Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neydi probleminiz üç ay tedavi ilk kez duyuyorum ben.Size sonradan katıldığım için kusura bakma daha adapte olamadım hepinizi tanımaya çalışıyorumm

bu arada bende soğan kürü kullanıyımmı diye düşünüyorum kızlar,çünki benimde hiç yaşamazdım önceden,2 aydır 5-6 günlük gecikmelerim oluyor kist falanmı oluştu acaba, olabilir mi? sizce.bide cesaret edemiyorum iş yerinde karın ağrısı falan yaşarmıyım acaba kuulanırken,rezil olursam bide kullananlar varsa aranızda beni bilgilendirin:94::94:

neydi probleminiz üç ay tedavi ilk kez duyuyorum ben.Size sonradan katıldığım için kusura bakma daha adapte olamadım hepinizi tanımaya çalışıyorumm

normaldir canım bilmemen ben kaç yıldır burdayım ama ben bile karıştırıyorum yada unutuyorum kimin ne sorunu vardı diye

eşimin sperm hareketliliği sorunu var canım.Ben yumuta takibine başladım ve doktorum eşime de bana da takviye olarak ilaçlar verdi bu ilaçlar biraz hareketliliği hareketlendirirse aşılama deniyeceğiz eğer olmazsa değişiklik tüp bebek olacak canım.
eşimin kullandığı ilaçlar klomen,l-arginex,arginin,bişey daha var ama unuttum..birde halis balın içine ısırgan tohumu,zencefil tozu,polen tozu,çörek otu,fındık,ceviz karıştırdık onu yiyo,bide keçiboynuzu pekmezi adamı ne hale sokmuşumm yaa yazınca anladımmm

bende glukofage kullanıyorum

bende herhangi bir rahatsızlık yapmamıştı

ben kullandım ben de çalıştığım için öğlen değil akşam gidince birde yatarken içtim bende sorun olmadı..sadece idrarda koku akıntın oluyo oda içindekiler temizlendiğinden 2 ay kullandım.saraçoğlunun sitesinden bakarak kullan canım kullanıcaksan.adetin 4-5.günü başla

yok yaaaaaaaaa bırakırmıyız hiç bizsiz eğlencemi olurmuş hemen dahil oluyıruuumm hehooyyytttt
kızlar biraz önce aniden çıktımm aniden nefes alamadım kendimi dışarı attım az daha sinirsel rahatsızlığım olacaktı köşeden döndüm sonra titrek sevo olacaktımm
canım hayrola nedenki bende ço ksık olur o durum nefesim tıkanır hemen pencere kenarına gider ancak öyle nefesimi alabilirim ama sen sigarada içmiyosun sinirlenme kuzucum sakinnnn relax

üç kişilik saadet yaşarız bizde
bende gelsem olarmı yoksa gidemmi

yok yaaaaaaaaa bırakırmıyız hiç bizsiz eğlencemi olurmuş hemen dahil oluyıruuumm hehooyyytttt
kızlar biraz önce aniden çıktımm aniden nefes alamadım kendimi dışarı attım az daha sinirsel rahatsızlığım olacaktı köşeden döndüm sonra titrek sevo olacaktımm
canım hayrola nedenki bende ço ksık olur o durum nefesim tıkanır hemen pencere kenarına gider ancak öyle nefesimi alabilirim ama sen sigarada içmiyosun sinirlenme kuzucum sakinnnn relax

üç kişilik saadet yaşarız bizde
bende gelsem olarmı yoksa gidemmi

sensiz olurmu hiç gel tabi

arkadaşlar bi hanım vardı hani esma ve ebrar iki isim kullanan hanım onun tahlili vardı bugün yarın gelmiyomu artıuk o

ğpazardan şimdi geldim aldıklarımı yerleştrimeden size bakayımdedim

aşurelik aldım kızlarr haftaya yapsam olurmu
bağımlılık yapıyo gerçekten ya bende yemekeri ocağa bıraktım hemen koştum buraya..
canım haftaya aşure günümü kalırmış iisimi sen bekletmöişken beklette sevo gelince pişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…