Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu akşam kayınıma kız istemeye gidiyorlar bizimkiler
aileye yeni bir birey ,yeni bir elti daha katılıyorr hayır olsun inşallah :97:
yaaa aday hazırmı yani olacak gibimi iii hadi hayırlı olsun şimdiden inşş kafadaşın olur yeni elti :92:

aaa bak bu olabilir valla ama nasıl yapabilirmki bunun için irade lazımmm oda bende yok :96:

olabilir ben çünkü sizlere bu konuyla ilgili olarak bir tek bundan bahsettim nevbahardan öğrenmiştim
bu akşam kayınıma kız istemeye gidiyorlar bizimkiler
aileye yeni bir birey ,yeni bir elti daha katılıyorr hayır olsun inşallah :97:

hayrılı uğurlu olur inşallah ....,inşallah anlaşabileceğin eltilik değil arkadaşlık yapabileceğin biri olur

kusura bakma tansmamıstık tabıkı sanada gunaydınlar tesekkurler tekrardan ozur.
estağfirullah canım özür dilemen gerekmez sağol sanada günaydın profil resmindeki bebiş çok tatlı inşşş aşılama oluyorsun galiba bu aşılamada tutar sağlıklı ve hayırlı bebişin gelir

ya arkadaslar ıpekk nurcann sifaa bana dua edermısınız bugun ıcın lutfen ınsallah bu defa olur dıye.sımdı cıkmam lazım temızlık yapıcam kı asılamadan sonra akıllı akıllı oturayım.dualrınız beklıyorum.

iyiyim bend ecok şükür kızlar yemegi koydum geldim benım ki gelir 12 de
kedersizim hayırlı olsun kız istemeye gidiyormuşsunuz
saes hakkında hayırlısı canım dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine

:79::79::79::79:hepınıze ıyı gunler ınsallah yarın gorusuruzzz.asılamam kanamalı olmzasa tabııı.

tabiki ederim canım inşallah Yüce Rabbim kabul buyurur duamı inşallah yakında müjde verirsin bizlere :92: kolay gelsin ama çok yorma kendini

aaa bak bu olabilir valla ama nasıl yapabilirmki bunun için irade lazımmm oda bende yok :96:

hiç denemiyosunuz defalarca söyledim başlangıçta çok yavan geliyo böylemi olacak diyosun çünkü sadece dilin söylüyo
ama zamanla onu söylemek o kadar iyi ggelmeye başlıyoki hem o cümlelerle moral buluyosun hemde inanıyosun dilinle söyleye söyleye
beynin inanmaya başlıyo beyin inanınca moral kendiliğinden geliyo

cok tesekkur ederım canım rabbım mınsallah hepımıze cabuk gunde nasıp eder emanetını...bebısımızı..hepımız cabucak bole olalımmm

inşallah bu defa bebeğin sana gelir canım şansın açık olsun 15 gün sonra rabbim muradına ermeyi nasip etsin

yaaa aday hazırmı yani olacak gibimi iii hadi hayırlı olsun şimdiden inşş kafadaşın olur yeni elti :92:

hazır ,hazırr. kızı verecekler belli, eşimin dayısı kızın bbasına çıtlatmış böyle bişey var kızını istemeye gelecez diye,buyrun gelin demişş hayırsa olsun bu iş demiş ..kızla tanışmışlığımız var o beni severmi bilmiyorum ama çok ısınamadaım ben ona yaaa :97: :97:

olsun kaynınla mutlu olsunlar o önemli zamanla bakarsın bellimi olur kankin oluverir

kedersizim bide bizlere liste yap terapi yapacaklar listesi unutursak bile baka baka içimize işletiriz ama ipek hoca bize yol gösteriyorken böle bir nimetten neden yararlanmayalım

belli olmaz bazen çok ısındığın birinden tanıdıkça uzaklaşıyosun bazende ısınamadığın birini tanıdıkça seviyosun

onlar mutlu olsunda kedersizim gerisini boşver cok görüşmezsin olur biter birde ilk başta tanımadıgındanda hoş gelmemiş olabilir sana banada cok oluyor asla anlaşamam dediğin insan kankim olıveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…