Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma

kedersiz.....30
ipek.............50
bulut83.......50
sevdanehri..30

izmir e gelme ihtimalimiz var yüksek bi ihtimal..bende eşime didim otelde kalmayalım biliyosun benim nurcanım var eğer kabul ederlerse eşide isterse gideriz didimm
canımm nedemek başım gözüm üstüne yeriniz var eşimde sevinirr ..bekliyorum canım çok mutlu olurum inan

canımm nedemek başım gözüm üstüne yeriniz var eşimde sevinirr ..bekliyorum canım çok mutlu olurum inan

valla dün akşamdan beridir bende heyecanlıyımm hatta hayallere başladım sabaha kadar uyumayız ikimiz dertleşiriz vakir geçiririz

bu arada patron geldi ben yakalanmadan çıkayımm konuşuruz sonra

iyi muhabbetler sizlereee

bendee 2 dakka içinde hayaller kurmaya başladım bilee aklımdan neler neler geçiyorr sabahlarız kız senlee ..dedikodunun dibine dibine vururuz

günaydınnnn canlarr nasılsınızzzz ıpekımmm burdaa tekk kalmışsınnnn ama sen tek sayılmazsınn dmeee mercımekkk senııı yalnızzz bırazkmazzzzz anasınınn kuzusuu

ohhhhh şimdikk kıskandımmm haaaaa nurcann nenn guzellll kısss sevdaa sızee gelıyomuşşşşş muhabbetınız güzellll olsunnnnn

bugunnn benn kurann derslerııı almayaa baslıyorummm ALLAH kısmet ederseeeeee şimdikdee anammm gelıyooo kahvaltıyaa KURAN'I KERİMİ ogrenırr ogrenmezzz hmnn bebek için okunması gereken dualaraa baslıyacamm inşallahhhhhh
benn çıkıyorummm kıslarr haydeeeee kendınızeee ıyıı bakınn ıpekımm zatıııı tekk sen varsınn sendee sanırsamm işlereee daldınnn öptümmm byyyyy:80::80::80::80::80::79::79::79::79::79:

canım senin adına çok sevindim kuran öğrenmek sana çok iyi gelecek görüceksin
hayırlı olsun

kızlar ben geldim ama kimsecikler yok neyse bende hasteneye gidicem zaten gitmeden bi uğrayayım demiştim görüşmek üzere kızlarr

kıslarrrr unuttum aklımaa geldııı yazayımm dedımm damlaselene 50 tanedee ben alayım ALLAH kabul etsınnn bu tedavi sonundaa melekıneeee kavusur inşallahhhh

[

kıyamaaaam kuzum sen nasıl dolmuşun böyle bakayım canım ya kaynananı ilahi adalete havale et er yada geç hak yerini bulur oda bigün ıslah olur inşallah...diğer konulardada çok kasıp sıkma canını konuşarak halledeceğine inanıyorum ben kimbilir belkide örümcek görümcen farklı tatil planları yaparda sana gelmez (inşallaaaaaah)
şu anki ruh halini içinde bulunduğun regl dönemine bağlıyor,hemen normale dönmeni şiddetle rica ediyorum hadi bakem anam hadeeee [/QUOTE]

canım beeem dolmuşum dimi hakkaten bu aylar deprsyon ayları mıdır ne bilemedim valla.En iyisi imtihan diyip günahlarıma keffaret olsun bu sıkıntılar deyip Rabbime sığınmak.am ama çok öslüyorum sizi de şöle bi akşam topalnıp muhabbet etsek çünkülüm ben gündüsleri gelemişyorum ve şiddetle kıskanıyorum olamadığım zamanki muhabbetlerinizi.öpüyorum seni amma salyasız olanından ehe ehe hijyenik olanından

minnakımm seni daha önce böyle görmemiştimm ne oldu quzumm sanaa ..kendine gel silkelenn bakalımmm kafanaa ne takıyorsunn kayanana cadısıı, boşverrr cehemene kadar yolu varr ..nasıl olsa uzaksınız birbirnizdenn söylediklerinide duymamazlaıktan gel ....görümcene gelince açık ve net bir şekilde anlat durumu 15 tatilin var onuda görümcen için heba etme bence .karşımızdakini menun edecez diye kendimizi sıkıyoruzz yazık bizede ama değilmi

yurcanıııım bideneeeem tarçınlı lokmam böle işlte bi haller oluyo bana sizide çok göremiyorum onun da etkisi olabiler ama bence. bu arada sana salyalısından bol hasretli öpücükler yollamıştım amma tubicik iletmedi herhal iğrendi sanırsam puhaha.şincik bizaat öperim muah şlap şlup ohhhh en içteninden ve en samimisinden

geçm,iş olsun gardaşım dikkat et kendinee kıss havalar malummm bugün dışarı çıktık komşularlaa anammmm o ne soğukk totomm neym donduu
ben şimdilik 30 alıyorum eksik olursa tamamlarız

damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz....30
ipek.........50
bulut83..50
bende 30 alayımm quzummmmm
bu arada canım tedavişnde hayırlı olsun inşalahh kurban olduğum meleğine kavuştururr
bendee 2 dakka içinde hayaller kurmaya başladım bilee aklımdan neler neler geçiyorr sabahlarız kız senlee ..dedikodunun dibine dibine vururuz

ayy ne güsell yaa keşke hepimiz bir araya gelebilsekkkk
ayhhh bu aradaa benim kaygana da kalp krizi geçirmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…