tamam o zaman bende çarşamba hoplarım sana aha aha,ama bebikin olanca gelicem şimdi bi seni görcem o zaman bi taşla iki kuş hemide biri tam dişime göre olacak..innşallah hayırlısıyla bir kurtul o göbüşten gani*****i kucakına al sen ben de gelirim den de gelirsin...bebikim olunca ben kimseyi takmamki onun sevgisi zaten herşeyi güzel gösterir bakarsın o mutlulukla kaynanayı bile hoşgörürüm hi hi hi
tamam bebikim bende gideyim nemek yapıyım tocem gelir yakında öpüyorum seniiii apiyet olsuuuum
yaaa yinemi net krizi senin kocada heeeyok bidenemm kötü anlamda dimedim biliyorumm sizlerin nasıl içten gerçekçi olduğunuzuu bizim net kesin kapatılacakmış doğumdan sonra diyor eşim inşalah kapattırmazda kalır sizden ayrılamam ki kaç aydır konusu geçiyor kapanacak diye bakalım ertelenmiş miş
ne güsell datlum güle güle gitsinler
gelirler tekrar quzumm benimkilerde geçen pazar geldiler gittiler ama özledimm şimdidennn((
hee kismeler gelmemiş aplam yaa inşalah herşey yuolundadır
maşallahçok şükürr iyiyiz tubişim ,akşam sevoylada konuştuk msnde oda iyi hemde çok iyi
canım geçmiş olsuuun dikkat et ayy üzüldüm bak oynıyamıcan nişanda tüüh tüüüh ne büyük kayıp..ben çok iyi sayılmam kanki bir halsizlik bir kırgınlık var üstümde,boğazlarım ağrıyo burnum akıyo :2:akşamda nişan var bu halimle nasıl olacak bilmiyorumm
olur ben geçen yazdımm ama okumamış galiba tabi ben transfere yakın okuyalım demiştim başlamışsınız bile haydi okuyak ipeem allah razı olsunkızlar damla tedaviye başlamış bizde onun için ayetel kürsi başlayalım ne dersiniz
ben şimdilik 30 alıyorum eksik olursa tamamlarız
damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz....30
ipek.........50
bulut83..50
s.tugba .... 50
çoook kötüsünüüüüüzzzzz insan bun burda yazarmı yaaaavalla dün akşamdan beridir bende heyecanlıyımm hatta hayallere başladım sabaha kadar uyumayız ikimiz dertleşiriz vakir geçiririz
hıııhhhh
yokmu leyn aranızda erzurum yada çevre illerde oturan kisme yoohhmiiiii:84:
kıs senin neyine bu halinle bu soğukta dışarı çıkmak heee totonda donar münüşünde tövbe tövbeeegeçm,iş olsun gardaşım dikkat et kendinee kıss havalar malummm bugün dışarı çıktık komşularlaa anammmm o ne soğukk totomm neym donduu
ayhhh bu aradaa benim kaygana da kalp krizi geçirmişş
geçmiş olsun canım iyimi şimdi
iyiyim şekercik sen nabersin adetmi geçti e buna niye ağlıyosunki he senin düzensiz diyemii kız bakarsın bi sürpriz olur he yılbaşı piyangosu inşallaaaaaaaaahhhhhdatlularım nasılsınız ben geldimmmmyine herzamanki gibi kocişi bekliyom bende
tubişim burdaymış nasılsın canım :80:
bu arada ayetel kürsiye bende 30 tane alabilirim listeye ekleyin olarmı canlar arkadaşımıza ALLAH kolaylık versin benimde tuzum bulunsun hem :97:
inşallah tedavisi iyi sonuç verir biran önce kavuşur mucisesine
benim adet geçti yine 1 haftaaa oooof ofşu yılbaşı geçsin soluğu doktorun muaynede almazsam
nerde be güzelim keşke ama o piyango bize çıkmaz ne yazikki amorti bile çıkmaz neyseserapcım ben müsadeni isteeyim eşim gelmek üzere sofrayı hazırlayayım canım bende bugünlede sık giremiyorum inşallah karşılaşırız tekrar
bu arada arekadaşlar çekiliş talihlilerine hedayelerimiz ne vakıt yollayak bi yol gösterin bakem 25 uygunmu
serapcım ben müsadeni isteeyim eşim gelmek üzere sofrayı hazırlayayım canım bende bugünlede sık giremiyorum inşallah karşılaşırız tekrar
bu arada arekadaşlar çekiliş talihlilerine hedayelerimiz ne vakıt yollayak bi yol gösterin bakem 25 uygunmu
yaaa yinemi net krizi senin kocada heee
maşallahtaa hayırdır niye çok çok iyikiii hmm yoksa düşündüğüm şeymi şılak
canım geçmiş olsuuun dikkat et ayy üzüldüm bak oynıyamıcan nişanda tüüh tüüüh ne büyük kayıp..
