çok sağolun arkadaşlar bende gerisini okurum
evdeyizz canımm bakk beni kalpten götürmee aydınamı geliyorsunuz yoksaaa
eh işte ipeğim bikaç haftadır durgunumm
kızlar afiyet olsun bu arada :92:
canımm nedemek başım gözüm üstüne yeriniz var eşimde sevinirr ..bekliyorum canım çok mutlu olurum inanizmir e gelme ihtimalimiz var yüksek bi ihtimal..bende eşime didim otelde kalmayalım biliyosun benim nurcanım var eğer kabul ederlerse eşide isterse gideriz didimm
canımm nedemek başım gözüm üstüne yeriniz var eşimde sevinirr ..bekliyorum canım çok mutlu olurum inan
sevooo şimdi ben senimi görecem canlı canlıı
abowwww
bendee 2 dakka içinde hayaller kurmaya başladım bilee aklımdan neler neler geçiyorrvalla dün akşamdan beridir bende heyecanlıyımm hatta hayallere başladım sabaha kadar uyumayız ikimiz dertleşiriz vakir geçiririz
bu arada patron geldi ben yakalanmadan çıkayımm konuşuruz sonra
iyi muhabbetler sizlereee
bugunnn benn kurann derslerııı almayaa baslıyorummm ALLAH kısmet ederseeeeee şimdikdee anammm gelıyooo kahvaltıyaa KURAN'I KERİMİ ogrenırr ogrenmezzz hmnn bebek için okunması gereken dualaraa baslıyacamm inşallahhhhhh
benn çıkıyorummm kıslarr haydeeeee kendınızeee ıyıı bakınn ıpekımm zatıııı tekk sen varsınn sendee sanırsamm işlereee daldınnn öptümmm byyyyy:80::80::80::80::80::79::79::79::79::79:
sen okuyamazsın başkaları senin dileğinin kabulü için okuyo
canım senin adına çok sevindim kuran öğrenmek sana çok iyi gelecek görüceksin
hayırlı olsun
saolll bebebmmmmmmmmm saollllllllllllll inşallahhhh zorlanmadann ögrenirimmmmmmmm
geçm,iş olsun gardaşım dikkat et kendinee kıss havalar malummm bugün dışarı çıktık komşularlaa anammmm o ne soğukk totomm neym donduusabah iki bardak sıcak su içtimm (şekerli:)) biraz yumuşattı boğazımı şu burun akıntısı ve mide bulantımda olmasa iyiyimde ...bugün artık dinlenemem öğlen okula gidecem eşimle beraber çarşıya çıkacam aldığım ayakkabı ayağımı sıkıyor değiştirmem lazım ondan sonrada kuaöfere gidecem anlıycağın dinlenmek için hiç fırsatım yok :84:
bende 30 alayımm quzummmmmben şimdilik 30 alıyorum eksik olursa tamamlarız
damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz....30
ipek.........50
bulut83..50
bendee 2 dakka içinde hayaller kurmaya başladım bilee aklımdan neler neler geçiyorrsabahlarız kız senlee ..dedikodunun dibine dibine vururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?