canım bu resimde deneme yapalımayyyy sıfaaa bu cok tatlı yaaaaa
ya hangı sıteeden bırde nasıl kaydedıyon buraya koyuyon?
hım sen urfalısın eşin antep li ölemi aaaa tokat ı beğenmionmu canımbenımkısı cok uzun dur anlatayım.ben aslen sanlıurfalıyım 17 yıl sanlıurfalıyım fakat gazıantebe tasındık.aılem gazıantepde yasıyor yanı esımde gazıanteplı.ama suan tokat gıbı kucucuk bır sehırde yasıyorumm maleseffff
hım sen urfalısın eşin antep li ölemi aaaa tokat ı beğenmionmu canımablam tokat ta eşim kayserili olmasına rağmen eşimde çok sever tokatı tabi bende canım tokat normal yani küçük bir il değil ki
karşıyaka da esentepe mahsıfaaa ablan tokattamı yasıyor?? hangı semt?
karşıyaka da esentepe mah
sen Yozgat ı hiç görme o zamanya sıfa ankara vede gazıantep gıbı bır sehırde yasayınca tokat koy gıbı yaa ee urfada buranın 4 katı buyukk nufusu kac bılıyon mu 128000 sadece bu kadar antepde koyler bıle daha buyuk yaaaa aradıgım hıcbırsey yok buradaaa
canım yaaa ablamla tanıştırıyım seni o zaman ablama komşu ol kiaaa bılıyom orayııı bızde sımdılerde oradan ev bakıyozzzzsen geldın mı hıc tokata?
hoş geldin hani anne nerde ? gittimi :44: kahvaltı nasıldımennn geldimmmm nasılsınızzzzzz
sen Yozgat ı hiç görme o zamanalışırsın seversin umarım Tokat ı toprağı çok verimli yeşilliği bol :92: temiz bir şehir belediyesi iyi çalışıyor mesela bizim tüp bebek işi olmasaydı Tokat a tayin isteyecektik o derece sevmiştik yani :92:
Yozgat Muhabir: Yozgat’ın toplam nüfusu 487 bin 365sıfa bısı daha sorcam yozgat nasıl bır yer buyuk mu nufusu falan kac?
canım yaaa ablamla tanıştırıyım seni o zaman ablama komşu ol kigeldikçe senide ziyaret edeyim mutlaka ev vardır ablamın oralarda ben ablam sorayım sana mesaj atarım cnm yalnız akşam konuşcam ablamla telde akşam cevaplarım aldığım bilgileri
belediye deki bahsettiğim mesela çöp konteynırı yok mesela sırf b yüzden dedim cnmya acaba bu ulkede baska tokat var mı bak sımdı ole bı anlatıyorsun kı bılmesem valla ınanıcam tamam yesıllık ama ne beledıyesı yaaa beledıyede tık yok yaaa bı ırmak var o guzelım ırmak pıslık ıcınde sen bı gazıantebe gıt valla bak beledıye neymız yaaa valla her dısarıya cıktıgımda kufur edıyom beledıyeye ye guzelım memlekete hıc bakmıyo yaa
mennn geldimmmm nasılsınızzzzzz
aynı kurumdan eniştemde sağlık kurumundan eniştem diş hastanesinde çalışıyor yalnız bina olarak taşınacaklardı en son bu aralarda sormadım eniştemin yeni binası nerde diye :26: onuda öğrenirim canım tabiki elimden geleni yapmayı severim ablamada öyledirvalla sıfacım cok sevındım yaaa valla ne guzelll tanıdık bırılerı esı ne ıs yapıyo ablanın benımksıı tıp fakultesı hastanesınde calısıyoo..
aynı kurumdan eniştemde sağlık kurumundan eniştem diş hastanesinde çalışıyor yalnız bina olarak taşınacaklardı en son bu aralarda sormadım eniştemin yeni binası nerde diye :26: onuda öğrenirim canım tabiki elimden geleni yapmayı severim ablamada öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?