neyse canlar ben kaçar biraz işlerimi halledeyim makinede çamaşırlar var yemek yapılcak hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
olabilirrrrrraynısını kendime görmüştüm hatta ortadaki saç örgü kısmını tatlı pembe yapmıştım keenarlar yine krem çok hoş oluyorhem sen beğendikten sonra başkası beğense ne olur beğenmese ne uyma kimseye severek örmüşsün hatta nerdeyse bitmiş güle güle kullan o beğenmeyenler kıskandığından olmasın
canlarım evden bakayım cüzda vardı secde duası yazıyodu ismine bakip bildiririmm olurmu
gle güle canımm ..işallah preseedlle hamile kalırsın bu ay
güle güle canım tekrar görüşmek üzere kolay gelsinneyse canlar ben kaçar biraz işlerimi halledeyim makinede çamaşırlar var yemek yapılcak hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
tamma canım sağol inş Rabbim kabul edercanlarım evden bakayım cüzda vardı secde duası yazıyodu ismine bakip bildiririmm olurmu
inşallah aminnnnnnnnnnnnnnninşallah canım inşallah hepimiz 2011 in ilk hamileleri oluruz inşallah
Eki Görüntüle 112428
kızlar kendim için bir atkı örüyorum nasıl sizce güzelmii..dün akşam görümcemler falan beğenmedide .siz ne diyorsunuz ..bitirmeden sökeyimmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?