Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaaa aaaa duymamış olayım en demek allah canımı alsın sen şimdi nırmal olarak sıkıntıdasın herşey üstüne üstüne geliyo
en iyisi herkesten bir kaç gün uzak dur kendin için

iyi yaptın canım uzun zamandır özlettin kendini ...ben iyiyim belli olmuyo bazı günler çok halsiz hasta gibi oluyorum
bazen daha iyi oluyorum allah tez vakitte sizede nasiop etsin bu tatlı şikayetleri heyecanları
amin canım amin inşşşşş

Kedersiz geçen müjde veren arkadaşıda ekle canım listemiz kabarıyor ohh şükür

aman fatoşcum öyle deme benimde geçen gün başıma öyle bişey geldi tabi yine çocuk yüzünden ağzı olan konuşmuş bende duyunca bi delirdim insanlar allahtan hiç korkmuyolar emin ol kolayca yalan söyleyebiliyolar hepsini allaha havale et

alenyade, hoş geldin canım bu ismini nasıl renkli yapabiliyorsun :26: bende yapmak istiyorum

bişey yaptığım yok dikiş kursuna gidiyorum biçiyorum dikiyorum giyiyorum sadece bunlar canım sen nasılsın
hımm ne güzelll ,yaptıklarını bizimlede paylaşsanaa çok merakk etiim doğrusu

insanlarıı değiştiremezsinn boşver .kaynanamlarla yaşarkenn benimde başıma bu tarz şeyler geldii.eltim benim söylemediklerimi ona söylemiş ve anlatmış gibi kaynanama ve kaynanmın kızkardeşine sizin hakkınızda böyl böyle konuştu diye anlatıyormuş Allah kuru iftiradan saklasınn ..Allah ıslah etsin böyle insanları ne diyelim ..hiçte üzülemen değmezzz .sıkma canını

açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümüne kaydoldum canım inşallah üstesinden gelirim

olur olur niye olmasın sen çalış takdir allahtandır iyi yapmışsın kafam dağılınca hormonlarım bile düzene giriyo valla benim ben 1 tedavide kendimi kaybettim sonrakilerde ne olur bilmem

fatoşum hoşgeldin hayırdır kuzum kim ugrasıyor senle

çok zor zamanlar geçiriosun haklısın herkesten çok seni bizler anlarız ...eğer önemli bişeyin yoksa bi yerlere git eşinle yada eşinsiz kafanı dağıtman lazım...

hayırdır fatoş kimlerle birbirine girdin kim üzdü seni anlat açılırsın bacım

tövbe çek bakıyım canım isyan etmemeye çelış nolursun inşallah bu zorlu sınavımız geçecek

aaaa aaaa duymamış olayım en demek allah canımı alsın sen şimdi nırmal olarak sıkıntıdasın herşey üstüne üstüne geliyo
en iyisi herkesten bir kaç gün uzak dur kendin için

benn uzakk duracamm haaa herkess tepemdee
az öncee agazımaa sıçtılarr şimdii kalk doktoraa gidecezzz diyolarrrr

gelirsin tabi ne varmış üstesinden gelemiyecek
inşallah canım yaaa zor muş bu işler korkuyorumda bi yandan :18: birsürü kitap ve ben halaaa düzenli olarak çalışmadım zaman aleyhime işliyor sınav nisanda ama çabucak geçiyor zaman

paylaşmam nazar felan değer allah korusun şaka bir ara fotoğraflarını çekeyim koyarım

alenyade, hoş geldin canım bu ismini nasıl renkli yapabiliyorsun :26: bende yapmak istiyorum
üyeliği aktifleşmediği için böyle ...yeni kayıt olmuşş ..
amin canım amin inşşşşş

Kedersiz geçen müjde veren arkadaşıda ekle canım listemiz kabarıyor ohh şükür
o listedekiler sadece topiğimdee aktif olanları eklerim benn ..hamileyim diyip çekip gidenleri eklemek istemiyorum

olur olur niye olmasın sen çalış takdir allahtandır iyi yapmışsın kafam dağılınca hormonlarım bile düzene giriyo valla benim ben 1 tedavide kendimi kaybettim sonrakilerde ne olur bilmem
inşallah canım inşallah ha bu arada neler dikiyorsun bi ara konu aç yada burda paylaş resimle lütfen merak ettim çünkü bende kız meslek lisesi giyim bölümü mezunuyum inşallah canım moralimz hep yüksek olsunki hormonlarımız tedavimiz yola girsin

üyeliği aktifleşmediği için böyle ...yeni kayıt olmuşş ..

o listedekiler sadece topiğimdee aktif olanları eklerim benn ..hamileyim diyip çekip gidenleri eklemek istemiyorum
he tamam sağol cnm ama keşke renkli olsaydık isimlerimiz doğru canım haklısın ya hep ya hiç

nurcann bilmiyorummmm ama bi bebek olsun sonradaa bi ev alıp uzaklaşmak istiyorummm kendi ailemdenn bileee o kadarr delirdimm varyaaaaaa aglamaktann sözlerimee kan toplandıı ben bunlarıı haketmiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…