Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlar bi hanım vardı hani esma ve ebrar iki isim kullanan hanım onun tahlili vardı bugün yarın gelmiyomu artıuk o
isim olayından sonra görünmedi bi daha
ğpazardan şimdi geldim aldıklarımı yerleştrimeden size bakayımdedim

aşurelik aldım kızlarr haftaya yapsam olurmu

pazartesi veya salı yaparsın

Aa kızlar size demeyi unuttum kayınvaldemin troit nodullerinde
tehlikeli bir durum yokmuş
aman iyi sevindim canım ..kayanan çoo korkmuştu rahat bir nefes almıştır garibim

bağımlılık yapıyo gerçekten ya bende yemekeri ocağa bıraktım hemen koştum buraya..
canım haftaya aşure günümü kalırmış iisimi sen bekletmöişken beklette sevo gelince pişir
bende zaten sevo için haftaya kalsa olurmu diyorum :44: haftaya cumartesi bizdelerr

Hoşgeldin nurcanım bence fark yapmaz yalnız incir aldıysan ona dikkat et diperlerinde sorun olmaz
kuru incir almadım haftaya alırım artık

isim olayından sonra görünmedi bi daha

halbuki burda derdini paylaşıp duslar isteyip ,dualar ederken küçücük bi yalan yüzünden kopmak yerine özürdileyip mazeretini sunabilirdi..aman neyse zaten ....neyse susstsmmm

aman iyi maşallah olmasında allah kimseye dert verip derman aratmasın

niyeki ne etmişik biz ona
ben onu rencide etmişim güya herkesin içinde söylüyerek marifet yaptığımı sanmışımm
ilk etapta söylemek istemedim ismimi ama sonra tanıyınca gerçek adımı yazdım dedi ..bir dahada davosa gelmem diyip gitti :96: :96:

ayy aman bugün başlayım o zaman hem hafta sonu vicudumu alıştırmış olurum demi pazartesiye kadar,hemde adetimin 4.günü ooleyyyy bana tarif etseniize kızlar

aman iyi maşallah olmasında allah kimseye dert verip derman aratmasın

niyeki ne etmişik biz ona

sağolun kızlar evet nurcan kayınvaldem çok korkmuştu

bende zaten sevo için haftaya kalsa olurmu diyorum :44: haftaya cumartesi bizdelerr
aa gerçekmiş dur dielk tutayım
hmm isabet etmiş o haldekendi bilir tabi ama bu kadar büyütmektense özür dileyip samimice itiraf edebilirdi

hem suçlu hem güçlü derler böylesine herhalde söylicektin
ben farketsem bende senin yaptığını yapardım aman ister gelsin ister gelmsin
son günlerde hhep kaprislilere denk geliyoruz

Ipeğim gözünüz aydın canım tahlillr temiz çıkmış

nurcanım haftaya cumartesi derken 25 aralık oluyo biz sonraki hafta gelcez

tubişimm senin geçenlerde facede paylaştığın şarkıyı dinliyorum şuanda ,,içimi yakıyor yaaa bu şarkı

bununki maonya vardıya birtane onun işine benzedi haksızlığı hazmedemeyen bizi beğenmez hale gelip sizin topiğe gelmicem diyo hıhhh

aa gerçekmiş dur dielk tutayım

hmm isabet etmiş o haldekendi bilir tabi ama bu kadar büyütmektense özür dileyip samimice itiraf edebilirdi

birde özel mesajın başlığına bakınn ÇOK AYIP NURCAN ÇOK AYIP demiş
bende dedimki senin yaptığınmı benim yaptığımmı ayıpp
sonra dedimki gelmezsen gelmee zorla kolundan tutup getiremem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…