Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aay ben merak ettim bu isim konusunu yaa
şimdi şekercim bi hanım vardı bizler gibi beebsi olmayan o özlemi çeken neyyysee geldi hoş beş muhabbet gerçi benim pek muhabbetim olmadı itiraf edeyim azıcık çocuksuydu ay dedikodu yapasım geldi beaaneyse bu bi ardkadaşa isminin ebrar olduğunu sölemiş belli bir zaman geçiyo başka bir arkadaş soruyo ismin ne oda esma diyo yazık unutmuş ilk ismini belliki bizim dedektif nurcanda (kedersiz) bunun sölediği yalanı topikte gösterince hatun gelmez ığramaz oldu yetmezmiş gibi topiğimizi beğenmez oldu

birde özel mesajın başlığına bakınn ÇOK AYIP NURCAN ÇOK AYIP demiş
bende dedimki senin yaptığınmı benim yaptığımmı ayıpp
sonra dedimki gelmezsen gelmee zorla kolundan tutup getiremem yaaa

aaaaaaaaaa çatlattınız beni kızın adı osman mışta açığamı çıkardınız ayoll çok ayıp yaaaaaa açıklayım çok merak ettimm

gelmeyen kendi kaybeder o gelmedi için bizim muhabbet eksik kalmıyo
aynen devam ediyoruz yolu açık olsun ne diyim

vayy sizi terbiyesizler yazık kıza be

birde özel mesajın başlığına bakınn ÇOK AYIP NURCAN ÇOK AYIP demiş
bende dedimki senin yaptığınmı benim yaptığımmı ayıpp
sonra dedimki gelmezsen gelmee zorla kolundan tutup getiremem yaaa
vay terbiyesiz nurcan sen nasıl ayıp kavramının ne içerdiğini bilemezsin süle bakem

vayy sizi terbiyesizler yazık kıza be
öhhhöööö zönk

unuttum gitti dermişimm annem bugün cuma kuranını aldı aşure yaptı akşama oraya gidiyomm yarında ben yapıyom inşallahhh
ben halaa şoktayım kızım yemn ederim haftaya geliyorsunuz diye planlarımı yapıyordumm :97:
ohh ne güzell aşureye doyacaksın desene

ne oldu şoka girdin galiba bebim diyorumkiii ayıp etmişsin kız ayıp o öyle demişya sana çok ayıp diye bende sana diyorumki sen nasıl düşünemedinde bu ayıbı ettin yine jeton köşeli sende

pufidik hoşgeldin canım nasıl,iyimisin yiğitcik nasıl annesii

arkadaşlar ezanın okunmasına 20 dk var ben çıkıyorum müsadenizle sevo ipem nurcanım,sultanım pufidiğim kamercim hepinizi ayrı ayrı öpücüğe boğuyorum hayırlı akşamlar allaha emanetsiniz bu arada sevo ve nurcan akşamları msne girdiğiniz zaman bi çağrı atında muhabbet edeim özledim bea

beim jeton 4 değil 8 köşeli diyorum yaa herseferinde ..
iki defa anlatınca anlıyorum hiç bir zaman tek seferde anlamam ben

Son düzenleme:

görüşrürüz bby byy :79::79::79::79::79:

bu akşam müsait olmaya çalış ozamannn ...güle güleeee ..Allah kabul etsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…