inşallah canım inşallah ha bu arada neler dikiyorsun bi ara konu aç yada burda paylaş resimle lütfen merak ettim çünkü bende kız meslek lisesi giyim bölümü mezunuyuminşallah canım moralimz hep yüksek olsunki hormonlarımız tedavimiz yola girsin
fatoş şöyle güzel bir abdest al tespih çek canım bak gör ne kadar rahatlatıcak seni
oooo ne kadar güzel ellerine sağlık sınavımı atlaytayım kumaş alıp bende bişeyler dikmek istiyorumşimdilik 3 üncü etek elimde 2 uzun bide dizlerden aşağıda bir etek diktim o tam bitmedi şuan elimdede bir gömlek var yakasını yapıyorum inşallah tam bitsinler sergilerim artık burda
şimdilik 3 üncü etek elimde 2 uzun bide dizlerden aşağıda bir etek diktim o tam bitmedi şuan elimdede bir gömlek var yakasını yapıyorum inşallah tam bitsinler sergilerim artık burda
hastayımm cnmm abdesss kabull olmaz kiii
olsun sen abdest al bi akrabam adetliyken bile abdest alır öyle tesbih çekerdi :87:hastayımm cnmm abdesss kabull olmaz kiii
maşallah ne çok şey dikmişsiniz
yeliz sır oldu canım 3- 3,5 ay bende yoktum yelizide bidaha hiçç görmedim kızlarda öle söylüyor yeliz habersiz yokolmuş :18:diğer kızlar nasılllar yeliz bahar sahi yeliz gelmiyomu hiç tubişle görüşüyorum zaten
günaydıııınnnnnn ve tünaydıııııııııııınnnnnnnnnnn
günaydıııınnnnnn ve tünaydıııııııııııınnnnnnnnnnn
hoş geldin canım bende az önce yazmıştım sevda ve duru halaaa yoklar diyegünaydıııınnnnnn ve tünaydıııııııııııınnnnnnnnnnn
hoşgeldin Duru bacıı :80: :80: :80:
nurcan ekrandaki sensin demi yazın koyduğun bahçedeki fotoğraftan baya farklı
Eki Görüntüle 112428
kızlar kendim için bir atkı örüyorum nasıl sizce güzelmii..dün akşam görümcemler falan beğenmedide .siz ne diyorsunuz ..bitirmeden sökeyimmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?