hoşbulduk canım sende hoş geldin özel mesajlarıma baktımşifa hoşgeldin
günaydın cnm hoş geldingünaydınnnnnnnnnnn
iyiyim canım geçti çok şükürkankii nasılsınn boğazın nasıl olduu canım
haftasonu güzel geçti cumartesi sabah işe giderken eşim ablama götürdü beni ablamdaydım dışarı çıktıkhoşbulduk canım sende hoş geldin özel mesajlarıma baktımhafta sonu nasıldı dinlenmişsindir umarım miden nasıl ? inşallah herşey yolundadır haaa kayınvalidenin test sonuçları çıktımı :26: inş temiz çıkmıştır
günaydın cnm hoş geldinresminde hoş çıkmış
günaydın kedersizim ipek şifa
nasılsınız bacılar
inşallah canım 1 hafta sonra çıkacak olan da temiz çıkıcakiyiyim canım geçti çok şükür
haftasonu güzel geçti cumartesi sabah işe giderken eşim ablama götürdü beni ablamdaydım dışarı çıktık
bana alamadıkları doğumgünü hediyemi aldılar ...dün evdeydim bütün gün yattım yuvarlandım...kayınvaldemin
hepatit c testleri temiz çıktı çok şükür troitlerinden yapılan biyopsi bir hfta sonra çıkıcak inşallah onda da bir şey çıkmaz....sen nasılsın canım
senin haftasonun nasıldı
Allahhh Allahhh hayır olsun rüyann ..ama rüyada nasıl bir formülden bahsediyorumki bir fikrin varmı :))) karnım evet kocamannn oldu yaaa neden böyle bilmiyorum dün kaynanmlara gitmiştik ,bütün aile dalga geçti resmenn nasıl aldın bu kadar kilo diye ..en çoktaa göbeğim gözee batıyookanki seni rüyamda gördüm bir anlam yüklemek doğru olurmu bilmiyorum çünkü gece boyu bir sürü
karışık rüyalar görüyorum son günlerde neyse anlatayım ....eşinle birlikte istanbuldasınız benim bekakrken oturduğum
mahalledeyiz bana diyosunki 18 aydır sen bize söyledin yapmadık şimdi aklımız başımıza geldi şimdi senin formülü
uygulamaya geldik diyosun bende iyi yaptın diyorum ama senin karnın o kadar büyükki diyorum bu hamile değilse bu nasıl göbek böyle
günaydın hoş geldin cnm iyiyim hamdolsun sen nasılsıngünaydın kedersizim ipek şifa
nasılsınız bacılar
günaydın kedersizim ipek şifa
nasılsınız bacılar
kedersız ıpekkk ben geldımmm gunaydınlar :80::80::80:
bence o yöntem nevbaharında ısrarla tavsiye ettği ipeğinde uyguladığı terapi yöntemi adını yanlışmı yazdım yoksaAllahhh Allahhh hayır olsun rüyann ..ama rüyada nasıl bir formülden bahsediyorumki bir fikrin varmı :))) karnım evet kocamannn oldu yaaa neden böyle bilmiyorum dün kaynanmlara gitmiştik ,bütün aile dalga geçti resmenn nasıl aldın bu kadar kilo diye ..en çoktaa göbeğim gözee batıyoo
rüyan hayırlara çıksınn kafama takıldı şimdii ..rüyadan anlıyanda yok topikte
bana selam yok amakedersız ıpekkk ben geldımmm gunaydınlar :80::80::80:
ooo kimleri görüyorumm günaydın canım hoşgeldin :80:
uyanınca bende düşündüm acaba ne formulü onunla ilgili bi şey gördümmü diyeAllahhh Allahhh hayır olsun rüyann ..ama rüyada nasıl bir formülden bahsediyorumki bir fikrin varmı :))) karnım evet kocamannn oldu yaaa neden böyle bilmiyorum dün kaynanmlara gitmiştik ,bütün aile dalga geçti resmenn nasıl aldın bu kadar kilo diye ..en çoktaa göbeğim gözee batıyoo
rüyan hayırlara çıksınn kafama takıldı şimdii ..rüyadan anlıyanda yok topikte
bana selam yok amaolsun canım günaydın ve hoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?