ınsallah ya ınanın o haberı vermeyı o kadar cok ıstıyorum kıııııı ya dun yıne bır arkadasa gıtmıstı orada tam cay oasta borek yıcekken yanımdakı bayanın hamıle oldugunu duydum hersey bogazıma durdu yıyemedım hemen ısım var dedı ve kaltım ınanın cok ıstıyorum o haberı almayı ve vermeyı guzel bır duygu olsa gerekkk:2::2::2:
canım hafta sonları fakültede ders başlıcakmış oraya katılcam ocak ta başlıcakmış murat yayınlarının kursu ücretlimi peki :26: burda yokda kayseri ye gidiş geliş yapcam canım
ooo çok iyi inşallah sınavlarını rahatlıkla verirsin... bende murat yayınlarını öneriyorum birde karaca yayınları var ondaki sorularda sınavla çok yakın çıkıyor...
inşalahhh inşallahhh veririm..
durucum doktorda öyle demişti bol bol su iç demişti... ama nedense büyükler şunu ye bunu ye en emziklisin çocuk vitamin almaz diyorlar..
evet kamerciğim çık yukarıya yaz canım dertleşelim
yok canım o alışverişe çıktı görümcesiyle
arkadaşlar merhaba
coumadin kullananla ve kullanmak zorunda olupta hamile kalanlar varmı aranızda paylaşalım
kızlar yiğit uyandı ben onu emzireyim yatırayım tekrar gelirim... hepiniz kocaman öptümm...
ciddimi yaaa :26: boşver o zaman uzak durmak daha iyi bence keyfini kaçıran herkesten uzak durmak lazım nurcan ın kaynının nişanı var pazar günümü ne işte nurcan kendine ciciler almaya gitti görümcesiyleayyy ne guzel ya varmı hala gorumcesıyle alısverıse cıkan yaaaa bızımkıler olsa benı parcalar ole eve gonderırler
hım anladım canım keşke burada olsaydı koşa koşa giderdim ama sadece fakültenin kursundan yararlanıcam inş hafta sonlarıcanım allah gönlüne göre versin inşallah güzel haber alcaz
murataçıköğretim kursu ücretli ama faydası çok
çıkan sorular üzerinde çalıştıkları için geçersin yanii
evet hep öyle derler şekerli şey yedirirler ama büyükler işte ne yaparsın he deyip geçiyodum ben
evet kamer niye susuyon canımm
tamam canım sen emzir doyur Yiğiti kolay gelsin yine görüşmek üzere güle glekızlar yiğit uyandı ben onu emzireyim yatırayım tekrar gelirim... hepiniz kocaman öptümm...
aaaaa niye parçalıyolar
insanın ne haddine ki yaaaa karışmakbenıklıler onları hıcbıseyıme karıstırmadım dıye cı-ok ofkelıler banaaaama en ıyısını yapmısım vallaaaa:90::90:
ya bızım oralarda yanı gazıantepde gelenek gorenek olayı cok fazladır.bızde esımle bunlara takılmıcaz dedık ve kendı kafamıza gore yaptık ondan hepsı bana cok kızgın sadece dugunumuzu haber verdık:90::90::90::90: gelın dıyeeee napalım canımmm aaa
kaç tane görümcen var
benim yok bir eltim var
insanın ne haddine ki yaaaa karışmakiy yapmışsın canım kafan rahattır için rahattır boşverrrr diğerlerini takma bile
canım hafta sonları fakültede ders başlıcakmış oraya katılcam ocak ta başlıcakmış murat yayınlarının kursu ücretlimi peki :26: burda yokda kayseri ye gidiş geliş yapcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?