Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam o zaman bende çarşamba hoplarım sana aha aha,ama bebikin olanca gelicem şimdi bi seni görcem o zaman bi taşla iki kuş hemide biri tam dişime göre olacak..innşallah hayırlısıyla bir kurtul o göbüşten gani*****i kucakına al sen ben de gelirim den de gelirsin...bebikim olunca ben kimseyi takmamki onun sevgisi zaten herşeyi güzel gösterir bakarsın o mutlulukla kaynanayı bile hoşgörürüm hi hi hi

inşalahh aplamm ne güsell olur walla eşlerimizide tanıştırırzz
inşallah hayırlıısyla kurtulurum aplacım
inşalahh olacak bak takmıcan aplammçatlıcak takmıyo beni diee

datlularım nasılsınız ben geldimmmm yine herzamanki gibi kocişi bekliyom bende
tubişim burdaymış nasılsın canım :80:
bu arada ayetel kürsiye bende 30 tane alabilirim listeye ekleyin olarmı canlar arkadaşımıza ALLAH kolaylık versin benimde tuzum bulunsun hem :97:
inşallah tedavisi iyi sonuç verir biran önce kavuşur mucisesine
benim adet geçti yine 1 haftaaa oooof of şu yılbaşı geçsin soluğu doktorun muaynede almazsam

yaaa yinemi net krizi senin kocada heee
çok şükürr iyiyiz tubişim ,akşam sevoylada konuştuk msnde oda iyi hemde çok iyi
maşallah taa hayırdır niye çok çok iyikiii hmm yoksa düşündüğüm şeymi şılak
ben çok iyi sayılmam kanki bir halsizlik bir kırgınlık var üstümde,boğazlarım ağrıyo burnum akıyo :2:akşamda nişan var bu halimle nasıl olacak bilmiyorumm
canım geçmiş olsuuun dikkat et ayy üzüldüm bak oynıyamıcan nişanda tüüh tüüüh ne büyük kayıp..
inşallah şimdi daha iyisindir bu arada elticin hayırlı olsun inşallah
kızlar damla tedaviye başlamış bizde onun için ayetel kürsi başlayalım ne dersiniz
olur ben geçen yazdımm ama okumamış galiba tabi ben transfere yakın okuyalım demiştim başlamışsınız bile haydi okuyak ipeem allah razı olsun

damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz....30
ipek.........50
bulut83..50
s.tugba .... 50
srp16 .......30

serapcım ben müsadeni isteeyim eşim gelmek üzere sofrayı hazırlayayım canım bende bugünlede sık giremiyorum inşallah karşılaşırız tekrar

bu arada arekadaşlar çekiliş talihlilerine hedayelerimiz ne vakıt yollayak bi yol gösterin bakem 25 uygunmu

nerde be güzelim keşke ama o piyango bize çıkmaz ne yazikki amorti bile çıkmaz neyse
tamam canım sen bak eşine yemeeeene
bencede uygundur 25 iyi yine kızlarla çoğunluk karar veririz

melikemmmmm cnmmm sızınn isminiziii gördum ama yazdıklarınızıı gormedımmm bebemmm kusurabakmayaaaaaaaaaaa cnnmm kocış geldı yemek yedıkkkk geldım gerı hmnnnnn nasılsınn bakemmm zuzummm

kısss soslummmmm mınnak senııı boşayacamm haa ınsan sözlüsünüüü tanımazmıı hiççççç

hee iyi olda quzu amann datlumm ya bulantı ve boğazım yanıyorr deli ediyo beni kaç haftadır onun dışında iyiymm bende bakıp çıkacamm bebem koşmu gelecekk benim kociş yokya bende topalnırlar
ivettt ivettt 25 iyiiiiii

aldın mı hediyemi kıss

yokk daha almadımmmmmmm

datlular ben gidiyom kociş geldi fatoşum menikem olarmı kendinize iyi bakın öptüm kocemen
bu arada bana hediye alan talihli sana sesleniyom hu huuuuuuuu aranızdan birimi yohsam gıııı
yurtiçi yada mng kargo olsun mümkünse emrivaki olmamıştır inşallah çünki en yakın bana o var muhtemelen geldiğinde ben evde olmıcam çünki gidip almam gerekecek iş çıkışı geç olma kapanma ihtimaline karşı olarmı tatlişler ay şimdiden henecanlanıyom vıllaaaa neyse ben gider görüşürük sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…