zaten iki kişi evlenmeye karar vermişşe kimse karışmamalı ama bazen büyükler müdahale edebiliyorlar
demi canım bende çok beğendim sizlerle paylaşayım dedimşifaam bu ne cici böylee
boş ver en iyisivalla cok rahatım cok sukur bayramdan bayrama gorusuyoz zateeeeee
boş ver en iyisivalla cok rahatım cok sukur bayramdan bayrama gorusuyoz zateeeeee
googleden buluyom canmsıfaaa bunları nereden buluyorsun yaaa cok tatlılar
tamam canım sağol ya çok korkuyordum kitaba gömülcem diye :18: çok iyi canım sağol verdiğğiin bilgi içinmurat özel dersane canım ücretli ama işini çok iyi yapan bi kurum
ben mali müşavirlik sınavlarına onların kurslarına giderek hazırlanmıştım birde şifacım açıköğretim sınavları
çok zor olmuyo kitaba gömülmene gerek yok konu sonlarındaki özetleri oku soruları çöz yardımcı kitapları oku yeter
benim bölümüm de iktisattı hiç kursa gitmeden sadece bu şekilde çalışıyodum
amin sağol canım seninkide kutlu ve mutlu olsunaaaa kızlar bu arada herkesın muharrem ayı mubarek olsun cok kutlu bır aymıs bu ay edılen dualar kabul yapılan ıbadetler daha makbulmus.. bırbırımıze dua edelımm.
durucum bence buyukler cocuklarına fedakarlıkta bulundukları zaman karısma hakkına sahıp olabılırler oda sınırlar ıcınde ama bızımkıler evıme bı parca bez bıle almadı bırak onu dugunde bısı bıle takmadılar ne hadlerıne ban karısma demııı haklıyım demı
demi canım bende çok beğendim sizlerle paylaşayım dedim
aaaa kızlar bu arada herkesın muharrem ayı mubarek olsun cok kutlu bır aymıs bu ay edılen dualar kabul yapılan ıbadetler daha makbulmus.. bırbırımıze dua edelımm.
aynı durumu bende yaşadım ve ben yüzlerinede söylüyorum herhalde pek sevilmiyorum ama napıyım kimse umrumda değil diyorum yüzlerinedurucum bence buyukler cocuklarına fedakarlıkta bulundukları zaman karısma hakkına sahıp olabılırler oda sınırlar ıcınde ama bızımkıler evıme bı parca bez bıle almadı bırak onu dugunde bısı bıle takmadılar ne hadlerıne ban karısma demııı haklıyım demı
aynı durumu bende yaşadım ve ben yüzlerinede söylüyorum herhalde pek sevilmiyorum ama napıyım kimse umrumda değil diyorum yüzlerineeden mutlaka çeker
evet canım karışırlarsa zaten eşinle aran bozulur
teşekkür ederiz şifaam
sağol canım ya beddua edersek oda tutarmı
aynı durumu bende yaşadım ve ben yüzlerinede söylüyorum herhalde pek sevilmiyorum ama napıyım kimse umrumda değil diyorum yüzlerineeden mutlaka çeker
evet canım eşimin ailesine akrabalarına (hayırsızlara ) yakınlaştım yaaa :18: ben kimse için buralara gelmedim diyorumzaten yüzüne söylediğinde kötü insan ilan ediliyosun
yok durucum yok sen yapma ole kotu seylerrrr olmasssss bak senı bulur sonra o beddua cıdden olemıs.
aynen canım aynı düşüncedeyim kocişimle mutlu olayım yeterannen sıfa bende pek sevılmem amaaaan napım varsın sevmesınler benı kocam sevsın yeterrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?