tamam canım afiyet olsun sana ..send eiyi bak kendineekızlar ben çıkıyorum arkadaş kahvaltıya çağırdı ona gidicem öğleden sonrada hastaneye test sonuçları çıkıyo anları alıcam bide enjektörüm bitti ne yapıım onu sorucam görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın
damlacım senin tedavin uzunmu yoksa kısa protokolmü olacak
uzun protokol canım adetin 22.günü başladık ilaçlara hala devam yenileriyle beraber geçen perşembe ilk ultrason vardı bakalım salı tekrar gidicem ultrason için
hade bakalımm uzun tedavi daha iyi diyorlarr .Rabbim güldrüsün yüzünüuzun protokol canım adetin 22.günü başladık ilaçlara hala devam yenileriyle beraber geçen perşembe ilk ultrason vardı bakalım salı tekrar gidicem ultrason için
hayırlı evlat olsunda kız ,erkek ikiside evlat sonuçtaçok şükür şuan bir şikayetim yok...kızlar...iyiyiz...
ipeğim artık yavaş yavaş hissetmeye başlarsın..meleğini...
dünürüm öncelikle hayırlı sağlıklı olsun önemli olan o...valla benimde içimden erkek geçiyor ama ..bilmiyorum artık...
kız az gez dışarıda yat dinlen ...kendine iyi bak boş ver herşey olup biter....eeeeee yeni elti heyecanıda vardır sende şuan....
başlıyalım kankimmkızlar damla tedaviye başlamış bizde onun için ayetel kürsi başlayalım ne dersiniz
hayırlı evlat olsunda kız ,erkek ikiside evlat sonuçta
başlıyalım kankimm
herkese günaydınlar haftanız iyi geçmesi dileğiyleee... nasılsınız kızlarrr :80:
bende damlaselen e ayetel alayım adet haftam bu hafta o yüzden bende şimdilik 30 alayım
bu arada nurcanım yılbaşı haftasonu evdemisiniz misafir kabul edermisiniz
ben şimdilik 30 alıyorum eksik olursa tamamlarız
damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz....30
ipek.........50
bulut83..50
evdeyizz canımm bakk beni kalpten götürmee aydınamı geliyorsunuz yoksaaaherkese günaydınlar haftanız iyi geçmesi dileğiyleee... nasılsınız kızlarrr :80:
bende damlaselen e ayetel alayım adet haftam bu hafta o yüzden bende şimdilik 30 alayım
bu arada nurcanım yılbaşı haftasonu evdemisiniz misafir kabul edermisiniz
iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?