Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok canım değil...2 gün gecikiyo hatta ..o benden bir gün önce adet olmuştu gerçi bende olmadım daha :87:

güle güle canım görüşürükkkk
hmm olmayalım ama artık yaaaa ben şeye göre tıpa bulamadımki atakayım ama hala arıyorum tıpa şart oldu bize artık kızlar
neyse gerçekten çıksam iyi olucak yuoksa aç kalıcam muharrem orucu bana ölüm orucu olucak haydi çok öptüm herkesi ve nurcan sultanııı

Kamer başbaşa kalmışız karşılıklı güleriz artık
ikimizinde gülmesi gelmişti ya
eevt canım ya bende markete gittim bi torba bisküvi oldım geldim doldurdum tabağa (benim öğlen yemeğim) çayımıda fincana ene bi baktım millet gitmiş.güle güle kızlar kolay gelsin,oruçlarınızı allah kabul etsin, biz ipekle başbaşada eğleniriz,

sevo adet olmadın dimi :44:

yok canım olmadım yumoşlarım bu ay geç gelişti ya o yüzden sanırım ama ağrılarım arada oluyo aha oldum diyom ama gelen yok keşke bugün olsamda yarın doktora çıkardım tatil günü rahat rahat giderdimm

kızlar biraz önce aniden çıktımm aniden nefes alamadım kendimi dışarı attım az daha sinirsel rahatsızlığım olacaktı köşeden döndüm sonra titrek sevo olacaktımm

nolduki bişeyemi kızdın

beklersinya gelmezde artık sen tedaviyemi başlıcaksında

Sevdam inşallah adet olmazsında doktora gitme nedenin gebelik kontorlu olur canım

yok canım bu ay hiç hamilelik olacağını düşünerek hareket etmedim zannetmiyorum ama yinede olsa iyi olur

beklersinya gelmezde artık sen tedaviyemi başlıcaksında

biz 3 aylık ilaç kullanıyos canım doktor verdi bu arada saraçoğlunun kürlerini kullandık bitmek üzere eşimin kürü..ilaçları kullanmamızın bitmesine 2 ay var sonra tedavi yolumuz belli olacak aşılama yada tüp

sevom hiç belli olmaz kendiliğinden hamile kalanlar
hep bu ay bi şey olmaz dedikleri ay kalıyolar inşallah seninde öyle olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…