Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol cnm dua paylaşımın için yalnız 3. Hz. Zekeriya'nın duası kaç kez okunacak günde :26:
bilemedimki şimdi dur birdahaki girişimde sorayım olurmu canım

bu akşam kayınıma kız istemeye gidiyorlar bizimkiler
aileye yeni bir birey ,yeni bir elti daha katılıyorr hayır olsun inşallah :97:
haydi hayırlı olsuın inşallah güzel ahlaklı güzel huylu iyi niyetli bi arkadaş olsun arkadaşıma
üyeliği aktifleşmediği için böyle ...yeni kayıt olmuşş ..

o listedekiler sadece topiğimdee aktif olanları eklerim benn ..hamileyim diyip çekip gidenleri eklemek istemiyorum

ipem validenin testler temiz çıkmış yanlış okumadıysam bir tane daha sonuç bekliyosunuz inşallah oda tertemiz çıkar..
tostinin abisinin testleri nasıl çıktı acaba soramadım bi türlü

fatoşum canın sıkkın yine senin azıcık çık dolaş varsa imkanın yada evde yalnızlığıın tadını çıkarmaya bak uzak dur bi kaçgün seni üzenlerden..
hatice gelmiş hoşgelmiş

şekerler bugün reglimin 14.günü dr yumoş takibine gidiyorum biliyosunuz sizlere selam verip çıkıcam ancak hazırlanırım...
benim kulak ameliyat istiyop galiba durum onu gösteriyo iice fenalaştı son iki gündür bugün yumoşlar için gidicem yarın eşim yok çarşambada kulağa gideyim bakalım ne olcek

öperim herkesi komacan komacan allaha emanet olun

hey durucuk hoşgeldin

nurcan emeğinedemi acımıcan kız onca örmüşsün nasıl kıyıp sökücen gayet hoş bence kim kullanıcak bilmiyorum ama bence sökme karakış gelince olsunda nasıl olursa olsun diyoruz bırak görümceyi örümceklik yapmış sana haden ben kaçtım

cicoşlarr kısadan hepicinizee günaydın ve hoşbuldum diyiimmm iyi diyelim iyi olalımmm malum işlere daldım yine ama nasıl aklım burda varyaaaaa

neler yaparsınız bakiimmm

kızlar secde duası diye bir dua var secdede okunuyooo biliyonuzmuu o duayı secdede okuyun derimmm

ne yaptılarr sana yaaa
kapını kapat ve açmaaa böyle insanlarlada muhatap olmaa bundan sonra

off tekk diyeceğimm banaaa saçmaa sapann laff yüzündenn ********liğim bilee kalmadıııııııvee bunu bana abim dedii varyaa delii gibiyimmmmm nasıl kapaa nasıll şeytanın kıç bacagıı şimdii arıyoo veeebenimlee doktoraa geleceksin gelirmisin yokk geleceksin RABBİM yardım etsinnnnn

tostinin abisininde temizç ıktı canım ...hadi güzel haberlerini bekliyoruz yumoşların büyüsün bebiş olsun inşallah

biliyosan yazarmısın canım secde duası nasıl oluyo

bu ay bizde preseed sipariş ettik daha gelmedi şimdi adetliyim inşallah yumurtlama gününe kadar gelir bende kullanıcam akalım ne olcak

burda daha güzelsin ama demekki kilo yakışanlardansın
sağol canımm o senin güzelliğinn

hayde bakalımm inşallah tombiş tombişş yumoşların olmuşturr hem presedd hem yumurtlama tedavisi görüyorsun bu ayy ,Rabbim emeklerini boş çevirmesin arkadaşımm
kulağın iyileşmedimi hala ah canım yaa geçmiş olsun ameliyat gerekiyorsa ol ameliyatınıı bu kadar acı çekme artıkk ..kulak ağrısı nı bilirimm felakett bireyy

canım tam anlıyamadım sorunu ama abin ne dediyse sinirnden söylemiş ve pişman olmuş işte ..belliki çok kırılmışsın ama bu kadar uzatmaa kendinide abinide üzme

Son düzenleme:
neyse canlar ben kaçar biraz işlerimi halledeyim makinede çamaşırlar var yemek yapılcak hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

Eki Görüntüle 112428
kızlar kendim için bir atkı örüyorum nasıl sizce güzelmii..dün akşam görümcemler falan beğenmedide .siz ne diyorsunuz ..bitirmeden sökeyimmi:44:
aynısını kendime görmüştüm hatta ortadaki saç örgü kısmını tatlı pembe yapmıştım keenarlar yine krem çok hoş oluyor hem sen beğendikten sonra başkası beğense ne olur beğenmese ne uyma kimseye severek örmüşsün hatta nerdeyse bitmiş güle güle kullan o beğenmeyenler kıskandığından olmasın

beğendiğine sevindim canım sağol ..tamam cicoşş sökmüyecemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…