geldi geldi aşağıda geçmiş okuyo galiba yine iptal olmuştur bizim kızgüle güle elif kolay gelsin ....kedersiz gelmek üzeredir
Kadersizim eltin mi olcak senin hadi hayırlısı bakalım
bende ne zamandır gidecem diyorum ama hep erteliyorumm ..eşini dinleme git benceeKızlar bende valla bi yardım almayı düşünüorum psikoloğa gitcem du bakalım koca istemior saçmalama dior razı edebilirsem gitmem lazım ben tırlatmaya başladım...
kim uğraşıyoo senle fatoşum de heleeslmmm canlarrrr bi slmm veripp çıkıcammm moralimmm bozukk herkesle birbirimee girdimmm delii olacamm yaaa niee benlee ugraşıyolarrrrrrrr offf
ben aslında gitmek isterim ama eşimm spor salonlarına karşıı .az boğazından kesersenn spora gerek kalmıycak diyookedersizim kılo problemin varsa spora git derim ben ocakta 5 hafta gittim 8 kılo verdim ertesi ay hamile kalmıştım zaten
yakınında spor salonu varsa hemen yazıl disiplinli yaparsan kısa sürede zayıflarsın ben ocakta hamilelik falan olmazsa yıne gitmeyi düşünüyorum
Allah kabul etsinn canımmaynen hiç canım istemior bide oruçluyum bugün....
ah benimm üşengeççç kankimmmmbizde dün eşimle birlikte süpürüp silecektik ben kaytardımboşver bu hafta yapmasak olur dedim
aşar beniiben istanbulda gitmiştim şifa aylık 100 dü
işte geldim burdayımm ben bu işte ustayımmmmmgüle güle elif kolay gelsin ....kedersiz gelmek üzeredir
a.s canım hoşgeldinnn ...nasılsınnn damadım nasıl anneciğini üzmüyo değilmiiselam kızlar...hepinize bol bereketli çok çok şanslı haftalar diliyoummmmmmmmmmmmmm
gayett iyiyimm çünküü hareketlerin tamamını yapamıyorummm izliyorum sadecegeldi geldi aşağıda geçmiş okuyo galiba yine iptal olmuştur bizim kız
a.s canım hoşgeldinn..ne zamandır yoktun ne yaptın bu süre zarfında ..slm kızlar nasılsınız
sağol canımmdünürüm sanada kolay gelsin....
aleyküm selam canm hoş geldin hamdolsun iyiyim sağol sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
bazen şaşkın şaşkın izlion demek haaagayett iyiyimm çünküü hareketlerin tamamını yapamıyorummm izliyorum sadece
aleyküm selam canm hoş geldin hamdolsun iyiyim sağol sen nasılsın
çok şükür iyiyim ipeğim...sende 12 haftadasın maşallah...günler ne çabuk geçiyor değilmi....inşallah hayırlısıyla sağlıkla 9 ay geçirip bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...tüm arkadaşlarımız....
slm kızlar nasılsınız
a.s canım hoşgeldinn..ne zamandır yoktun ne yaptın bu süre zarfında ..
sağol canımm
fatoşum hoşgeldin hayırdır kuzum kim ugrasıyor senle
çok zor zamanlar geçiriosun haklısın herkesten çok seni bizler anlarız ...eğer önemli bişeyin yoksa bi yerlere git eşinle yada eşinsiz kafanı dağıtman lazım...
hayırdır fatoş kimlerle birbirine girdin kim üzdü seni anlat açılırsın bacım
canım benim ya hoş geldin bende çok üzüldüm sonucapeki adet oldunmu ? dr adet söktürücü ilaçmı verdi ? neden gecikmiş adetin ? neler dedi :26:
aynen canım bende okullu oldum kendimi derslere vermeye çalışmaya çalışıyommiyiyim bende kendimi başka başka işlerle oyalamaya çalışıyorum işte yoksa bu dert beni bitiricek kendimi başka şeylere verirsem biraz olsun rahatlıyorum
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
bulutcum tebrikler hamileymişin rabbim sonuna kadar hepinize sağlık sıhhat versin inşallah bizimde birgün bu günlerimiz gelir ipeğim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bugün hocamız izinli dikişe gitmedim size bakayım bi dedim
aynen canım bende okullu oldum kendimi derslere vermeye çalışmaya çalışıyomminşallah sabrımızın sonu selamet olsun
tövbe çek bakıyım canım isyan etmemeye çelış nolursunneeeeee olacakk iştee bennn bişeyy diyorumm ortalıkk ayagaa kalkıyooooo benim yapmadıgımm şeylerr demediğiim şeylerrrrr değiştiripp dedii diyolarrr ALLAH daan tek istediğim alsın canımıı kurtulayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?