadaa düşüncemm yokkkkk amaa benimdee elimden gelen bişeyy yokkk RABBİM istesin ol desin inşallahhhh

cnmm hayırlısıııı RABBİM inşallahhh bizimdeeeee sıramızııı hayırlıı bi şekildeee göstercekk inşallahhhhhhhhhhhh

kıs hamilelerin hafıza gidiyo heral bi süre sonra menike ben zaten burda oturuyom taşınmadımki kuzucum aha ha.ankarada ilk buraya geldim zaten.etlikte doğuracan he ayyy belkim gelirim kuzuuuum.ne dicem sen bana özelden bir iki bilgini yolla olar mı ad soyad falan nonu da yaz hatta.olur ya gelirim belki etlik yakın sayılır bize

slm kızlar az önce piknikten geldin hiç keyfim yok bak fatoş sen özellikle oku bu yazımı herşeyin bası saglık sıhhat
peknik alanına girerken tren raylarının üzerinden geciyoruz biz mangalı yakmaya başladık 2 üniversite ögrencisi biri kız biri erkek tren rayının üzerinden arabayla dönüş yapmaya calışmışlar tabi cocuk arkasına hiç bakmıyor tren yaklaşıyor siren çalınca farkediyorlar arabadan hemen iniyorlar kaçmak için ana cok gec sürükleniyorlar kız öldü erkekte cok agır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor boş dünya yalan dünya yarına cıkacagımız belli değil o yüzden de yarın ölecekmi,şiz gibi bu dünyanın tadını cıkaralım tabi öbür dünyadı da unutmadan bir cocuktur tutturmusuz yatıyoruz cocuk kalkıyoruz cocuk olacagı varsa zaten olacak niye boşu boşuna hayatımızı zindana çeviriyoruz arkadaslar fatoşum sende üzülme artık ben dövecem bak seni artık Allahın bile gücüne gider allah korusun rabbim öyle bir dert verir ki insana daha cocuk falan aklımızın ucundan gecmez bunu yalnız senın için söylemiyorum canım hepimiz için gecerli bu günkü olay beni cok etkiledi gercekten arkadaslar rabbim kazalardan belalardan korusun kaldıramayacagımız dert vermesin...

biliyorumm quzuu gıı burda oturduğunuu
sankimm daha önce sincandamı ne oturuyordun da burdan oraya gitmişsin gibi geldi aklıma yanlış gelmiş amaa
gell datlımm taammm mıı kıss bilgilerimi gönderiyorum özelinee

aminn canımm
çok haklısın wallaa canım ya Rabbim sabır versin gerçekten çok zor

ALLAH kabul etsin tubişim

yeminle diyorumm hocanın yorumunu okurkenn kahkahayı bastımm Allahımm ne komik yaa bizi ailen sanmış demekkii e hoca haklıı Allah bilir nasıl anlattın adama

çekilişte sana çıkan kişiyi sadece sen biliyorsun canım o senden bir haber ...adresleri duru ya yazıyoruz o iletiyo diğer arkadaşa .ben yazdım bilee .anlaşılmayan başka bişey varmıı tubilikk

offf yaaa nasıl üzüldüm şimdiii .iştee böyle bir dünyadayızz bir varız bir yokuzzz ..Allah o gençlerin ailelerine sabırlar versin çok zor bir durumm ..ben her zaman diyorum zatenn en büyük derdimiz bu olsun Allah unuturacak başka dertler vermesinn

leydimm kuzummm ne yapıyorsunn aşağılardaaa yormaa kendini canımm geçmiştee pek iç açıcı şeyler yokk maalesef

ne acı!!!!çok üzüldüm...rabbim çocuk verip de başka dert vermesin rabbim bilir kulunun kaldıramayacağı derdi vermez...

günaydııın....oohhh ilk ben yazıorum bugün..tabi herkes uyuyor kocasıyla şimdi mışıl mışıl.ben erkenciyim bugün eşim bugünde işe gitti..malasef bende eşimi uğurladım bi bakayım kızlar napmış die ama en son bnm yazdığımla kalmış....iyi pazarlar iyi gezmeler iyi eğlenceler herkeslere:82::86:

slm cicoşlar kimseler yok hmmm geçmişe baktım tostinin yazısı üzdü beni alah kimseye böylesini benzerini yaşatmasın herşeyin hayırlşısı önce sağlık herzaman...öümün bile hayırlısını versin allah.melişim göbüşünü yiyim kız maşallah ne tatlı görünüyo öle ayy insan var içinde öylemii benimkide laf oldu yani insan olucak tabi boru değilya nurcanım şekerim tamam teşekkür ederim cicim yazayım duruya adresimi talihlimin adresinide ondan alayım öylemi hmm peki ama duru isyana kalkmazsa iidir ondan ona al ver çokta keyifli olmasa gerek
öperim hepinizi bu arada
elifcim eşinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah tüm olumsuzluklar 34.yaşında kalmıştır 35 te herşey dilediğinz,istediğiniz gibi olur canım.onuda anlamaya çalış kırılma alınma zamanla herşey düzelicek inşaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…