Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bebikiiiim naber annoş nasılsın bakalım görüşmeyeli sen kar yağdı üşüdün mü bakıyım sen paticiklerini giydin mi ayakına

bebikiiiim naber annoş nasılsın bakalım görüşmeyeli sen kar yağdı üşüdün mü bakıyım sen paticiklerini giydin mi ayakına

oyy kurban olurumm giydimm quuzmm giydimm çok olduu giyelii terlik bile giyiyorum alt komşuma inatt:))
anacımmm pekk soğukk yaff çok şükür iyiym aplamm sen nasılsınn ne var ne yokk kıss aplaa sabahları zor oluyordur kalkıp işe gitmekk buz gibii havalarr Allah yardımcınız olsunn

iyiyim yavrs ne olsun az buçuk depresyon apısında eşiniyorum bu ara artık bilmiyorum ben mi giricem o mu bana girecek.ayh geçmiş olsun yavrus neyen kalp krizi geçirdi şimdi iyi mi

iyiyim yavrs ne olsun az buçuk depresyon apısında eşiniyorum bu ara artık bilmiyorum ben mi giricem o mu bana girecek.ayh geçmiş olsun yavrus neyen kalp krizi geçirdi şimdi iyi mi

amann quzuu salla hetşeyii ya takıpta kendini üzme kayganayıda salla kurban olduyğum ona akıl fikir versinn
iyiyiymişş herhalde ya daha görüşemedik gidemedik görmeye bakalım haftaya çarşamba gidelim diyoruz kısmet olursa
kıss aldın mı bana hediyee

apeyyin sanaaa giy yavrus ne bulursan giy ne oluyorsa ayaktan oluyor.ayh sorma sabah kalkması değil akşam gelince yemek yapması zor geliyor bu ara ki yemek yapmayı seven bir hatunum ,ah işte bu haleti ruhiyem şaştı ya hep ondan oluyor.

giyiyom walla quzumm sende giyy sıkı sıkı hasta olma Allah korusunn bakk gardaşım kapmış şifayıı
ay bebem benim yaa kıyamama aplamm kolay değil ki sonuçta hem ev hem işi idare etmekk
ayy sinirr oluyomm ya kaygana uzaktann taa senin sinirlerini bozmaya yetiyorr bide yanında olsaa anammm düşünemiyorum

yok sana hediye tocen alsın şaşkın sen hediyelerin en büyüğünü alıcan zaten sen.hem ne biliyon sen bana mı çıktın bakalım.amaa ben sana yımırtlama hediyesi alıcam.gelebilirsem veririm gelemezsem yollarım artıkın

nemmbe ağznı yoklayım didimm yafff emme olmadııı(
kurban olduğumm sizede nasib etsin aplamm inşallahhhhh
ayy datlumm sen gelde bi ze cee didee yeter teyzesii düşünmenn yeter quzuu
pekii kırmızı don aldın mı

aaah ah sorma bebekim yanındayken yiyemedi ömrümün hepsini ya kalanını ordan tırtıklıyor işte,Allaha havale ediyorum öbür tarafta hesaplaşıcaz.yaa varya şaşkın farkında değilki beni oğluna çekiştirince marşfet yaptım sanıyor amma en çok oğlunu üzüyor farkında değil.sıkıyorsa aç bana söyle dimi yoook ona cesaret yok,kaçak güreşçi bizimki.bugün aradım mesela ölesine napıyosunuz falan,sanki hiçbişe yok arkamdan konuşmamış.dedim belki bişe der yoook nerde nasılsınız iyimisiniz ısınıyomusunuz..valla gülermisin ağlarmısın durumu.ama yok artık bende oynıycam iyi gelini oynayıp rol kesicem,kendi oyunlarına dolansınlar

sevdamcee fatoş mu,hangisi aaa bende tanımadım. neyse yavrum dediğim gibi olurda belki yolum düşer çok istiyorum inan gelmeyi.du bakalım bakarsın bebeğini mıncırmaya gelerim valla eserse toceyi de kafalarsam izin koparırım.kırmızı dooon almadım daha hediyemiş bu hafta alıcam innşallah.ama ben krımızı don istemiyom mor don istiyoooooom duyruluuuur bana alacak olan aldıysa değiştirsiiiiiin

Rabbim ıslah etsin aplamm boşver demeylede olmuyor tabi insan ister istemez takıyor kafaya
tocen neyin ne olduğunu biliyorsa sorun yok quuzm üzme o tatlı canını ama anlamadığım eline ne geçiyorr sonuçta oğlunun eşi mutlu olsunlar diye uğraşmak varken ne can sıkıyon
ee senin haberin yok sanıyor belli edermi datlumm göt kazmayı bilirlerr yüzüne laylaylomm hakedene hakettiği gibi davranacan boşver apla biizmki beni bayramda tınlamadı kızını görünce geçende kızına geldi ben tınlamadım onuu böleleri yaranıyor inan

vide diyormuşki toceye sen hep onu savunuyorsun ya bakarmısın fesatlığını bukadar deşifre eder mi insan ,yani derdi toce beni fırçalasın onlara da ben sorarım menikeye desin ohhh hanımın 10 kilosu gider valla.töbe töbe aman ne hali varsa görsün inadına mutlu olucam inadına inadına

evet datlummm fatoştuu değiştirmiş nickinii fsdept varya doğru mu yazdım bilmiyorum bu fatoş o fatoş
ayy bebemm gell inşalahh her zmana beklerim aplamm walla çok sevinirim inşalahhh gelirsinn ayy şimdidenn nasıl sevindimm wallaa benim komşularım dışında hiç arkedeşimm yok biliyomusunn burda sadeec koşmularla görüşüyorum sen gelince hava yaparımm melike aplamm geldii diee
mor donmu istiyon o da güselll ben sana alıyımm quzummm

töbee töbee kıskancından ne yapacağını şaşırmışş resmenn yazıkk yaa nasıl can vereceklerrr
bak ne güsel düşünüyon aplam inadına mutlu ol inadına toceni kendine daha da bağlaa bide kurban olduğum evladınızı nasib etsin en kısa zamanda inşalahh varmı ötesi ya

senin komşuların varmış yavrus benim o da yok,bi tocenin işyerinden bi abla var başka kimse yok.onunla iyi anlaşıyoruz tocesinden boşanmış iki kızı birde annesiyel yaşıyor.hepsi çok tatlılar ama işte her zaman görüşemiyoruz.ama sana gelicem bak görürsün.tocenin işte olduğu günleri öğrenirim bigün hooop gelmişim.

innşallah bebikim innşallah bide şööle mehlika bebikim olsa nasıl multu olarıs Rabbimin izniyle.Ayyy dünyayı görmez gözüm o zaman benim yirim onu ben yirim.hımm ben gelirsem bebikini sakla benden onu severken yutabiliriimmmm puhahah

ebet aplam sende o da çalışıyor eve zor vakit ayırıyorsunuz Rabbim o aplanın yardımcısı olsun zor walla 2 çocukla
ayy inşalahh aplam yaa walla çoookkk mutlu olurumm ya benimm tocee sadeee çarşamba günleri izinlii

inşallahh aplamm senin bebeyider benn yirim emmee haa bilgin olsunn inşalah aplamm kayganayı neym takmıcan sıpışş gelsindee
sen geldee aplaa gerisii kolayyy bakk sana kekler böreklerde yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…