evet canım sağol kız sadece soru ve cevaplar yeterliyse tamamdır benim bu okul işicanım kolay gelsin
amin inşallah canım olur merak etme murat yayınlarının soru cevaplarını ezberle hatta bu topikte açıköğretimle ilgili bir yer olcaktı bir bak istersen
tesekkuelr arkadaslarım benımmmmcanlarım benım evet asılam ıyı gectı doktorum tam yumurta catladı an yapıyoruz dedı ınsallah rabbım benım gıbı bekleyen herkese nasıp ederrr
canım ben duydum ya bak yukarıya
oh çok güzel haberler canım inşşşş müjdeni vercen bize bu aşılama sonucunda ümitliyim bentesekkuelr arkadaslarım benımmmmcanlarım benım evet asılam ıyı gectı doktorum tam yumurta catladı an yapıyoruz dedı ınsallah rabbım benım gıbı bekleyen herkese nasıp ederrr
evet canım sağol kız sadece soru ve cevaplar yeterliyse tamamdır benim bu okul işiinşallah canım bu hafta sonu kavuşucağım kitaplara işe yarayacağını tahmin ediyorum evet baktım canım okuyacağım bölüm ile ilgili topik açılmış ordayım arasıra ordanda yardım ve fikir alıyorum sağol canım
oh çok güzel haberler canım inşşşş müjdeni vercen bize bu aşılama sonucunda ümitliyim ben
evet kamerciğim çık yukarıya yaz canım dertleşelimduru81 Eti_Puf+ 1982kamer iipekk34+ sevdamcee
kamer kuzum niye yazmıyonnnnn
canım hafta sonları fakültede ders başlıcakmış oraya katılcam ocak ta başlıcakmış murat yayınlarının kursu ücretlimi peki :26: burda yokda kayseri ye gidiş geliş yapcam canımbirde murat açıköğretim kursları var sizin orda varmı bilmiyorum faydalı olur derim
canım açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümü ne kaydoldum inşşş sınıfta kalmadan okur bitiririm
etipufum eğerki büyüklerin lafına bakar da süt olsun diye tatlılara hoşaflara dalarsan emzirirken kilo alırsın
sulu şeyler ye su iç ısırgan rezene gibi çaylar iç az az sık sık ye almazsın merak etme
inşallah canım inşallah ama sakın sitres yapmamaya çalışınsallah ya ınanın o haberı vermeyı o kadar cok ıstıyorum kıııııı ya dun yıne bır arkadasa gıtmıstı orada tam cay oasta borek yıcekken yanımdakı bayanın hamıle oldugunu duydum hersey bogazıma durdu yıyemedım hemen ısım var dedı ve kaltım ınanın cok ıstıyorum o haberı almayı ve vermeyı guzel bır duygu olsa gerekkk:2::2::2:
sağol canım verdiğin bilgi için değerlendirmeye alacağım inşşşooo çok iyi inşallah sınavlarını rahatlıkla verirsin... bende murat yayınlarını öneriyorum birde karaca yayınları var ondaki sorularda sınavla çok yakın çıkıyor...
inşalahhh inşallahhh veririm..
durucum doktorda öyle demişti bol bol su iç demişti... ama nedense büyükler şunu ye bunu ye en emziklisin çocuk vitamin almaz diyorlar..
inşallah canım inşallah ama sakın sitres yapmamaya çalış
yok canım o alışverişe çıktı görümcesiyleinsallah.ya nurcan nerelerde plates mı yapıyoo
bu ilaç nedir :26: ilk kez duydum ne için ve ne işe yarıyor bu ilaç :26:coumadin kullanıpta kullanmak zorunda kalıpta hamile olan ve anne olabilen arkadaşlar paylaşalım
saes hoşgeldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?