görüyom zati spor yapmadan duramıyolar baksana biri plastes yapar diğeri salon arar
canım yiğidim huysuzlandı demek canım aşılar 7 aya kadar devam etcek canım ege iyi diş çıkartıyo dilerinide bana geçiriyoo sanki ben dişliğim
anam bende 1 - 2 dilim ekmek yiyoduummm
benimki bayılıyooo eve biri gelsin gidenin arkasından ooooooo diyoo
güle güle canııımmmm
puhahahahahahahahhaipeğim çok güldüm buna
esram emzirdiğin için kolay verirsin hiç diyet yapma zaten emzirme dönemi bitince kilo alınıyo haberin ola mesela şekil A da görüldüğü gibi bennnnnn 75 olmuşuummmmmm
baş edemezsem kaçarım
ben okudum canım ama bidaha görünmedineden acaba :26:
bence nurcikte sevdada 90 nı görür... bende sizlereen geri kalmıyom valla şuan 72 kiloyum nasıl verecem bilmiyom... emzirdiğim için rejimde yapamıyom gelen kilolara takıyo giden kilolarıma takıyo...
şu nickini nasıl değiştirdin kız :26: banada yardımcı olesrammm bennnceeee oo 90 nınn içindee bendee varımmmmmmmm
iyiii cnmm senii sormalııııı
esrammm bennnceeee oo 90 nınn içindee bendee varımmmmmmmm
nasıl kaçcannn ay koşcan ipeğiimmmmm
evet şimdi göründü şifaam
siz ne hakla benim kilolara taktınız anlamak mümkün değil arkadaşım 50 kiloyum 55 kiloyum deyin
38 bedenle karşıma gelin canım feda ama hepiniz balina gibisiniz hiç utanmıyomusunuz bana şişko derken
tubiş veya minnak dese hak vericem hatunlar zati zayıf
ben işte tek başıma cephedeyim bir nurcikle bir sevoyla bir de duruyla ayrı ayrı savaşıyorum
canım Rabbim daim etsin inşallahbende iyiyim evdeyim ders çalışıyorum yeni ortama artık yavaş yavş alışıyorum Yiğiti kocaman öpüyorum cnm tabi senide
anam çok az gitmiş ya
görüyom zati spor yapmadan duramıyolar baksana biri plastes yapar diğeri salon arar
canım yiğidim huysuzlandı demek canım aşılar 7 aya kadar devam etcek canım ege iyi diş çıkartıyo dilerinide bana geçiriyoo sanki ben dişliğim
anam bende 1 - 2 dilim ekmek yiyoduummm
benimki bayılıyooo eve biri gelsin gidenin arkasından ooooooo diyoo
güle güle canııımmmm
puhahahahahahahahhaipeğim çok güldüm buna
esram emzirdiğin için kolay verirsin hiç diyet yapma zaten emzirme dönemi bitince kilo alınıyo haberin ola mesela şekil A da görüldüğü gibi bennnnnn 75 olmuşuummmmmm
evettt ipekimm dogruuu diyosunnn bunlarınn hepsiiii sanaa laff atıyolarr kenddiii göbişlerinii kapatıyolarrrr hahahaaa oo koca göbüşlülerin içindee bendee varımm amaaaaa
koşarım sanane
evettt ipekimm dogruuu diyosunnn bunlarınn hepsiiii sanaa laff atıyolarr kenddiii göbişlerinii kapatıyolarrrr hahahaaa oo koca göbüşlülerin içindee bendee varımm amaaaaa
canım açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümü ne kaydoldum inşşş sınıfta kalmadan okur bitiririmhayırdır canım ne dersi çalışıyon...
hayırdır canım ne dersi çalışıyon...
evet çok az gitt(
maşallah egemize kaç diş çıkadı.. teyzesi onu o pirinç tanelerini yer yer... bende emzirdikten sonra daha çok kilo almaktan korkuyom(
kızlar size bişi soracağımvefat eden birisi için okunacak Yasin-i Şerif sayısı kaç tane olmalıdır :26: bi arkadaşım dedsini kaybetmiş yarına kadar cüz ve Yasin-i Şerif okumamızı rica etmiş malum ben Kuran bilmediğim için Yasin-i Şerif türkçesini okuyabilirim rahatlığıyla okurum yazdım arkadaşa ama belli bir sayısı varmı hiç bilmiyorum
valla nicki değişmişfatoşum sen misin eğer sensen 3 kere tık tık yappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?