Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kuzucuğum ..teşekkür ederim umarım dediğin gibi tüm yaşadığımız bu olumsuzluklar 34 de kalsın çok güzel bi söz !!!inşallah bu 35 yaş yolun yarısı artık bebeğimizle tamamlamakla olsun.ewt eşime hak veriorum tabi o da haklı baksana yaş gidiooooo.......

canım eşinin doğum günü kutlu olsun üzülme lütfen her şey düzelicek inşallah Rabbim en kısa zamanda hamiş müjdeni vermeyi nasip etsin , inşş çokkkk mutlu sağlıklı yeni yıl bizleri bekliyordur :92: çıkmam gerek bir dolu işlerim var :18:

saol tatlımm yi kıss hee walla insan var daha bende innamıcam elime almadan galibaa
Rabbim sizede tattırsın inşalahh datlumm rüyamda doğurdum yine bugünn
sen napıyonn quzuu ne var ne yok nassın gı özledim bi karşılaşamadıkk

saol canım işallah dediklerin olur hepimiz için...

böyle bir acıya yürek nasıl dayanır
nası alışır bilmem
biliyorum seninde aklın hep bende
nasıl dersin gelmem
kırıldın mı çok,yoruldun mu yoksa
...nedir esaslı neden ?
yarım kalamaz inan bu aşk böyle
yakalar kalbinden
eminmisin bu kadar kendinden
ne zaman çıktın aşkın emrinden
gururmu onurmu söyle bizi vururmu ?
biz böyle severken
düştüysek kalakarız daha ölmedik yaa
büyük yeminlerden vazgeçip dönmedik ya
benim bir günüm geçmezki seni görmeden
birtanem bırakma kendini al kalbini gel hemen
YONCALODİ...

inşallah canım inşallah bizlerde görücez o günleri..sende hayırlısıyla al kucağına az kaldı hazırlıklar tamammı baribende sık sık rüyamda doğuma giriyorum zaten bi gördüğüm o gerisi gelmiyiii nasıl olayım ya bi mevüt okuttum ertesi gün yani dünde misafir ağırladım ebemin alt çekmecesini gördüm yaniyorgunum yorguuuunnn...bende bu ayki adetle dondurulmuşumu kulanam dedim ama ertelendi bir ay daha bakalım nolcek bu arada preseed siftahını yaptım hade hayırlsıı bakalım

eliiiif coş gelmiş hayrola iisin demi

herkese merhaba ben manevi yönden duyduklarımıda paylaşmak istiyorum bu arada benim preseedle ikinci denemem ama olmadı bende hiç sorun yok eşimkide düzeldi ama umutsuzluk yok preseede devam 1. meryem süresini 41 gün her gece okuyup hamile kalanlar var ben inanıyorum yanlız hiç ara verilmicek adetliyken yerine başkası okuyacak 2.hergün ALLAHIN İSİMLERİNDEN YA VARİS va çektirelerek 707 kere okunacak 3. hz zekeriyanın duası KALE RABBİ HEPLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA manası EY RABBİM beni yanlız başıma bbırakma çünkü sen varislerin tek sahibisn EY senin katında lütfun ve kereminle tertemiz bir çocuk ihsan et muhakkakki sen duaları işitensin MEVLAM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN AMİN

çalıntı değil alıntıdırrrrrr başka bir topikte gördüm ben not aldım sizlerinde işine yarar diye düşündüm şekerciklerim

sağol cnm dua paylaşımın için yalnız 3. Hz. Zekeriya'nın duası kaç kez okunacak günde :26:

eliiiif coş gelmiş hayrola iisin demi[/B]

he kız çoş geldi bana tutun beniiiiiiii anam bi tuhafım bugün hep şarkı söledim deli gibi bağıra bağıra----yrında oruca başlayacam inşallah bu paylaştığın duları yapmaya çalışcam bakalım hayırlısı çok saol&&

şifa h.g naber nası gidioo
hoş buldum canım sağol halaaa işleri hale-yola koyamadım telefon yoğunluğum var bugün bulaşıkları yıkıcam tezgah karışık ara ara bakıyom işte vaktim yok yine çıkmam lazım neolur kusura bakma kendine cici bak görüşürüz

günaydın hayırlı haftalar hanımlar nasılsınız ...fatoş için çok üzüldüm testte çift çizgiyi görüp doktorda negatifi duymak
çok daha kötü inşallah bu bebek için üzüldüğü son ay olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…