inşallah canım inşallahholabilir ben çünkü sizlere bu konuyla ilgili olarak bir tek bundan bahsettim nevbahardan öğrenmiştim
hayrılı uğurlu olur inşallah ....,inşallah anlaşabileceğin eltilik değil arkadaşlık yapabileceğin biri olur
canımm bğtğn kalbimle dua edecem sana RABBİM emeklerini boş çevirmesinn ..hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin..ya arkadaslar ıpekk nurcann sifaa bana dua edermısınız bugun ıcın lutfen ınsallah bu defa olur dıye.sımdı cıkmam lazım temızlık yapıcam kı asılamadan sonra akıllı akıllı oturayım.dualrınız beklıyorum.
ahh bee şifammm kolaymııı senceee stres yapmamak .pes etmek yok öyle hemen baştandene bi bende denemeye çalışcam yalnız değilsin tatlım
sağol canım benimmiyiyim bend ecok şükür kızlar yemegi koydum geldim benım ki gelir 12 de
kedersizim hayırlı olsun kız istemeye gidiyormuşsunuz
saes hakkında hayırlısı canım dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine
güzel haberlerini bekliyoruzz canımm:79::79::79::79:hepınıze ıyı gunler ınsallah yarın gorusuruzzz.asılamam kanamalı olmzasa tabııı.
kankimiolsun kaynınla mutlu olsunlar o önemli zamanla bakarsın bellimi olur kankin oluverir
yapalım vallahiii iyi fikir bencee :87:kedersizim bide bizlere liste yap terapi yapacaklar listesi unutursak bile baka baka içimize işletirizama ipek hoca bize yol gösteriyorken böle bir nimetten neden yararlanmayalım
ya aslında kız iyi birine benziyo gibi ama çok sus pus duruyoo bende oldum olası böyle insanlardan korkarım :44:belli olmaz bazen çok ısındığın birinden tanıdıkça uzaklaşıyosun bazende ısınamadığın birini tanıdıkça seviyosun
bakalımmm umarım öyle oluronlar mutlu olsunda kedersizim gerisini boşver cok görüşmezsin olur biter birde ilk başta tanımadıgındanda hoş gelmemiş olabilir sana banada cok oluyor asla anlaşamam dediğin insan kankim olıveriyor
nireye gidiyorsunn daha karpuz amann terapi yapacaktıkkkahvaltı yapmaya gidiyorum buyrun gelin beraber yapalım
kedersizim bide bizlere liste yap terapi yapacaklar listesi unutursak bile baka baka içimize işletirizama ipek hoca bize yol gösteriyorken böle bir nimetten neden yararlanmayalım
Kahvaltı yapmaya gidiyorum buyrun gelin beraber yapalım
günaydınGünaydın herkese
amanınn palets başlamışşş kaçtım ben .kankii hiçte hatırlatmıyon bence sen benim klo vermemi istemiyonn hııı
iyiyim canım iyi gidiyo sen nasılsınIpek naber nasıı gidooo
Aslında ben de tv nin karşısına geçip plates yapmak istiorum ama şu ebru şallı ya sinir oluorum konuşması felan hareketleri deli edio beni!!!!!!
nereye kayboldu bu kız :26: hiç kısmet olmuyor bol sohbet etmekelif hoş geldin canım
nereye kayboldu bu kız :26: hiç kısmet olmuyor bol sohbet etmek
iyiyim canım iyi gidiyo sen nasılsın
aynen bir kaşık suda boğarım o kadını hiçte pişman olmam
slmmm canlarrrr bi slmm veripp çıkıcammm moralimmm bozukk herkesle birbirimee girdimmm delii olacamm yaaa niee benlee ugraşıyolarrrrrrrr offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?