yaaa aday hazırmı yani olacak gibimibu akşam kayınıma kız istemeye gidiyorlar bizimkiler
aileye yeni bir birey ,yeni bir elti daha katılıyorr hayır olsun inşallah :97:
bence o yöntem nevbaharında ısrarla tavsiye ettği ipeğinde uyguladığı terapi yöntemi adını yanlışmı yazdım yoksahipnoz muydu yoksa :26: işte oooooooooo bence moral yani sitresten uzak dur kedersizm
gunaydınn nurcan bılıyormusun bugun saat 15.00 da 2.asılam ıcın saat aldık.ya cok heyeceanlıyım
olabilir ben çünkü sizlere bu konuyla ilgili olarak bir tek bundan bahsettim nevbahardan öğrenmiştimbence o yöntem nevbaharında ısrarla tavsiye ettği ipeğinde uyguladığı terapi yöntemi adını yanlışmı yazdım yoksahipnoz muydu yoksa :26: işte oooooooooo bence moral yani sitresten uzak dur kedersizm
bu akşam kayınıma kız istemeye gidiyorlar bizimkiler
aileye yeni bir birey ,yeni bir elti daha katılıyorr hayır olsun inşallah :97:
estağfirullah canım özür dilemen gerekmezkusura bakma tansmamıstık tabıkı sanada gunaydınlar tesekkurler tekrardan ozur.
pes etmek yok öyle hemen baştanaaa bak bu olabilir vallaama nasıl yapabilirmki bunun için irade lazımmm oda bende yok :96:
tabiki ederim canım inşallah Yüce Rabbim kabul buyurur duamıya arkadaslar ıpekk nurcann sifaa bana dua edermısınız bugun ıcın lutfen ınsallah bu defa olur dıye.sımdı cıkmam lazım temızlık yapıcam kı asılamadan sonra akıllı akıllı oturayım.dualrınız beklıyorum.
aaa bak bu olabilir vallaama nasıl yapabilirmki bunun için irade lazımmm oda bende yok :96:
ya arkadaslar ıpekk nurcann sifaa bana dua edermısınız bugun ıcın lutfen ınsallah bu defa olur dıye.sımdı cıkmam lazım temızlık yapıcam kı asılamadan sonra akıllı akıllı oturayım.dualrınız beklıyorum.
yaaa aday hazırmı yani olacak gibimiiii hadi hayırlı olsun şimdiden inşş kafadaşın olur yeni elti :92:
inşallah herşey yolunda gider sitres yapma inşşş hamiş ol bu aşılama ile birlikte:79::79::79::79:hepınıze ıyı gunler ınsallah yarın gorusuruzzz.asılamam kanamalı olmzasa tabııı.
olsun kaynınla mutlu olsunlar o önemli zamanla bakarsın bellimi olur kankin oluverirhazır ,hazırr. kızı verecekler belli, eşimin dayısı kızın bbasına çıtlatmış böyle bişey var kızını istemeye gelecez diye,buyrun gelin demişş hayırsa olsun bu iş demiş ..kızla tanışmışlığımız var o beni severmi bilmiyorum ama çok ısınamadaım ben ona yaaa :97: :97:
kedersizim bide bizlere liste yap terapi yapacaklar listesi unutursak bile baka baka içimize işletirizhiç denemiyosunuz defalarca söyledim başlangıçta çok yavan geliyo böylemi olacak diyosun çünkü sadece dilin söylüyo
ama zamanla onu söylemek o kadar iyi ggelmeye başlıyoki hem o cümlelerle moral buluyosun hemde inanıyosun dilinle söyleye söyleye
beynin inanmaya başlıyo beyin inanınca moral kendiliğinden geliyo
hazır ,hazırr. kızı verecekler belli, eşimin dayısı kızın bbasına çıtlatmış böyle bişey var kızını istemeye gelecez diye,buyrun gelin demişş hayırsa olsun bu iş demiş ..kızla tanışmışlığımız var o beni severmi bilmiyorum ama çok ısınamadaım ben ona yaaa :97: :97:
hazır ,hazırr. kızı verecekler belli, eşimin dayısı kızın bbasına çıtlatmış böyle bişey var kızını istemeye gelecez diye,buyrun gelin demişş hayırsa olsun bu iş demiş ..kızla tanışmışlığımız var o beni severmi bilmiyorum ama çok ısınamadaım ben ona yaaa :97: :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?