Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım inşallahh
canımm bğtğn kalbimle dua edecem sana RABBİM emeklerini boş çevirmesinn ..hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin..
pes etmek yok öyle hemen baştan dene bi bende denemeye çalışcam yalnız değilsin tatlım
ahh bee şifammm kolaymııı senceee stres yapmamak .
sağol canım benimm

:79::79::79::79:hepınıze ıyı gunler ınsallah yarın gorusuruzzz.asılamam kanamalı olmzasa tabııı.
güzel haberlerini bekliyoruzz canımm

olsun kaynınla mutlu olsunlar o önemli zamanla bakarsın bellimi olur kankin oluverir
kankimi amannn boşver yaa kankim olsun istemem benim zaten kankimmm var

kedersizim bide bizlere liste yap terapi yapacaklar listesi unutursak bile baka baka içimize işletiriz ama ipek hoca bize yol gösteriyorken böle bir nimetten neden yararlanmayalım
yapalım vallahiii iyi fikir bencee :87:

belli olmaz bazen çok ısındığın birinden tanıdıkça uzaklaşıyosun bazende ısınamadığın birini tanıdıkça seviyosun
ya aslında kız iyi birine benziyo gibi ama çok sus pus duruyoo bende oldum olası böyle insanlardan korkarım :44:
onlar mutlu olsunda kedersizim gerisini boşver cok görüşmezsin olur biter birde ilk başta tanımadıgındanda hoş gelmemiş olabilir sana banada cok oluyor asla anlaşamam dediğin insan kankim olıveriyor
bakalımmm umarım öyle olur

kahvaltı yapmaya gidiyorum buyrun gelin beraber yapalım
nireye gidiyorsunn daha karpuz amann terapi yapacaktıkk

kedersizim bide bizlere liste yap terapi yapacaklar listesi unutursak bile baka baka içimize işletiriz ama ipek hoca bize yol gösteriyorken böle bir nimetten neden yararlanmayalım

valla ben tedavi başlamadan önce çok umutsuzdum biliyosunuz üstelik o dönemde babamı da daha yeni kaybetmiştik
onun üzüntüsü vardı babamın eksdikliğiykle tedavinin altından kalkamam gibi geliyodu hatta doktorda ağlamıştım
doktor nasılsın deyince babam yok ben nasıl altından kalkıcam demiştim adam şaşırdı sonra iğneler başladı nevo tesadüfen msn e geldi
topikte kimse olmadığı için orada konuştuk bana size anlattıklarımı anlattı başta sadece söylüyodum sonra baktım inanmaya moral bulmaya başladım o arada siz tekrar tefriciye okumak için çok ısrar ettiniz hatta hatırlıyorum 2 gün içinde okumuştunuz kadir gecesinde ben duasını yapmıştım o tefriciye de benim moral bulmamda çok etkili oldu böyle işte allah benim gibi hamilelere sağlıkla kucağımıza almak sizin gibi bekleyenlerede tez zamanda hamile kalmak nasip etsin

amanınn palets başlamışşş kaçtım ben .kankii hiçte hatırlatmıyon bence sen benim klo vermemi istemiyonn hııı

Kızlar bende valla bi yardım almayı düşünüorum psikoloğa gitcem du bakalım koca istemior saçmalama dior razı edebilirsem gitmem lazım ben tırlatmaya başladım...

Aslında ben de tv nin karşısına geçip plates yapmak istiorum ama şu ebru şallı ya sinir oluorum konuşması felan hareketleri deli edio beni!!!!!!

slmmm canlarrrr bi slmm veripp çıkıcammm moralimmm bozukk herkesle birbirimee girdimmm delii olacamm yaaa niee benlee ugraşıyolarrrrrrrr offf

slmmm canlarrrr bi slmm veripp çıkıcammm moralimmm bozukk herkesle birbirimee girdimmm delii olacamm yaaa niee benlee ugraşıyolarrrrrrrr offf

çok zor zamanlar geçiriosun haklısın herkesten çok seni bizler anlarız ...eğer önemli bişeyin yoksa bi yerlere git eşinle yada eşinsiz kafanı dağıtman lazım...

Son düzenleme:
kedersizim kılo problemin varsa spora git derim ben ocakta 5 hafta gittim 8 kılo verdim ertesi ay hamile kalmıştım zaten
yakınında spor salonu varsa hemen yazıl disiplinli yaparsan kısa sürede zayıflarsın ben ocakta hamilelik falan olmazsa yıne gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…