Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

o zaman bugün sıcak bi şeyler içip ilaçla ayakta durmaktan başka çare yok
yarın yatar dinlenirsin

günaydın arkadaşlar nasılsınız kedersiz canım çok geçmiş olsun tam hastalık havası dikkat etmek lazım tekrar geçmiş olsun .
ipekcim canım sen nasılsın mercimeğimiz nasıl bi aksilik yoktur inşallah

süt yazacağıma su yazmışım hay allahhh

hoşgeldin canım ...çok şükür bir aksilik yok iyiyiz sen nasılsın
bugün bende nişann heyecanı var uyku tıutmadı sabah 8 de uyandımm

yat kız yat madem hastasın niye kalktın hemen nişanlanacak çiftler bile o kadar heyecanlı değildir

günaydın damla...,sağol canım evet havlarr baya bozuldu kar yok ama kar soğuğu gibi .
karı çok seviyorum ama hiç yağmıyor buralara :84:

ipekcim çok sevindim canım allah bozmasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kedersiz canım buralarda kar çok soğukda çok allahım dışarda evi olmayanlara yardıım etsin...

ipekcim çok sevindim canım allah bozmasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kedersiz canım buralarda kar çok soğukda çok allahım dışarda evi olmayanlara yardıım etsin...

amin canım ...allahım inşallah en kısa zamanda sizlerinde bekleyişine son versin
sağlıklı nur topu gibi bebişleriniz gelsin

günaydın kızlar...nasılsınız....
dünürüm geçmiş olsun sanada....
günaydın dünürr kardeşş..
sağol canım iyice kaptım şifayıı ..
sen nasılsınn canımm damat beyimiz nasıllarr .damat diyoruz ama bakalımm erkekmi olacakk .içime erkek doğuyor ama hep tersi çıktı cinsiyet konusunda

kızlar ben çıkıyorum arkadaş kahvaltıya çağırdı ona gidicem öğleden sonrada hastaneye test sonuçları çıkıyo anları alıcam bide enjektörüm bitti ne yapıım onu sorucam görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…