inşallah şimdi daha iyisindir bu arada elticin hayırlı olsun inşallah
olur ben geçen yazdımm ama okumamış galiba tabi ben transfere yakın okuyalım demiştim başlamışsınız bile haydi okuyak ipeem allah razı olsun
ben şimdilik 30 alıyorum eksik olursa tamamlarız
damlaselen için ayetel kürsi(313)
Allahım emeklerini boşa çıkarma
kedersiz....30
ipek.........50
bulut83..50
s.tugba .... 50
çoook kötüsünüüüüüzzzzz insan bun burda yazarmı yaaaahıııhhhh
yokmu leyn aranızda erzurum yada çevre illerde oturan kisme yoohhmiiiii:84:
kıs senin neyine bu halinle bu soğukta dışarı çıkmak heee totonda donar münüşünde tövbe tövbeee
geçmiş olsun canım iyimi şimdi
iyiyim şekercik sen nabersin adetmi geçti e buna niye ağlıyosunki he senin düzensiz diyemii kız bakarsın bi sürpriz olur he yılbaşı piyangosu inşallaaaaaaaaahhhhh
ebet datlumm net krizi mafelekss ama bu sefer ttnette sorun eylül geçmiş gitmiş kaç ay olmuş geçelii kota yükseliyorr bi,zim kaudettiğimiz sayfa dışında çıkıyor herşey hatalarınıda kabul ediyolar ama sürekli de aynı şeyi yapıyolar
kıs bebem kaç gündür evden çıkmıyodum hava alım didimm sıkı sıkıda giyindim eme yinedee buzz dışarısıı ama yürüdümya biraz iyi geldii
yoksa hareketsizlikten şiştim bebemm
nerde be güzelim keşke ama o piyango bize çıkmaz ne yazikki amorti bile çıkmaz neyse
tamam canım sen bak eşine yemeeeene
bencede uygundur 25 iyi yine kızlarla çoğunluk karar veririz
hee iyi olda quzu amann datlumm ya bulantı ve boğazım yanıyorr deli ediyo beni kaç haftadır onun dışında iyiymm bende bakıp çıkacamm bebem koşmu gelecekk benim kociş yokya bende topalnırlarmelikemmmmm cnmmm sızınn isminiziii gördum ama yazdıklarınızıı gormedımmm bebemmm kusurabakmayaaaaaaaaaaa cnnmm kocış geldı yemek yedıkkkk geldım gerı hmnnnnn nasılsınn bakemmm zuzummm
kısss soslummmmm mınnak senııı boşayacamm haa ınsan sözlüsünüüü tanımazmıı hiççççç
ivettt ivettt 25 iyiiiiii
hee iyi olda quzu amann datlumm ya bulantı ve boğazım yanıyorr deli ediyo beni kaç haftadır onun dışında iyiymm bende bakıp çıkacamm bebem koşmu gelecekk benim kociş yokya bende topalnırlar
oyyyyy yesınlerrr o mınıgıııııı annasınııı zorluyoo demekkkkk bebemm gidecenn demekk baslıyacammm senın o komsularaa kızdırıyolar beniiiii
aldın mı hediyemi kıss
yokk daha almadımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?