Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

naber nasılsın canım işler nasıl

kedersizim sanada iyi keyifli alışverişler resimle lütfen bizde görelim öptüm

iyiyim canım patron gelene kadar buradayımm sizler napıyonuzz

valla dün ne güzel sohbet etmişsiniz kıskandım ben yokum diye

Günaydınn güzel hanımlar...

günaydınnnn etilerinn ennnn pufuu nasılsınn canımm

senmi kilolarını vericeksin

veririm ne varki bi ikigünlüğüne ya şaka bi yana verdiğim kilolarıda alacam bu gidişle bu aralar dozu kaçırıyom gerçi hiç boğazımı kısamadım ama olsun kilo almim yinede

bu arada bana diyene bakk sankim hamilelikten önce mankendinn hadi şimdi bişey demiyos ama geçmişinide biliyos yaniii

günaydın canım valla evine geçmen süper oldu ne güzel gene bizimlesin
ne yaptın dün misafirler gelene kadar işleri bitirebildinmi

gitmedim daha ,hazırlandım görümceyi bekliyorum

günaydınnnn esroşummm

günaydın etipufum nasılsın yiğidim aslanım nasıl

ipekcimm evet çok şükürki sizinle konuşacak zamanım ve imkanım olmaya başladı... dün misafirler gelene kadar pek bişey yapamdım... hazır bişeyler ikram ettim en azından evi toparlamışitım...

durucum dün misafirler vardıya yiğit çok huysuzlandı zaten önceki gün aşı yaptırmıştık hafif kırgınlığı vardı... bu gece pek uyumadı ve uyutmadı ama huysuzluk dışında bir problem yok çok şükür.. Ege nasıl işlerin nasıl...

nurcik alışverişe çıkacakmışsın.. inşallah gönlüne göre bişeyler bulursun...

bende ipekle aynı duayı ediyorum sizin hamişliğinizi görelim inşallah hepiniz 90 kiloya vurun :)))))))))))))

sen kilomu verdin 50 gr mı 100 gr mı ....kızım ben tedavilerle coştum yoksa diyetini sporunu yapan iradesine hakim olan biriyim :87:
bak doktor pazartesi verdi elime kağıdı harfiyen yapıyorum hangi hamile bir dilim ekmekle sofradan kalkıyo sizide görücez
hamileyken mahallenin fırını sana ve nurcana ekmek yetiştirebilmek için 7/24 çalışır

canım günaydın naber nasılsın hoş geldin bu arada oğlun nasıl öp yerime cnım yaaa özlemişim valla

hoşbuldum şifamm çok şükür iyiyim canımm sen nasılsın yiğit iyi çok şükür bende çok özledim yaa

bebişler kalabalığı düzenin bozulmasını sevmiyo ne zaman bebekli biri bir yere gitse veya biri gelse çocuklar huysuzlanıyo
amin etipufum aminn inşallah ikiside bu ay hamile kalsın görelim hallerini bunlar benim gibi cesur olup kilolarınıda söylemez :82:

valla sen iradene hakimsin aferim bi dilim ekmek yiyosun aman uy sen bize bakma bize kalsan dediğin gibi hamurlara boğarız
senle atışmak güzelde çıkmam lazımm

esramm sanada selam verdim ama beni görmedin bilee küstümm iştee :2:
neyse ben kaçarrr
sevoo kaçarrr
yine gelmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…