Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyyy sıfaaa bu cok tatlı yaaaaa
ya hangı sıteeden bırde nasıl kaydedıyon buraya koyuyon?
canım bu resimde deneme yapalım resmin üzerine fareyi getir ve sağ tıkla özellikler adlı butona tıkla adres kısmı yazıyor ya orayı komple kopyala http://bu kısmıda dahil sonra mesaj yazdığımız yere gel
bu şekle tıkla kopyaladığını buraya yapıştır ama http:// kısmı yazılı oluyor burda orayı sil kopyaladığını yapıştır ve mesajı yolla

hım sen urfalısın eşin antep li ölemi aaaa tokat ı beğenmionmu canım ablam tokat ta eşim kayserili olmasına rağmen eşimde çok sever tokatı tabi bende canım tokat normal yani küçük bir il değil ki

ya sıfa ankara vede gazıantep gıbı bır sehırde yasayınca tokat koy gıbı yaa ee urfada buranın 4 katı buyukk nufusu kac bılıyon mu 128000 sadece bu kadar antepde koyler bıle daha buyuk yaaaa aradıgım hıcbırsey yok buradaaa

sen Yozgat ı hiç görme o zaman alışırsın seversin umarım Tokat ı toprağı çok verimli yeşilliği bol :92: temiz bir şehir belediyesi iyi çalışıyor mesela bizim tüp bebek işi olmasaydı Tokat a tayin isteyecektik o derece sevmiştik yani :92:

aaa bılıyom orayııı bızde sımdılerde oradan ev bakıyozzzz sen geldın mı hıc tokata?
canım yaaa ablamla tanıştırıyım seni o zaman ablama komşu ol ki geldikçe senide ziyaret edeyim mutlaka ev vardır ablamın oralarda ben ablam sorayım sana mesaj atarım cnm yalnız akşam konuşcam ablamla telde akşam cevaplarım aldığım bilgileri

ya acaba bu ulkede baska tokat var mı bak sımdı ole bı anlatıyorsun kı bılmesem valla ınanıcam tamam yesıllık ama ne beledıyesı yaaa beledıyede tık yok yaaa bı ırmak var o guzelım ırmak pıslık ıcınde sen bı gazıantebe gıt valla bak beledıye neymız yaaa valla her dısarıya cıktıgımda kufur edıyom beledıyeye ye guzelım memlekete hıc bakmıyo yaa

valla sıfacım cok sevındım yaaa valla ne guzelll tanıdık bırılerı esı ne ıs yapıyo ablanın benımksıı tıp fakultesı hastanesınde calısıyoo..

belediye deki bahsettiğim mesela çöp konteynırı yok mesela sırf b yüzden dedim cnm temiz bir il yani

valla sıfacım cok sevındım yaaa valla ne guzelll tanıdık bırılerı esı ne ıs yapıyo ablanın benımksıı tıp fakultesı hastanesınde calısıyoo..
aynı kurumdan eniştemde sağlık kurumundan eniştem diş hastanesinde çalışıyor yalnız bina olarak taşınacaklardı en son bu aralarda sormadım eniştemin yeni binası nerde diye :26: onuda öğrenirim canım tabiki elimden geleni yapmayı severim ablamada öyledir

artık bız ablanla gorusuruz kıskanma ama tamam mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…