yok canım değil...2 gün gecikiyo hatta ..o benden bir gün önce adet olmuştu23 ünde değilmi şekercim daha var
güle güle canım görüşürükkkkgörüşürüz <arkadaşlar]
tostide uğramıyo artık :26:
hmm olmayalım ama artık yaaaa ben şeye göre tıpa bulamadımki atakayım ama hala arıyorumyok canım değil...2 gün gecikiyo hatta ..o benden bir gün önce adet olmuştugerçi bende olmadım daha :87:
güle güle canım görüşürükkkk
eevt canım ya bende markete gittim bi torba bisküvi oldım geldim doldurdum tabağa (benim öğlen yemeğim) çayımıda fincana ene bi baktım millet gitmiş.güle güle kızlar kolay gelsin,oruçlarınızı allah kabul etsin, biz ipekle başbaşada eğleniriz,Kamer başbaşa kalmışız karşılıklı güleriz artık
ikimizinde gülmesi gelmişti ya
eevt canım ya bende markete gittim bi torba bisküvi oldım geldim doldurdum tabağa (benim öğlen yemeğim) çayımıda fincana ene bi baktım millet gitmiş.güle güle kızlar kolay gelsin,oruçlarınızı allah kabul etsin, biz ipekle başbaşada eğleniriz,
sevo adet olmadın dimi :44:
yok canım olmadım yumoşlarım bu ay geç gelişti ya o yüzden sanırım ama ağrılarım arada oluyo aha oldum diyom ama gelen yok keşke bugün olsamda yarın doktora çıkardım tatil günü rahat rahat giderdimm
Kızlar biraz önce aniden çıktımm aniden nefes alamadım kendimi dışarı attım az daha sinirsel rahatsızlığım olacaktı köşeden döndümSonra titrek sevo olacaktımm
Sevda gelmiş o da katılır bize
yok canım olmadım yumoşlarım bu ay geç gelişti ya o yüzden sanırım ama ağrılarım arada oluyo aha oldum diyom ama gelen yok keşke bugün olsamda yarın doktora çıkardım tatil günü rahat rahat giderdimm
kızlar biraz önce aniden çıktımm aniden nefes alamadım kendimi dışarı attım az daha sinirsel rahatsızlığım olacaktı köşeden döndümsonra titrek sevo olacaktımm
nolduki bişeyemi kızdın
üç kişilik saadet yaşarız bizdeaslında kimse yok diye çok sevindiniz ama bozdum saadetiniziHep böle pozitif olunn mutluu olunn
yok aslında kızmadım bişeye ama muhasebe programında sorun yaşadım ona sinir oldum ama olağan sinirdi başka bişey olmadı
Sevdam inşallah adet olmazsında doktora gitme nedenin gebelik kontorlu olur canım
beklersinya gelmezde artık sen tedaviyemi başlıcaksında
yok canım bu ay hiç hamilelik olacağını düşünerek hareket etmedim zannetmiyorum ama yinede olsa iyi olur
Biz 3 aylık ilaç kullanıyos canım doktor verdi bu arada saraçoğlunun kürlerini kullandık bitmek üzere eşimin kürü..ilaçları kullanmamızın bitmesine 2 ay var sonra tedavi yolumuz belli olacak aşılama yada tüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?