canım bende karın ağrısı değilde kasık ağrısı oldu arada bir hala oluyo bazen oturup kalkerkenipeğim sendede karın ağrısı oluyormu..dün kardeşimle beraberdik...bana diyor karnım kasıklarım ağrıyor...bende dedim bende öyle birşey olmuyor..normalmi acaba olmaması....sende varmıydı o haftalarda...
bahsettiğim arkadaşımın kızkardeşi vardı ama kızın ismini unuttum şu an evlimi Şule :26: çünkü arkadaşla en son görüştüğümde kızkardeşinin evlendiğini kendisininde nişanlandığını ve asker dönüşü düğününün olacağından bahsetmişti ( bu Şule biraz kilollu ve türbanlımıydı peki ? )yok benımksı bayandı adı şule sungur ama kardesı vardı erkek kardesı ama adını bılmıyorummm
iyiyim canım ...bu hafta bende daha iyiyim bulantı sadece sabah kalkınca olmaya başladı kalkar kalkmaz apartmanı inletiyorum
sonra geçiyo uyku halimde azaldı ama tabi hamilelikte her haftanın kendine göre bir durumu oluyo bu haftada baş ağrıları oluyo biraz
genellkle akşam oluyo .....amin canım bizim gbi hamişler hayırlısıyla sağlıkla kucağına alsın bekleyenlerde daha fazla beklemesin hamile kalsın inşallah
ipeğim sendede karın ağrısı oluyormu..dün kardeşimle beraberdik...bana diyor karnım kasıklarım ağrıyor...bende dedim bende öyle birşey olmuyor..normalmi acaba olmaması....sende varmıydı o haftalarda...
abuuuuuuuuuu yok annem kötü deilim canım korkmaaa hem sizlerle böyle birşey yaşamam çünkü bende bebek hasreti çekmiştim sizlerin neler hissetiğini çok iyi anlayabiliyorum
bahsettiğim arkadaşımın kızkardeşi vardı ama kızın ismini unuttum şu an evlimi Şule :26: çünkü arkadaşla en son görüştüğümde kızkardeşinin evlendiğini kendisininde nişanlandığını ve asker dönüşü düğününün olacağından bahsetmişti ( bu Şule biraz kilollu ve türbanlımıydı peki ? )
Yozgat A Ankara bile yakınken eşim tercih etmedi canım Ankara yı kaldıki İstanbul :120: yani uzun yola gidip gelmeli yerleri sevmio ve istemio benim kocişevet çok doğru maaş hep ona gidiyoo allah sağlık versinde ne yapalım bütün çocuklarımızın geleceği iyi olsun hayırlısı ile
anladım canım hayırlısı olsun tüp bebek için neden istanbulu tercih etmedin diye sorsam
saes çok güldüm yazına
tostii gitmişşşşşşş
bende gidyorum yemeğe haydi hanımlar görüşmek üzere 13.30 itibari ileeee
güle güle afiyet olsuntostii gitmişşşşşşş
canım duru bizim canımız adı gibi dupdurudurafıyet olsun durucummm lop lop et top top yag olsunnn
farklı kişi konuşmuşuz demekkiyok canım evet oda evlendı ama yurbanlı degılde unıversıtede sımdı bılmem onunda esı polısss
canım duru bizim canımız adı gibi dupdurudurkorkma yani kalbinin güzelliği ile belli eder kendini çok temizdir kalbi çokkkk maşallah diyeyimde korkma canım duru dan
tesekkurler canım artık korkmam tescıllendı durucuk
farklı kişi konuşmuşuz demekkihımm saol cnm sen hangi ildesin memleketinde antep demisin yoksa
tostii gitmişşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?