canım yazmış ki o arkadaş facede kaç tane cüz ve Yasin-i şerif okuyacaksanız sayı bildirin demiş :26: bende işte bu sayı dan dolayı kafam karıştı yazdım ama çaktırmadım bilmediğimiay kızlar ben son zamanlarda buradfa o kadar çok vakit geçiriyorum ki işlerle neredeyse ilgilenmiyorum
bir fark edilirse beni doğum iznine erken çıkaracaklar valla
şifam hiç bilmiyorum canım kaç tane okumak lazım onlar sayı belirlemişlermi
olsun sağol cnm yinedeye teyzesi 3 dişi var 4. yolda
emzirirken daha kolay kilo veriliyoo sonra kötü benim gibi diyet yapsanda çabuk veremiyon
bilmiyorumki canım
canım açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümü ne kaydoldum inşşş sınıfta kalmadan okur bitiririm
he he bu o
ay kızlar ben son zamanlarda buradfa o kadar çok vakit geçiriyorum ki işlerle neredeyse ilgilenmiyorum
bir fark edilirse beni doğum iznine erken çıkaracaklar valla
şifam hiç bilmiyorum canım kaç tane okumak lazım onlar sayı belirlemişlermi
o zman 3-5 tane oku canımcanım yazmış ki o arkadaş facede kaç tane cüz ve Yasin-i şerif okuyacaksanız sayı bildirin demiş :26: bende işte bu sayı dan dolayı kafam karıştı yazdım ama çaktırmadım bilmediğimidedimki şu an kaç tane okuyacağımı bilemiyorum okuyup bitirince haber veririm yazdım :87:
güle güle canım afiyet olsun yazdım ama görmedinslmmm canlarr benn çıkıyorumm annem geldiii kahvaltıı yapılacazzzzzzz hadee byyyyyyy
oyy canım murat yayınları iyi bende hakla ilişkileri bitirmiştim işletmeye kayıt olmuştum şimdi onuda bıraktım
abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fatoşum niye değiştin nicki buda güzel hayırlı olsun tanımadım wallaaaa
ipeğim işlerinle ilgilen bizler burdayız sonra laf etmesinler
olsun canım diploman olmuş ne güzel darısı banaoyy canım murat yayınları iyi bende hakla ilişkileri bitirmiştim işletmeye kayıt olmuştum şimdi onuda bıraktım
abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fatoşum niye değiştin nicki buda güzel hayırlı olsun tanımadım wallaaaa
ipeğim işlerinle ilgilen bizler burdayız sonra laf etmesinler
valla nicki değişmişbirde profil resminide değiştirseymiş heççç tanıyamazdım
herkese slm arkadaslarrr ayrıca gunaydınlarr
etipufum eğerki büyüklerin lafına bakar da süt olsun diye tatlılara hoşaflara dalarsan emzirirken kilo alırsın
sulu şeyler ye su iç ısırgan rezene gibi çaylar iç az az sık sık ye almazsın merak etme
slmmm canlarr benn çıkıyorumm annem geldiii kahvaltıı yapılacazzzzzzz hadee byyyyyyy
olsun sağol cnm yinede
tamam canım sağol birazdan okuyum diyorum abdest alıp koları sıvamak lazımo zman 3-5 tane oku canım
aleyküm selam hoş geldin canım sağol sanada günaydın nasılsın aşılaman güzel ve yolunda geçmişherkese slm arkadaslarrr ayrıca gunaydınlarr
odada ben ve benim yardımcı var sadece onun için bu kadar rahat davranıyorum kimse görmediği için
faturalar gelene kadar toparlamam gereken işleri o kadar yavaş yapıyorum ki faturalar gelince neft yağı sürülmüş gibi çalışmam gerekecek
olsun canım diploman olmuş ne güzel darısı banaevet murat yayınları alacağım herkes tavsiye ediyor ek yardımcı çalışma kitabı olmadan olmuyormuş
bende kımsecıkler benı gormedı dıyordum yaa o kadar kucukmuyum yaaaa
ahhh nurcanım ahhh nerelerdesın bak bunlar bana cvp bıle vermıyolarrrrr
canım yazdım geç mi oldu acaba kusura bakmabende kımsecıkler benı gormedı dıyordum yaa o kadar kucukmuyum yaaaa
ahhh nurcanım ahhh nerelerdesın bak bunlar bana cvp bıle vermıyolarrrrr
evet canım cumartesi günü yine Kayseri ye gidiyoruzşifa murat yayınları gerçekten çok iyi onlardan çalış canım
canım yazdım geç mi oldu acaba kusura bakmabak aşılaman hakkında daha önce yazdıkların hatırımda kalmış ve yorumladım canım olurmu canım sende çok değerlisin bizim için alınma lütfen tekrar hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?