- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sevom hiç belli olmaz kendiliğinden hamile kalanlar
hep bu ay bi şey olmaz dedikleri ay kalıyolar inşallah seninde öyle olur canım
yok canım bu ay hiç hamilelik olacağını düşünerek hareket etmedim zannetmiyorum ama yinede olsa iyi olur
biz 3 aylık ilaç kullanıyos canım doktor verdi bu arada saraçoğlunun kürlerini kullandık bitmek üzere eşimin kürü..ilaçları kullanmamızın bitmesine 2 ay var sonra tedavi yolumuz belli olacak aşılama yada tüp
inşallah canımmm inşallahhh
neydi probleminiz üç ay tedavi ilk kez duyuyorum ben.Size sonradan katıldığım için kusura bakma daha adapte olamadım hepinizi tanımaya çalışıyorumm
bu arada bende soğan kürü kullanıyımmı diye düşünüyorum kızlar,çünki benimde hiç yaşamazdım önceden,2 aydır 5-6 günlük gecikmelerim oluyor kist falanmı oluştu acaba, olabilir mi? Sizce.bide cesaret edemiyorum iş yerinde karın ağrısı falan yaşarmıyım acaba kuulanırken,rezil olursam bide kullananlar varsa aranızda beni bilgilendirin:94::94:
bu arada bende soğan kürü kullanıyımmı diye düşünüyorum kızlar,çünki benimde hiç yaşamazdım önceden,2 aydır 5-6 günlük gecikmelerim oluyor kist falanmı oluştu acaba, olabilir mi? sizce.bide cesaret edemiyorum iş yerinde karın ağrısı falan yaşarmıyım acaba kuulanırken,rezil olursam bide kullananlar varsa aranızda beni bilgilendirin:94::94:
yok yaaaaaaaaa bırakırmıyız hiç bizsiz eğlencemi olurmuş hemen dahil oluyıruuumm hehooyyytttteevt canım ya bende markete gittim bi torba bisküvi oldım geldim doldurdum tabağa (benim öğlen yemeğim) çayımıda fincana ene bi baktım millet gitmiş.güle güle kızlar kolay gelsin,oruçlarınızı allah kabul etsin, biz ipekle başbaşada eğleniriz,
canım hayrola nedenki bende ço ksık olur o durum nefesim tıkanır hemen pencere kenarına gider ancak öyle nefesimi alabilirim ama sen sigarada içmiyosun sinirlenme kuzucum sakinnnn relaxkızlar biraz önce aniden çıktımm aniden nefes alamadım kendimi dışarı attım az daha sinirsel rahatsızlığım olacaktı köşeden döndümsonra titrek sevo olacaktımm
bende gelsem olarmı yoksa gidemmiüç kişilik saadet yaşarız bizde
yok yaaaaaaaaa bırakırmıyız hiç bizsiz eğlencemi olurmuş hemen dahil oluyıruuumm hehooyyytttteevt canım ya bende markete gittim bi torba bisküvi oldım geldim doldurdum tabağa (benim öğlen yemeğim) çayımıda fincana ene bi baktım millet gitmiş.güle güle kızlar kolay gelsin,oruçlarınızı allah kabul etsin, biz ipekle başbaşada eğleniriz,
canım hayrola nedenki bende ço ksık olur o durum nefesim tıkanır hemen pencere kenarına gider ancak öyle nefesimi alabilirim ama sen sigarada içmiyosun sinirlenme kuzucum sakinnnn relaxkızlar biraz önce aniden çıktımm aniden nefes alamadım kendimi dışarı attım az daha sinirsel rahatsızlığım olacaktı köşeden döndümsonra titrek sevo olacaktımm
bende gelsem olarmı yoksa gidemmiüç kişilik saadet yaşarız bizde
yok yaaaaaaaaa bırakırmıyız hiç bizsiz eğlencemi olurmuş hemen dahil oluyıruuumm hehooyyytttt
Canım hayrola nedenki bende ço ksık olur o durum nefesim tıkanır hemen pencere kenarına gider ancak öyle nefesimi alabilirim ama sen sigarada içmiyosun sinirlenme kuzucum sakinnnn relax
bende gelsem olarmı yoksa gidemmi
Sensiz saadet neymiş tatmadım bilememki tuğbişimmm
sensiz olurmu hiç gel tabi
oooşgeldin beaabensiz saadetmi olurmuşşş
ğpazardan şimdi geldim aldıklarımı yerleştrimeden size bakayımdedimee hadi sende gel
o birdaha gelmiyecekmiş bizim topiğe öyle yazdı özelimearkadaşlar bi hanım vardı hani esma ve ebrar iki isim kullanan hanım onun tahlili vardı bugün yarın gelmiyomu artıuk o
bağımlılık yapıyo gerçekten ya bende yemekeri ocağa bıraktım hemen koştum buraya..ğpazardan şimdi geldim aldıklarımı yerleştrimeden size bakayımdedim
aşurelik aldım kızlarr haftaya yapsam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?