Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bence nurcikte sevdada 90 nı görür... bende sizlereen geri kalmıyom valla şuan 72 kiloyum nasıl verecem bilmiyom... emzirdiğim için rejimde yapamıyom gelen kilolara takıyo giden kilolarıma takıyo...

iyiyim canım patron gelene kadar buradayımm sizler napıyonuzz

valla dün ne güzel sohbet etmişsiniz kıskandım ben yokum diye
Rabbim daim etsin canım iyi bakalım patronlardan fırsat ne kadra bulabilirsen artık bende iyiyim canım valla dünki sohbette çok bulunamadım yoğundum komşularla haşır-neşir oluyom artık

aman ya iki laf ediyoduk hemencik çıkıyosun neyse hadi kolay gelsin fırsat bulursan gel

bence nurcikte sevdada 90 nı görür... bende sizlereen geri kalmıyom valla şuan 72 kiloyum nasıl verecem bilmiyom... emzirdiğim için rejimde yapamıyom gelen kilolara takıyo giden kilolarıma takıyo...

verirsin canım verirsin merak etme 2-3 ay sonra ek gıdalar başlayınca daha bi dikkat edersin
şimdide tatlı falan çok yeme fazla kalorili şeyler yeme bunun üzerine kilo almazsan vermen daha kolay olur

hoşbuldum şifamm çok şükür iyiyim canımm sen nasılsın yiğit iyi çok şükür bende çok özledim yaa
canım Rabbim daim etsin inşallah bende iyiyim evdeyim ders çalışıyorum yeni ortama artık yavaş yavş alışıyorum Yiğiti kocaman öpüyorum cnm tabi senide

verirsin canım verirsin merak etme 2-3 ay sonra ek gıdalar başlayınca daha bi dikkat edersin
şimdide tatlı falan çok yeme fazla kalorili şeyler yeme bunun üzerine kilo almazsan vermen daha kolay olur

kilo alması çok kolayda ama vermesine gelince işkence gibi... ipekcim ben 76 kiloyla doğum yaptım düşün bebek topu topu 4 kilomu götürmüş (

duruuuuuuuuuuuuu birde benimle uğraşıyosun şu sevoyla nurcanı görmüyomusun
tombul teyze ikiside

görüyom zati spor yapmadan duramıyolar baksana biri plastes yapar diğeri salon arar

canım yiğidim huysuzlandı demek canım aşılar 7 aya kadar devam etcek canım ege iyi diş çıkartıyo dilerinide bana geçiriyoo sanki ben dişliğim

anam bende 1 - 2 dilim ekmek yiyoduummm

heh niye uğraşsın duru bizimle aramızdaki fark dağ kadar ben 67 kilocuğumm senseee 83 başka şey demeye gerek yok

benimki bayılıyooo eve biri gelsin gidenin arkasından ooooooo diyoo

güle güle canııımmmm

çok zayıfsın dikkat et rüzgar uçurmasın

puhahahahahahahahha ipeğim çok güldüm buna

esram emzirdiğin için kolay verirsin hiç diyet yapma zaten emzirme dönemi bitince kilo alınıyo haberin ola mesela şekil A da görüldüğü gibi bennnnnn 75 olmuşuummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…