Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifa hoşgeldin
hoşbulduk canım sende hoş geldin özel mesajlarıma baktım hafta sonu nasıldı dinlenmişsindir umarım miden nasıl ? inşallah herşey yolundadır haaa kayınvalidenin test sonuçları çıktımı :26: inş temiz çıkmıştır

kankii nasılsınn boğazın nasıl olduu canım
iyiyim canım geçti çok şükür
haftasonu güzel geçti cumartesi sabah işe giderken eşim ablama götürdü beni ablamdaydım dışarı çıktık
bana alamadıkları doğumgünü hediyemi aldılar ...dün evdeydim bütün gün yattım yuvarlandım ...kayınvaldemin
hepatit c testleri temiz çıktı çok şükür troitlerinden yapılan biyopsi bir hfta sonra çıkıcak inşallah onda da bir şey çıkmaz....sen nasılsın canım
senin haftasonun nasıldı

kanki seni rüyamda gördüm bir anlam yüklemek doğru olurmu bilmiyorum çünkü gece boyu bir sürü
karışık rüyalar görüyorum son günlerde neyse anlatayım ....eşinle birlikte istanbuldasınız benim bekakrken oturduğum
mahalledeyiz bana diyosunki 18 aydır sen bize söyledin yapmadık şimdi aklımız başımıza geldi şimdi senin formülü
uygulamaya geldik diyosun bende iyi yaptın diyorum ama senin karnın o kadar büyükki diyorum bu hamile değilse bu nasıl göbek böyle

inşallah canım 1 hafta sonra çıkacak olan da temiz çıkıcak oooo iyi güzel ve keyifli geçmiş hafta sonun :92:

Allahhh Allahhh hayır olsun rüyann ..ama rüyada nasıl bir formülden bahsediyorumki bir fikrin varmı :))) karnım evet kocamannn oldu yaaa neden böyle bilmiyorum dün kaynanmlara gitmiştik ,bütün aile dalga geçti resmenn nasıl aldın bu kadar kilo diye ..en çoktaa göbeğim gözee batıyoo
rüyan hayırlara çıksınn kafama takıldı şimdii ..rüyadan anlıyanda yok topikte

bence o yöntem nevbaharında ısrarla tavsiye ettği ipeğinde uyguladığı terapi yöntemi adını yanlışmı yazdım yoksa hipnoz muydu yoksa :26: işte oooooooooo bence moral yani sitresten uzak dur kedersizm

bu akşam kayınıma kız istemeye gidiyorlar bizimkiler
aileye yeni bir birey ,yeni bir elti daha katılıyorr hayır olsun inşallah :97:

uyanınca bende düşündüm acaba ne formulü onunla ilgili bi şey gördümmü diye
yok sadece formül diyoruz neyse artık o hayra çıksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…