Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kadersizim eltin mi olcak senin hadi hayırlısı bakalım

Kızlar bende valla bi yardım almayı düşünüorum psikoloğa gitcem du bakalım koca istemior saçmalama dior razı edebilirsem gitmem lazım ben tırlatmaya başladım...
bende ne zamandır gidecem diyorum ama hep erteliyorumm ..eşini dinleme git bencee

slmmm canlarrrr bi slmm veripp çıkıcammm moralimmm bozukk herkesle birbirimee girdimmm delii olacamm yaaa niee benlee ugraşıyolarrrrrrrr offf
kim uğraşıyoo senle fatoşum de helee

ben aslında gitmek isterim ama eşimm spor salonlarına karşıı .az boğazından kesersenn spora gerek kalmıycak diyoo..bu arada kendisi mankenn oluyoo

aynen hiç canım istemior bide oruçluyum bugün....
Allah kabul etsinn canımm
bizde dün eşimle birlikte süpürüp silecektik ben kaytardım boşver bu hafta yapmasak olur dedim
ah benimm üşengeççç kankimmmm
ben istanbulda gitmiştim şifa aylık 100 dü
aşar benii

güle güle elif kolay gelsin ....kedersiz gelmek üzeredir
işte geldim burdayımm ben bu işte ustayımmmmm

çok şükür iyiyim ipeğim...sende 12 haftadasın maşallah...günler ne çabuk geçiyor değilmi....inşallah hayırlısıyla sağlıkla 9 ay geçirip bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...tüm arkadaşlarımız....

selam kızlar...hepinize bol bereketli çok çok şanslı haftalar diliyoummmmmmmmmmmmmm
a.s canım hoşgeldinnn ...nasılsınnn damadım nasıl anneciğini üzmüyo değilmii

geldi geldi aşağıda geçmiş okuyo galiba yine iptal olmuştur bizim kız
gayett iyiyimm çünküü hareketlerin tamamını yapamıyorummm izliyorum sadece

bulutcum tebrikler hamileymişin rabbim sonuna kadar hepinize sağlık sıhhat versin inşallah bizimde birgün bu günlerimiz gelir ipeğim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bugün hocamız izinli dikişe gitmedim size bakayım bi dedim

çabuk geçiyo gerçekten biz yarın sabah doktor amcaya gidicez 2li test yapılcak heyecanlıyım ...amin allah bütün arkadaşlarımıza
hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

fatoşum hoşgeldin hayırdır kuzum kim ugrasıyor senle

çok zor zamanlar geçiriosun haklısın herkesten çok seni bizler anlarız ...eğer önemli bişeyin yoksa bi yerlere git eşinle yada eşinsiz kafanı dağıtman lazım...

hayırdır fatoş kimlerle birbirine girdin kim üzdü seni anlat açılırsın bacım

canım benim ya hoş geldin bende çok üzüldüm sonuca peki adet oldunmu ? dr adet söktürücü ilaçmı verdi ? neden gecikmiş adetin ? neler dedi :26:

neeeeee olacakk iştee bennn bişeyy diyorumm ortalıkk ayagaa kalkıyooooo benim yapmadıgımm şeylerr demediğiim şeylerrrrr değiştiripp dedii diyolarrr ALLAH daan tek istediğim alsın canımıı kurtulayımmmm

iyiyim bende kendimi başka başka işlerle oyalamaya çalışıyorum işte yoksa bu dert beni bitiricek kendimi başka şeylere verirsem biraz olsun rahatlıyorum
aynen canım bende okullu oldum kendimi derslere vermeye çalışmaya çalışıyomm inşallah sabrımızın sonu selamet olsun

iyi yaptın canım uzun zamandır özlettin kendini ...ben iyiyim belli olmuyo bazı günler çok halsiz hasta gibi oluyorum
bazen daha iyi oluyorum allah tez vakitte sizede nasiop etsin bu tatlı şikayetleri heyecanları

tövbe çek bakıyım canım isyan etmemeye çelış nolursun inşallah bu zorlu sınavımız geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…