Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım yazmış ki o arkadaş facede kaç tane cüz ve Yasin-i şerif okuyacaksanız sayı bildirin demiş :26: bende işte bu sayı dan dolayı kafam karıştı yazdım ama çaktırmadım bilmediğimi dedimki şu an kaç tane okuyacağımı bilemiyorum okuyup bitirince haber veririm yazdım :87:

etipufum eğerki büyüklerin lafına bakar da süt olsun diye tatlılara hoşaflara dalarsan emzirirken kilo alırsın
sulu şeyler ye su iç ısırgan rezene gibi çaylar iç az az sık sık ye almazsın merak etme

canım açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümü ne kaydoldum inşşş sınıfta kalmadan okur bitiririm

oyy canım murat yayınları iyi bende hakla ilişkileri bitirmiştim işletmeye kayıt olmuştum şimdi onuda bıraktım

abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fatoşum niye değiştin nicki buda güzel hayırlı olsun tanımadım wallaaaa

ipeğim işlerinle ilgilen bizler burdayız sonra laf etmesinler

o zman 3-5 tane oku canım

odada ben ve benim yardımcı var sadece onun için bu kadar rahat davranıyorum kimse görmediği için
faturalar gelene kadar toparlamam gereken işleri o kadar yavaş yapıyorum ki faturalar gelince neft yağı sürülmüş gibi çalışmam gerekecek

olsun canım diploman olmuş ne güzel darısı bana evet murat yayınları alacağım herkes tavsiye ediyor ek yardımcı çalışma kitabı olmadan olmuyormuş

valla nicki değişmiş birde profil resminide değiştirseymiş heççç tanıyamazdım

herkese slm arkadaslarrr ayrıca gunaydınlarr

günaydın hoşgeldin canım

evet sadece suuuu içilcek süt için rezene bebeğin gazına faydalı

slmmm canlarr benn çıkıyorumm annem geldiii kahvaltıı yapılacazzzzzzz hadee byyyyyyy

afiyet olsun canımmm

olsun sağol cnm yinede

rica ederim minnoş

bende kımsecıkler benı gormedı dıyordum yaa o kadar kucukmuyum yaaaa
ahhh nurcanım ahhh nerelerdesın bak bunlar bana cvp bıle vermıyolarrrrr

canım kolay gelsin

olsun canım diploman olmuş ne güzel darısı bana evet murat yayınları alacağım herkes tavsiye ediyor ek yardımcı çalışma kitabı olmadan olmuyormuş

amin inşallah canım olur merak etme murat yayınlarının soru cevaplarını ezberle hatta bu topikte açıköğretimle ilgili bir yer olcaktı bir bak istersen

bende kımsecıkler benı gormedı dıyordum yaa o kadar kucukmuyum yaaaa
ahhh nurcanım ahhh nerelerdesın bak bunlar bana cvp bıle vermıyolarrrrr
canım yazdım geç mi oldu acaba kusura bakma bak aşılaman hakkında daha önce yazdıkların hatırımda kalmış ve yorumladım canım olurmu canım sende çok değerlisin bizim için alınma lütfen tekrar hoş geldin

tesekkuelr arkadaslarım benımmmm canlarım benım evet asılam ıyı gectı doktorum tam yumurta catladı an yapıyoruz dedı ınsallah rabbım benım gıbı bekleyen herkese nasıp ederrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…