evet benim, canım kilo aldım belki ondann farklı geldim sana
bilemedimki şimdi dur birdahaki girişimde sorayım olurmu canımsağol cnm dua paylaşımın için yalnız 3. Hz. Zekeriya'nın duası kaç kez okunacak günde :26:
haydi hayırlı olsuın inşallah güzel ahlaklı güzel huylu iyi niyetli bi arkadaş olsun arkadaşımabu akşam kayınıma kız istemeye gidiyorlar bizimkiler
aileye yeni bir birey ,yeni bir elti daha katılıyorr hayır olsun inşallah :97:
üyeliği aktifleşmediği için böyle ...yeni kayıt olmuşş ..
o listedekiler sadece topiğimdee aktif olanları eklerim benn ..hamileyim diyip çekip gidenleri eklemek istemiyorum
değil dimi kankimm:87:o kadar örmüşsün niye söküyosun kötü değilki
yok canım süs için değilsüz içinse biraz sade ama gerçekten atkılık yapsın bana dersen daha ne olsun canım sıcacık tutar gayet güzel
bende çok kilo aldım spora gitmek istiyodum eşim spora göndermesin diye kondisyon aleti almış bakalım işe yararmı
ne yaptılarr sana yaaa
kapını kapat ve açmaaa böyle insanlarlada muhatap olmaa bundan sonra
bilemedimki şimdi dur birdahaki girişimde sorayım olurmu canım
haydi hayırlı olsuın inşallah güzel ahlaklı güzel huylu iyi niyetli bi arkadaş olsun arkadaşıma
ipem validenin testler temiz çıkmış yanlış okumadıysam bir tane daha sonuç bekliyosunuz inşallah oda tertemiz çıkar..
tostinin abisinin testleri nasıl çıktı acaba soramadım bi türlü
fatoşum canın sıkkın yine senin azıcık çık dolaş varsa imkanın yada evde yalnızlığıın tadını çıkarmaya bak uzak dur bi kaçgün seni üzenlerden..
hatice gelmiş hoşgelmiş
şekerler bugün reglimin 14.günü dr yumoş takibine gidiyorum biliyosunuz sizlere selam verip çıkıcam ancak hazırlanırım...
benim kulak ameliyat istiyop galiba durum onu gösteriyo iice fenalaştı son iki gündür bugün yumoşlar için gidicem yarın eşim yok çarşambada kulağa gideyim bakalım ne olcek
öperim herkesi komacan komacan allaha emanet olun
hey durucuk hoşgeldin
cicoşlarr kısadan hepicinizee günaydın ve hoşbuldum diyiimmm iyi diyelim iyi olalımmm malum işlere daldım yine ama nasıl aklım burda varyaaaaa
neler yaparsınız bakiimmm
kızlar secde duası diye bir dua var secdede okunuyooo biliyonuzmuu o duayı secdede okuyun derimmm
sağol canımm o senin güzelliğinnburda daha güzelsin ama demekki kilo yakışanlardansın
hayde bakalımm inşallah tombiş tombişş yumoşların olmuşturrbilemedimki şimdi dur birdahaki girişimde sorayım olurmu canım
haydi hayırlı olsuın inşallah güzel ahlaklı güzel huylu iyi niyetli bi arkadaş olsun arkadaşıma
ipem validenin testler temiz çıkmış yanlış okumadıysam bir tane daha sonuç bekliyosunuz inşallah oda tertemiz çıkar..
tostinin abisinin testleri nasıl çıktı acaba soramadım bi türlü
fatoşum canın sıkkın yine senin azıcık çık dolaş varsa imkanın yada evde yalnızlığıın tadını çıkarmaya bak uzak dur bi kaçgün seni üzenlerden..
hatice gelmiş hoşgelmiş
şekerler bugün reglimin 14.günü dr yumoş takibine gidiyorum biliyosunuz sizlere selam verip çıkıcam ancak hazırlanırım...
benim kulak ameliyat istiyop galiba durum onu gösteriyo iice fenalaştı son iki gündür bugün yumoşlar için gidicem yarın eşim yok çarşambada kulağa gideyim bakalım ne olcek
öperim herkesi komacan komacan allaha emanet olun
hey durucuk hoşgeldin
off tekk diyeceğimm banaaa saçmaa sapann laff yüzündenn ********liğim bilee kalmadıııııııvee bunu bana abim dedii varyaa delii gibiyimmmmm nasıl kapaa nasıll şeytanın kıç bacagıı şimdii arıyoo veeebenimlee doktoraa geleceksin gelirmisin yokk geleceksin RABBİM yardım etsinnnnn
aynısını kendime görmüştüm hatta ortadaki saç örgü kısmını tatlı pembe yapmıştım keenarlar yine krem çok hoş oluyorEki Görüntüle 112428
kızlar kendim için bir atkı örüyorum nasıl sizce güzelmii..dün akşam görümcemler falan beğenmedide .siz ne diyorsunuz ..bitirmeden sökeyimmi:44:
bu ay bizde preseed sipariş ettik daha gelmedi şimdi adetliyim inşallah yumurtlama gününe kadar gelir bende kullanıcam akalım ne olcak
nurcan emeğinedemi acımıcan kız onca örmüşsün nasıl kıyıp sökücen gayet hoş bence kim kullanıcak bilmiyorum ama bence sökme karakış gelince olsunda nasıl olursa olsun diyoruz bırak görümceyi örümceklik yapmış sanahaden ben kaçtım
aynısını kendime görmüştüm hatta ortadaki saç örgü kısmını tatlı pembe yapmıştım keenarlar yine krem çok hoş oluyorhem sen beğendikten sonra başkası beğense ne olur beğenmese ne uyma kimseye severek örmüşsün hatta nerdeyse bitmiş güle güle kullan o beğenmeyenler kıskandığından olmasın
bebiş olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?