slm cicoşlar kimseler yok hmmm geçmişe baktım tostinin yazısı üzdü beni alah kimseye böylesini benzerini yaşatmasın herşeyin hayırlşısı önce sağlık herzaman...öümün bile hayırlısını versin allah.melişim göbüşünü yiyim kız maşallah ne tatlı görünüyo öle ayy insan var içinde öylemii benimkide laf oldu yani insan olucak tabi boru değilya nurcanım şekerim tamam teşekkür ederim cicim yazayım duruya adresimi talihlimin adresinide ondan alayım öylemi hmm peki ama duru isyana kalkmazsa iidir ondan ona al ver çokta keyifli olmasa gerek
öperim hepinizi bu arada
elifcim eşinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah tüm olumsuzluklar 34.yaşında kalmıştır 35 te herşey dilediğinz,istediğiniz gibi olur canım.onuda anlamaya çalış kırılma alınma zamanla herşey düzelicek inşaah
canım eşinin doğum günü kutlu olsunkuzucuğum ..teşekkür ederim umarım dediğin gibi tüm yaşadığımız bu olumsuzluklar 34 de kalsın çok güzel bi söz !!!inşallah bu 35 yaş yolun yarısı artık bebeğimizle tamamlamakla olsun.ewt eşime hak veriorum tabi o da haklı baksana yaş gidiooooo.......
slm cicoşlar kimseler yok hmmm geçmişe baktım tostinin yazısı üzdü beni alah kimseye böylesini benzerini yaşatmasın herşeyin hayırlşısı önce sağlık herzaman...öümün bile hayırlısını versin allah.melişim göbüşünü yiyim kız maşallah ne tatlı görünüyo öle ayy insan var içinde öylemii benimkide laf oldu yani insan olucak tabi boru değilya nurcanım şekerim tamam teşekkür ederim cicim yazayım duruya adresimi talihlimin adresinide ondan alayım öylemi hmm peki ama duru isyana kalkmazsa iidir ondan ona al ver çokta keyifli olmasa gerek
öperim hepinizi bu arada
elifcim eşinin yeni yaşı hayırlı olsun inşallah tüm olumsuzluklar 34.yaşında kalmıştır 35 te herşey dilediğinz,istediğiniz gibi olur canım.onuda anlamaya çalış kırılma alınma zamanla herşey düzelicek inşaah
canım eşinin doğum günü kutlu olsunüzülme lütfen her şey düzelicek inşallah Rabbim en kısa zamanda hamiş müjdeni vermeyi nasip etsin , inşş çokkkk mutlu sağlıklı yeni yıl bizleri bekliyordur :92: çıkmam gerek bir dolu işlerim var :18:
inşallah canım inşallah bizlerde görücez o günleri..sende hayırlısıyla al kucağına az kaldı hazırlıklar tamammı barisaol tatlımm yi kıss hee walla insan var daha bende innamıcam elime almadan galibaa
Rabbim sizede tattırsın inşalahh datlumm rüyamda doğurdum yine bugünn
sen napıyonn quzuu ne var ne yok nassın gı özledim bi karşılaşamadıkk
sağol cnm dua paylaşımın için yalnız 3. Hz. Zekeriya'nın duası kaç kez okunacak günde :26:herkese merhaba ben manevi yönden duyduklarımıda paylaşmak istiyorum bu arada benim preseedle ikinci denemem ama olmadı bende hiç sorun yok eşimkide düzeldi ama umutsuzluk yok preseede devam 1. meryem süresini 41 gün her gece okuyup hamile kalanlar var ben inanıyorum yanlız hiç ara verilmicek adetliyken yerine başkası okuyacak 2.hergün ALLAHIN İSİMLERİNDEN YA VARİS va çektirelerek 707 kere okunacak 3. hz zekeriyanın duası KALE RABBİ HEPLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA manası EY RABBİM beni yanlız başıma bbırakma çünkü sen varislerin tek sahibisn EY senin katında lütfun ve kereminle tertemiz bir çocuk ihsan et muhakkakki sen duaları işitensin MEVLAM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN AMİN
çalıntı değil alıntıdırrrrrrbaşka bir topikte gördüm ben not aldım sizlerinde işine yarar diye düşündüm şekerciklerim
eliiiif coş gelmiş hayrola iisin demi[/B]
hoş buldum canım sağolşifa h.g naber nası gidioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?