Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

siz ne hakla benim kilolara taktınız anlamak mümkün değil arkadaşım 50 kiloyum 55 kiloyum deyin
38 bedenle karşıma gelin canım feda ama hepiniz balina gibisiniz hiç utanmıyomusunuz bana şişko derken
tubiş veya minnak dese hak vericem hatunlar zati zayıf

bence nurcikte sevdada 90 nı görür... bende sizlereen geri kalmıyom valla şuan 72 kiloyum nasıl verecem bilmiyom... emzirdiğim için rejimde yapamıyom gelen kilolara takıyo giden kilolarıma takıyo...

esrammm bennnceeee oo 90 nınn içindee bendee varımmmmmmmm

evettt ipekimm dogruuu diyosunnn bunlarınn hepsiiii sanaa laff atıyolarr kenddiii göbişlerinii kapatıyolarrrr hahahaaa oo koca göbüşlülerin içindee bendee varımm amaaaaa

canım Rabbim daim etsin inşallah bende iyiyim evdeyim ders çalışıyorum yeni ortama artık yavaş yavş alışıyorum Yiğiti kocaman öpüyorum cnm tabi senide

hayırdır canım ne dersi çalışıyon...

anam çok az gitmiş ya

evet çok az gitt (

maşallah egemize kaç diş çıkadı.. teyzesi onu o pirinç tanelerini yer yer... bende emzirdikten sonra daha çok kilo almaktan korkuyom (

kızlar size bişi soracağım vefat eden birisi için okunacak Yasin-i Şerif sayısı kaç tane olmalıdır :26: bi arkadaşım dedsini kaybetmiş yarına kadar cüz ve Yasin-i Şerif okumamızı rica etmiş malum ben Kuran bilmediğim için Yasin-i Şerif türkçesini okuyabilirim rahatlığıyla okurum yazdım arkadaşa ama belli bir sayısı varmı hiç bilmiyorum

ay kızlar ben son zamanlarda buradfa o kadar çok vakit geçiriyorum ki işlerle neredeyse ilgilenmiyorum
bir fark edilirse beni doğum iznine erken çıkaracaklar valla
şifam hiç bilmiyorum canım kaç tane okumak lazım onlar sayı belirlemişlermi

ye teyzesi 3 dişi var 4. yolda
emzirirken daha kolay kilo veriliyoo sonra kötü benim gibi diyet yapsanda çabuk veremiyon

bilmiyorumki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…