aaaa kızlar bu arada herkesın muharrem ayı mubarek olsun cok kutlu bır aymıs bu ay edılen dualar kabul yapılan ıbadetler daha makbulmus.. bırbırımıze dua edelımm.
kolay kolay beddua etmem ben ama sabrım taştımı kötü o da tutuyo galibaaa
aleyküm selam canım hoş geldinselam kızlar...nasılsınız....geçmişi okuyayım dedim ama...yok..okuyamadım...maşallah ...sayfalar başını almış gitmiş....
teşekürler durucuğum...çok şükür şuan bir yaramazlık yok...minik egemiz nasıl...
annen sıfa bende pek sevılmem amaaaan napım varsın sevmesınler benı kocam sevsın yeterrrrrrr
selam kızlar...nasılsınız....geçmişi okuyayım dedim ama...yok..okuyamadım...maşallah ...sayfalar başını almış gitmiş....
teşekürler durucuğum...çok şükür şuan bir yaramazlık yok...minik egemiz nasıl...
evet canım eşimin ailesine akrabalarına (hayırsızlara ) yakınlaştım yaaa :18: ben kimse için buralara gelmedim diyorumşimdiye kadar ne aradılar ne sodular ne ilgilendiler ben yakınlaşınca herşey güllük-gülistanlık olamaz diyorum valla napıyım pis ukalalarla işim yok
aaa çok iyi canım ALLAH kabul etsin bende yarın başlıcam ben elif cüzden yani sıfırdan başlıcamkızlar bende kuran dersi almaya başladım...biliyordum..daha güzel okumak ve öğrenmek için tekrar başladım...hocamız öğlen 1 ile 3 arası ders alıyor....hem benim içinde çok iyi olur...evde boş boş oturmaktansa...dedim....
canım ben Yozgat lıyım merkezden eşimin iş durumundan dolayı Yozgat ın ilçesindeydik evlendiğimizden bu yana 5 yıldır eşim Kayseri li ve biz tayin istedik buraya sırf tüp bebek yaptırmak için ve eşim de haliyle memleketini tercih etmek istediği için buraya geldik eşim milli eğitimde memur canım
çok sevindim maşallahh diyelim canımege iyi akşamları sarılıyo yüzüme öyle bakıyooo eliyle yüzüme dokunuyooo keşke evde olsam çalışmak zorunda olmasam
canım senin eşin öğretmenmi daha önce nerde oturuyodun oraları kaçırdım ben taşındığını biliyomda
amin acnım aminnn inşallahipeğim canım sen nasılsın...minik meleğimiz nasıl...çok şükür..bugün midem biraz daha iyi...kız sen benim kardeşimle aynı haftalarda gidiyorsunuz...ikinizinde doğumu aynı zamanda....rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız da inşallah tez vakitte hayırlısıyla ..minik mucizelerine kavuşurlar....
canım ben Yozgat lıyım merkezden eşimin iş durumundan dolayı Yozgat ın ilçesindeydik evlendiğimizden bu yana 5 yıldır eşim Kayseri li ve biz tayin istedik buraya sırf tüp bebek yaptırmak için ve eşim de haliyle memleketini tercih etmek istediği için buraya geldik eşim milli eğitimde memur canım
kızlar bende kuran dersi almaya başladım...biliyordum..daha güzel okumak ve öğrenmek için tekrar başladım...hocamız öğlen 1 ile 3 arası ders alıyor....hem benim içinde çok iyi olur...evde boş boş oturmaktansa...dedim....
o zaman senınle ıyı gecınmek lazım o zamannn:90::90:
ipeğim canım sen nasılsın...minik meleğimiz nasıl...çok şükür..bugün midem biraz daha iyi...kız sen benim kardeşimle aynı haftalarda gidiyorsunuz...ikinizinde doğumu aynı zamanda....rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız da inşallah tez vakitte hayırlısıyla ..minik mucizelerine kavuşurlar....
Harun Sungur diye bi arkadaşım var omu yoksa :26: şu an askerde Çanakkale desıfacım benım yozgatlı bır arkadasım vardı oda yazgatın ılcesınden soyadı sungur du galıba
aminnn inşallah aminnnniyiyim canım ...bu hafta bende daha iyiyim bulantı sadece sabah kalkınca olmaya başladı kalkar kalkmaz apartmanı inletiyorum
sonra geçiyo uyku halimde azaldı ama tabi hamilelikte her haftanın kendine göre bir durumu oluyo bu haftada baş ağrıları oluyo biraz
genellkle akşam oluyo .....amin canım bizim gbi hamişler hayırlısıyla sağlıkla kucağına alsın bekleyenlerde daha fazla beklemesin hamile kalsın inşallah
Harun Sungur diye bi arkadaşım var omu yoksa :26: şu an askerde Çanakkale de
durucuğum sonuçta sende minik ege için çalışıyorsun...tahmin edebiliyorum..akşama kadar seni nasıl özlediğini...artık akşamları hafta sonları birbirinize çokça vakit ayırırsınız...bu arada kocişide unutmamak lazım...
sıfacım benım yozgatlı bır arkadasım vardı oda yazgatın ılcesınden soyadı sungur du galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?