burda çevirim dışı gördüm de seni o yüzdenhoş gördük burdayım ya facebook dayım bi taraftan da ..naber
slmmm canlarrrr bi slmm veripp çıkıcammm moralimmm bozukk herkesle birbirimee girdimmm delii olacamm yaaa niee benlee ugraşıyolarrrrrrrr offf
canım benim ya hoş geldin bende çok üzüldüm sonucaslmmm canlarrrr bi slmm veripp çıkıcammm moralimmm bozukk herkesle birbirimee girdimmm delii olacamm yaaa niee benlee ugraşıyolarrrrrrrr offf
aynen canım ev dağınık ama kalkacak gücüm yokbenden de iyilik ne olsun işte şükür....ew dağınık yoplanmayı bekler hiç oralı olduğum yok amaaaaaaaaaan....
ücret ne kadar peki?kedersizim kılo problemin varsa spora git derim ben ocakta 5 hafta gittim 8 kılo verdim ertesi ay hamile kalmıştım zaten
yakınında spor salonu varsa hemen yazıl disiplinli yaparsan kısa sürede zayıflarsın ben ocakta hamilelik falan olmazsa yıne gitmeyi düşünüyorum
aynen canım ev dağınık ama kalkacak gücüm yok
aynen canım ev dağınık ama kalkacak gücüm yok
aynen hiç canım istemior bide oruçluyum bugün....
senin mazeretin varmış ne gğzel oruçlusun Rabbim kabul etsinaynen hiç canım istemior bide oruçluyum bugün....
iyi yapmışsın seninde mazeretin var hamişsinbizde dün eşimle birlikte süpürüp silecektik ben kaytardımboşver bu hafta yapmasak olur dedim
ücret ne kadar peki?
senin mazeretin varmış ne gğzel oruçlusun Rabbim kabul etsinhiç bişi yapma boşver dinlen
kolay gelsin yemek yap sadece diğer iler acil değilse dinlen boşveryemek yapmam lazım koca gelcek öğlene anaaaaaa öğlen olmuş bile abuuw ben kaçtım hemen bişe uydurayım abbauuuuu papaz olcam adamla
hımm saol cnmben istanbulda gitmiştim şifa aylık 100 dü
aleyküm selam hoş geldin canım sağol amin inşallahselam kızlar...hepinize bol bereketli çok çok şanslı haftalar diliyoummmmmmmmmmmmmm
selam kızlar...hepinize bol bereketli çok çok şanslı haftalar diliyoummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?