Günaydınn güzel hanımlar...
gitmedim daha ,hazırlandım görümceyi bekliyorumnaber nasılsın canım işler nasıl
kedersizim sanada iyi keyifli alışverişler resimle lütfen bizde görelim öptüm
günaydınnnn esroşummmGünaydınn güzel hanımlar...
ne platesi anacımm en son midem bulandı bıraktımmebru şallı kim benim yanımdaValla ben 90 na zaten g
derim daha öncede didimAmannn sağlıcakla olalım da gerisi mühim değil paşa paşa kilolar verilir sonra Bak nurcana plates yapıyii
ebru şallı kim benim yanımdaValla ben 90 na zaten g
derim daha öncede didimAmannn sağlıcakla olalım da gerisi mühim değil paşa paşa kilolar verilir sonra Bak nurcana plates yapıyii
naber nasılsın canım işler nasıl
kedersizim sanada iyi keyifli alışverişler resimle lütfen bizde görelim öptüm
ne platesi anacımm en son midem bulandı bıraktımm
senmi kilolarını vericeksin
günaydın canım valla evine geçmen süper oldu ne güzel gene bizimlesin
ne yaptın dün misafirler gelene kadar işleri bitirebildinmi
gitmedim daha ,hazırlandım görümceyi bekliyorum
günaydınnnn esroşummm
günaydın etipufum nasılsın yiğidim aslanım nasıl
bir kere miden bulandı dye pes ettin demekhiç şaşırmadım bacım
ay bu nurcikle sevo beni öldürecek ya gülmekten
veririm ne varki bi ikigünlüğüne ya şaka bi yana verdiğim kilolarıda alacam bu gidişle bu aralar dozu kaçırıyom gerçi hiç boğazımı kısamadım ama olsun kilo almim yinede
bu arada bana diyene bakksankim hamilelikten önce mankendinn hadi şimdi bişey demiyos ama geçmişinide biliyos yaniii
duruuuuuuuuuuuuu birde benimle uğraşıyosun şu sevoyla nurcanı görmüyomusun
tombul teyze ikiside
canım günaydın naber nasılsın hoş geldin bu arada oğlun nasıl öp yerime cnım yaaa özlemişim vallaGünaydınn güzel hanımlar...
sen kilomu verdin 50 gr mı 100 gr mı....kızım ben tedavilerle coştum yoksa diyetini sporunu yapan iradesine hakim olan biriyim :87:
bak doktor pazartesi verdi elime kağıdı harfiyen yapıyorum hangi hamile bir dilim ekmekle sofradan kalkıyosizide görücez
hamileyken mahallenin fırını sana ve nurcana ekmek yetiştirebilmek için 7/24 çalışır
canım günaydın naber nasılsın hoş geldin bu arada oğlun nasıl öp yerime cnım yaaa özlemişim valla
ipekcimm evet çok şükürki sizinle konuşacak zamanım ve imkanım olmaya başladı... dün misafirler gelene kadar pek bişey yapamdım... hazır bişeyler ikram ettim en azından evi toparlamışitım...
durucum dün misafirler vardıya yiğit çok huysuzlandı zaten önceki gün aşı yaptırmıştık hafif kırgınlığı vardı... bu gece pek uyumadı ve uyutmadı ama huysuzluk dışında bir problem yok çok şükür.. Ege nasıl işlerin nasıl...
nurcik alışverişe çıkacakmışsın.. inşallah gönlüne göre bişeyler bulursun...
bende ipekle aynı duayı ediyorum sizin hamişliğinizi görelim inşallah hepiniz 90 kiloya vurun :)))))))))))))
sen kilomu verdin 50 gr mı 100 gr mı....kızım ben tedavilerle coştum yoksa diyetini sporunu yapan iradesine hakim olan biriyim :87:
bak doktor pazartesi verdi elime kağıdı harfiyen yapıyorum hangi hamile bir dilim ekmekle sofradan kalkıyosizide görücez
hamileyken mahallenin fırını sana ve nurcana ekmek yetiştirebilmek için 7/24 çalışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?