sabah iki bardak sıcak su içtimm (şekerli:)) biraz yumuşattı boğazımı şu burun akıntısı ve mide bulantımda olmasa iyiyimde ...bugün artık dinlenemem öğlen okula gidecem eşimle beraber çarşıya çıkacam aldığım ayakkabı ayağımı sıkıyor değiştirmem lazım ondan sonrada kuaöfere gidecem anlıycağın dinlenmek için hiç fırsatım yok :84:
bugün bende nişann heyecanı var uyku tıutmadı sabah 8 de uyandımmevde olanlar yatıyodur hava çok soğuk ...çalışanlar pazartesi yoğunluğundadır
süt yazacağıma su yazmışım hay allahhhsabah iki bardak sıcak su içtimm (şekerli:)) biraz yumuşattı boğazımı şu burun akıntısı ve mide bulantımda olmasa iyiyimde ...bugün artık dinlenemem öğlen okula gidecem eşimle beraber çarşıya çıkacam aldığım ayakkabı ayağımı sıkıyor değiştirmem lazım ondan sonrada kuaöfere gidecem anlıycağın dinlenmek için hiç fırsatım yok :84:
hoşgeldin canım ...çok şükür bir aksilik yok iyiyiz sen nasılsıngünaydın arkadaşlar nasılsınız kedersiz canım çok geçmiş olsun tam hastalık havası dikkat etmek lazım tekrar geçmiş olsun .
ipekcim canım sen nasılsın mercimeğimiz nasıl bi aksilik yoktur inşallah
bugün bende nişann heyecanı var uyku tıutmadı sabah 8 de uyandımm
günaydın damla...,sağol canım evet havlarr baya bozuldu kar yok ama kar soğuğu gibi .günaydın arkadaşlar nasılsınız kedersiz canım çok geçmiş olsun tam hastalık havası dikkat etmek lazım tekrar geçmiş olsun .
ipekcim canım sen nasılsın mercimeğimiz nasıl bi aksilik yoktur inşallah
süt yazacağıma su yazmışım hay allahhh
vallaya,ben evleniyorummm sankihoşgeldin canım ...çok şükür bir aksilik yok iyiyiz sen nasılsın
yat kız yat madem hastasın niye kalktın hemen nişanlanacak çiftler bile o kadar heyecanlı değildir
bir tek kendimi değil kafayıda üşütmüşümm herhallbende bir anlam verememiştim su olmasına
ipekcim çok sevindim canım allah bozmasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kedersiz canım buralarda kar çok soğukda çok allahım dışarda evi olmayanlara yardıım etsin...
günaydın dünürr kardeşş..günaydın kızlar...nasılsınız....
dünürüm geçmiş olsun sanada....
aminnnnnnnnnnnnnamin canım ...allahım inşallah en kısa zamanda sizlerinde bekleyişine son versin
sağlıklı nur topu gibi bebişleriniz gelsin
amin canım ...allahım inşallah en kısa zamanda sizlerinde bekleyişine son versin
sağlıklı nur topu gibi bebişleriniz gelsin
damlacım senin tedavin uzunmu yoksa kısa protokolmü olacaksağol canım amin anşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?