- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
isim olayından sonra görünmedi bi dahaarkadaşlar bi hanım vardı hani esma ve ebrar iki isim kullanan hanım onun tahlili vardı bugün yarın gelmiyomu artıuk o
ğpazardan şimdi geldim aldıklarımı yerleştrimeden size bakayımdedim
aşurelik aldım kızlarr haftaya yapsam olurmu
aman iyi maşallah olmasında allah kimseye dert verip derman aratmasınAa kızlar size demeyi unuttum kayınvaldemin troit nodullerinde
tehlikeli bir durum yokmuş
niyeki ne etmişik biz onao birdaha gelmiyecekmiş bizim topiğe öyle yazdı özelime
aman iyi sevindim canım ..kayanan çoo korkmuştu rahat bir nefes almıştır garibimAa kızlar size demeyi unuttum kayınvaldemin troit nodullerinde
tehlikeli bir durum yokmuş
bende zaten sevo için haftaya kalsa olurmu diyorum :44: haftaya cumartesi bizdelerrbağımlılık yapıyo gerçekten ya bende yemekeri ocağa bıraktım hemen koştum buraya..
canım haftaya aşure günümü kalırmış iisimi sen bekletmöişken beklette sevo gelince pişir
kuru incir almadım haftaya alırım artıkHoşgeldin nurcanım bence fark yapmaz yalnız incir aldıysan ona dikkat et diperlerinde sorun olmaz
o birdaha gelmiyecekmiş bizim topiğe öyle yazdı özelime
isim olayından sonra görünmedi bi daha
ben onu rencide etmişim güya herkesin içinde söylüyerek marifet yaptığımı sanmışımmaman iyi maşallah olmasında allah kimseye dert verip derman aratmasın
niyeki ne etmişik biz ona
ben kullandım ben de çalıştığım için öğlen değil akşam gidince birde yatarken içtim bende sorun olmadı..sadece idrarda koku akıntın oluyo oda içindekiler temizlendiğinden 2 ay kullandım.saraçoğlunun sitesinden bakarak kullan canım kullanıcaksan.adetin 4-5.günü başla
o birdaha gelmiyecekmiş bizim topiğe öyle yazdı özelime
bağımlılık yapıyo gerçekten ya bende yemekeri ocağa bıraktım hemen koştum buraya..
Canım haftaya aşure günümü kalırmış iisimi sen bekletmöişken beklette sevo gelince pişir
aman iyi maşallah olmasında allah kimseye dert verip derman aratmasın
niyeki ne etmişik biz ona
aman iyi sevindim canım ..kayanan çoo korkmuştu rahat bir nefes almıştır garibim
bende zaten sevo için haftaya kalsa olurmu diyorum :44: Haftaya cumartesi bizdelerr
Kuru incir almadım haftaya alırım artık
aa gerçekmiş dur dielk tutayımbende zaten sevo için haftaya kalsa olurmu diyorum :44: haftaya cumartesi bizdelerr
hmm isabet etmiş o haldeben onu rencide etmişim güya herkesin içinde söylüyerek marifet yaptığımı sanmışımm
ilk etapta söylemek istemedim ismimi ama sonra tanıyınca gerçek adımı yazdım dedi ..bir dahada davosa gelmem diyip gitti :96: :96:
ben onu rencide etmişim güya herkesin içinde söylüyerek marifet yaptığımı sanmışımm
Ilk etapta söylemek istemedim ismimi ama sonra tanıyınca gerçek adımı yazdım dedi ..bir dahada davosa gelmem diyip gitti :96: :96:
ıpeğim gözünüz aydın canım tahlillr temiz çıkmış
nurcanım haftaya cumartesi derken 25 aralık oluyo biz sonraki hafta gelcez
aa gerçekmiş dur dielk tutayım
hmm isabet etmiş o haldekendi bilir tabi ama bu kadar büyütmektense özür dileyip samimice itiraf edebilirdi
hade beee gerçektenmiiIpeğim gözünüz aydın canım tahlillr temiz çıkmış
nurcanım haftaya cumartesi derken 25 aralık oluyo biz sonraki hafta gelcez
bununki maonya vardıya birtane onun işine benzedi haksızlığı hazmedemeyen bizi beğenmez hale gelip sizin topiğe gelmicem diyo hıhhhhem suçlu hem güçlü derler böylesine herhalde söylicektin
ben farketsem bende senin yaptığını yapardım aman ister gelsin ister gelmsin
son günlerde hhep kaprislilere denk geliyoruz
hade beee gerçektenmii
Tarihleri karıştırdım iyicene bugün ayın kaçıkiii :44:
aa gerçekmiş dur dielk tutayım
hmm isabet etmiş o haldekendi bilir tabi ama bu kadar büyütmektense özür dileyip samimice itiraf edebilirdi
birde özel mesajın başlığına bakınn ÇOK AYIP NURCAN ÇOK AYIP demişhem suçlu hem güçlü derler böylesine herhalde söylicektin
ben farketsem bende senin yaptığını yapardım aman ister gelsin ister gelmsin
son günlerde hhep kaprislilere denk geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?