Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

minnak hoşgeldin
ipeğim yok hasta değilim de keyfim yok bitkinim,bezginimmm yani iyi değilim..sağolasın caım sıkışırsam söylerim..

bu arada fatoşcm şimdi geçmişte senin yazılarını gördüm kusura bakma giremedim okuyamadım geçmişi pek açmak istemiyorum ama sadece şunu demek istiyorum 2.çizgiyi görüp sonra negatif sonucu almak çok kötüdür eminimm canımm açıp seni üzmek istemiyorum..hakkımızda hayırlısı diyelim bu arada hangisine gittin sen doktora oya hanıma mı girdin

ya bilmiyorum sevdam ya valla bi haller var ama ben nornmalde kış mevsimini severim ona rağmen bezgin bekir modundayım bir süredir.hayır olsun inşallah cümleten

yavrular hediyeleri ne yaptınız aldınız mı

ben daha bişey yapmadım açıkçası çekilişe katılanların listesinin karşısına hepimiz ayrıntılarımızı yazsak daha iyi olur diye düşünüyorum ve hepsi aynı mesaj içerisinde olsun herkes o özelliklere bakar.mesela yaş,renkler,açık kapalılık,saç rengine boya posa ,burca kadar özellikler yazılması gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…