Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bende karın ağrısı değilde kasık ağrısı oldu arada bir hala oluyo bazen oturup kalkerken
hapşururken falan karnıma kramp giriyo ufak tefek bi şeyler oluyo hiç biri şiddetli değil sanırım normal bunlar
bebekler büyüyo rahim büyüyo

yok benımksı bayandı adı şule sungur ama kardesı vardı erkek kardesı ama adını bılmıyorummm
bahsettiğim arkadaşımın kızkardeşi vardı ama kızın ismini unuttum şu an evlimi Şule :26: çünkü arkadaşla en son görüştüğümde kızkardeşinin evlendiğini kendisininde nişanlandığını ve asker dönüşü düğününün olacağından bahsetmişti ( bu Şule biraz kilollu ve türbanlımıydı peki ? )

amin inaşallahhhhhh

ben cevaplimm uzman doktor yasemin konuşuyooo rahim büyüdükçe o ağrı olur ama herkeste olmayabilir normal canım

aaaa leydimden bir haber varmı acabaaa

abuuuuuuuuuu yok annem kötü deilim canım korkmaaa hem sizlerle böyle birşey yaşamam çünkü bende bebek hasreti çekmiştim sizlerin neler hissetiğini çok iyi anlayabiliyorum

:18::18::18::18: valla cok korktummm dogru ancak sıkıntıyı ceken anlar halımızdennn[/QUOTE]

annaaammmm kız korkma didim yaaaa topikte hatunlar sölesenize benden korkmaması gerektiğiniii
allah tez zamanda isteyen herkese bebiş sahibi yapsın o duyguyu tattırsın inşallah

yok canım evet oda evlendı ama yurbanlı degılde unıversıtede sımdı bılmem onunda esı polısss

duru bende telefonu var dur bi arıyım iyi hatırlattın ...ya kızlar ben bu telefonla arama sorma konusunda çok tembelim ya
nasıl düzelcek bu huyum

Yozgat A Ankara bile yakınken eşim tercih etmedi canım Ankara yı kaldıki İstanbul :120: yani uzun yola gidip gelmeli yerleri sevmio ve istemio benim kociş maddiyatta kuvvetli değilki öyle otellere felan para bayılalım yani kalcak yer git gel derdini yaşamamak için il dışı düşünemiyoruz :84: bu yüzden böle gelişti gelişmeler

afıyet olsun durucummm lop lop et top top yag olsunnn
canım duru bizim canımız adı gibi dupdurudur korkma yani kalbinin güzelliği ile belli eder kendini çok temizdir kalbi çokkkk maşallah diyeyimde korkma canım duru dan

Son düzenleme:
farklı kişi konuşmuşuz demekki hımm saol cnm sen hangi ildesin memleketinde antep demisin yoksa

benımkısı cok uzun dur anlatayım. ben aslen sanlıurfalıyım 17 yıl sanlıurfalıyım fakat gazıantebe tasındık.aılem gazıantepde yasıyor yanı esımde gazıanteplı.ama suan tokat gıbı kucucuk bır sehırde yasıyorumm maleseffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…