- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
çıkmadı henüz.bu saaten sonrada çıkarmı bilmiyorum :97:Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdanehri54 iipekk34+ Kedersiz+
3 pro kaldıksahi pro diyince çekilişten bize bişey çıkmadımı nurcan:92:
çıkmadı henüz.bu saaten sonrada çıkarmı bilmiyorum :97:
sevo senin patronun yokmu bugünn .rahat rahat yazıyorsunn bakıyorum
kızlar durunun yazacak vakti olmasada bir ceee der çıkardı
hiç uğramadı ne olduki acaba
aman hep böyle iş görüşmeleri olsunyok canım sabah geldi edirne tarafına iş görüşmesine gittiler ama gelir zannediyorum bugün
sende iyi bak quzuu o talihlileri bi bilsekkkdatlular ben gidiyom kociş geldi fatoşum menikem olarmı kendinize iyi bakın öptüm kocemen
bu arada bana hediye alan talihli sana sesleniyom hu huuuuuuuu aranızdan birimi yohsam gıııı
yurtiçi yada mng kargo olsun mümkünse emrivaki olmamıştır inşallah çünki en yakın bana o var muhtemelen geldiğinde ben evde olmıcam çünki gidip almam gerekecek iş çıkışı geç olma kapanma ihtimaline karşı olarmı tatlişler ay şimdiden henecanlanıyom vıllaaaa neyse ben gider görüşürük sonra
ay gardaşımm kıyamam kıss geçmiş olsunnnn attın attın şimcikte totoyu kaldıramıyon bende kaptım şifayı bu arada bende üşütmüşümmgünaydınnn kızlarrrrr:2:
bugünn dahada kötüyümm belim,bacaklarım kopacak gibi her tarafım sızım sızım sızlıyorşifayı iyice kapmışımm :2:
dün nişanda hiç bişey hisetmiyordumm oynadımzıpladımm göbecik attımm gece bir uyandımki boğazım burnum tıkanmış nefes alamıyorumm buün çok duramıyacam kızlarr çok uykum var biraz uyusam kendime gelirim belki ..ama önce şu sobyı yakmam lazımm offf o kadar soğukki odun kömür getirecekk halim yok
walla çok sevinirim ya ben erken gönderebilirim kanımcaatubişimm çekiliş tarihi sormuşsun çoğunluk 25 dediği için o gün gönderelim bence.. 1_2 gün erken veya geçte olabilirrr illa o gün göndermek şart değil
çok şükür apla çok sevindim temiz çıkmış darısı diğer testlere inşalahhhoşgeldin canım iyiyim... tahlillerde temiz çıktı çok şükür bir dahaki kontrolde öğrenicez inşallah cinsiyetini ...sen nasılsın
hayırlı olsunn sevoo aplamm inşalah bulursunuz kafanıza göreesevo araba alıyormuşsunuz .hade hayırlı uğurlu olsun şimdiden ..kazasız belasızz olsunn...sevo kendi aracınızlamı geliyorsunuz izmire yane bizee
kıss sevo aplaa ihmall etmiyosunn gidiyosunnn haa ihmale gelmez Allah korusunngüle güle tuğbiş bak bi geldin havamızı değiştirdin sağolasın canım
kızlar uzun zamandır var fibrokistler hatta uzun zamandır kontrolede gitmiyomişyerinden herşey için izin alır oldum bide bunu çıkartmayayım..devlete gitcem muayene olcam bana gün verecek o günde tekrar gidicem sonra bi gün sonra sonucu doktora göstercem ooo işte işş boşver yapılacak bişey yok zaten
yok canım sabah geldi edirne tarafına iş görüşmesine gittiler ama gelir zannediyorum bugün
hoşgeldin gardaşım ..sendemi kaptın şifayıı geçmiş olsunn ..
hapşurup duruyorum sabahtır :2:
slm şekerler ben geldimmmmm
hiç sorma burnum feci tahriş olduu ..kıpkırmızı palyaço gibihoşbuldumm gardaşımm ebet datlumm kaptımm walla çok saol quzuu
ayy kıyamam kıss bide burun kızarıyorya silmekte deli oluyomm onaaa
inşallah canım inşallahhhhpoziitif olup gelecekk bebenn inşalahh gardaşımmmm
hoşbuldum aplammm çok şükür iyi bebiş tepinip duruyoo sen nasılsın aplacımhoşgeldin nasılsın bebiş nasıl
hiç sorma burnum feci tahriş olduu ..kıpkırmızı palyaço gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?