Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım allah gönlüne göre versin inşallah güzel haber alcaz

murataçıköğretim kursu ücretli ama faydası çok
çıkan sorular üzerinde çalıştıkları için geçersin yanii

evet hep öyle derler şekerli şey yedirirler ama büyükler işte ne yaparsın he deyip geçiyodum ben

evet kamerciğim çık yukarıya yaz canım dertleşelim

evet kamer niye susuyon canımm

duru81 tosti sifaa+ Eti_Puf+ iipekk34+ sena71 1982kamer

partilerin kadını tostttiiiiii günaydıııınnn hoşgeldinnn

ayyy ne guzel ya varmı hala gorumcesıyle alısverıse cıkan yaaaa bızımkıler olsa benı parcalar ole eve gonderırler
ciddimi yaaa :26: boşver o zaman uzak durmak daha iyi bence keyfini kaçıran herkesten uzak durmak lazım nurcan ın kaynının nişanı var pazar günümü ne işte nurcan kendine ciciler almaya gitti görümcesiyle

hım anladım canım keşke burada olsaydı koşa koşa giderdim ama sadece fakültenin kursundan yararlanıcam inş hafta sonları

ya bızım oralarda yanı gazıantepde gelenek gorenek olayı cok fazladır.bızde esımle bunlara takılmıcaz dedık ve kendı kafamıza gore yaptık ondan hepsı bana cok kızgın sadece dugunumuzu haber verdık:90::90::90::90: gelın dıyeeee napalım canımmm aaa

benıklıler onları hıcbıseyıme karıstırmadım dıye cı-ok ofkelıler banaaa ama en ıyısını yapmısım vallaaaa:90::90:
insanın ne haddine ki yaaaa karışmak iy yapmışsın canım kafan rahattır için rahattır boşverrrr diğerlerini takma bile

zaten iki kişi evlenmeye karar vermişşe kimse karışmamalı ama bazen büyükler müdahale edebiliyorlar

murat özel dersane canım ücretli ama işini çok iyi yapan bi kurum
ben mali müşavirlik sınavlarına onların kurslarına giderek hazırlanmıştım birde şifacım açıköğretim sınavları
çok zor olmuyo kitaba gömülmene gerek yok konu sonlarındaki özetleri oku soruları çöz yardımcı kitapları oku yeter
benim bölümüm de iktisattı hiç kursa gitmeden sadece bu şekilde çalışıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…