Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım afiyet olsun sana ..send eiyi bak kendinee

çok şükür şuan bir şikayetim yok...kızlar...iyiyiz...

ipeğim artık yavaş yavaş hissetmeye başlarsın..meleğini...

dünürüm öncelikle hayırlı sağlıklı olsun önemli olan o...valla benimde içimden erkek geçiyor ama ..bilmiyorum artık...

kız az gez dışarıda yat dinlen ...kendine iyi bak boş ver herşey olup biter....eeeeee yeni elti heyecanıda vardır sende şuan....

damlaselen canım senin tedavinde inşallah hayırlı olur...rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz..inşallah...emininmki sende bu sabrının mükafatını alacaksın..minik mucizene kavuşacaksın...senin için bol bol dua edeceğim...inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürecek...ve asla şunu unutma hep olumlu düşün..asla kötü şeyler getirme aklına..tamammı...iyiyi düşünelim iyi olsun...bol şanslar sana....rabbim yardımcın olsun...

hayırlı evlat olsunda kız ,erkek ikiside evlat sonuçta

kızlar damla tedaviye başlamış bizde onun için ayetel kürsi başlayalım ne dersiniz
başlıyalım kankimm

ben şimdilik 30 alıyorum eksik olursa tamamlarız

damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz....30
ipek.........50
bulut83..50

Son düzenleme:
kızlar kahvaltı yapmadım...canım yemek yemek istemiyor..azda olsa birşeyler yiyeyim...50 tanede bana yazın duadan...cuma günü duasını yaparız...inşallah....

çok sağolun arkadaşlar allah sizlerden binlerce kere razı olsun rabbim hepimizin kalbinin muradını versin kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizleri çok seviyorummmmmm.
sizi burakıp gitmek zor ama karnım çoookk açıktı çıkıyorumm tekrar tekrar allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız

herkese günaydınlar haftanız iyi geçmesi dileğiyleee... nasılsınız kızlarrr :80:

bende damlaselen e ayetel alayım adet haftam bu hafta o yüzden bende şimdilik 30 alayım

bu arada nurcanım yılbaşı haftasonu evdemisiniz misafir kabul edermisiniz

evdeyizz canımm bakk beni kalpten götürmee aydınamı geliyorsunuz yoksaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…