şimdi şekercim bi hanım vardı bizler gibi beebsi olmayan o özlemi çeken neyyysee geldi hoş beş muhabbet gerçi benim pek muhabbetim olmadı itiraf edeyim azıcık çocuksuydu ay dedikodu yapasım geldi beaaaay ben merak ettim bu isim konusunu yaa
birde özel mesajın başlığına bakınn ÇOK AYIP NURCAN ÇOK AYIP demiş
bende dedimki senin yaptığınmı benim yaptığımmı ayıpp
sonra dedimki gelmezsen gelmee zorla kolundan tutup getiremem yaaa
birde özel mesajın başlığına bakınn çok ayıp nurcan çok ayıp demiş
Bende dedimki senin yaptığınmı benim yaptığımmı ayıpp
Sonra dedimki gelmezsen gelmee zorla kolundan tutup getiremem yaaa
bizi beğenen böyle beğensinnnbununki maonya vardıya birtane onun işine benzedi haksızlığı hazmedemeyen bizi beğenmez hale gelip sizin topiğe gelmicem diyo hıhhh
şimdi şekercim bi hanım vardı bizler gibi beebsi olmayan o özlemi çeken neyyysee geldi hoş beş muhabbet gerçi benim pek muhabbetim olmadı itiraf edeyim azıcık çocuksuydu ay dedikodu yapasım geldi beaaneyse bu bi ardkadaşa isminin ebrar olduğunu sölemiş belli bir zaman geçiyo başka bir arkadaş soruyo ismin ne oda esma diyo yazık unutmuş ilk ismini belliki bizim dedektif nurcanda (kedersiz) bunun sölediği yalanı topikte gösterince hatun gelmez ığramaz oldu yetmezmiş gibi topiğimizi beğenmez oldu
vay terbiyesiz nurcan sen nasıl ayıp kavramının ne içerdiğini bilemezsin süle bakembirde özel mesajın başlığına bakınn ÇOK AYIP NURCAN ÇOK AYIP demiş
bende dedimki senin yaptığınmı benim yaptığımmı ayıpp
sonra dedimki gelmezsen gelmee zorla kolundan tutup getiremem yaaa
öhhhöööö zönkvayy sizi terbiyesizler yazık kıza be
ozaman aşureyi unuttt
vay terbiyesiz nurcan sen nasıl ayıp kavramının ne içerdiğini bilemezsin süle bakem
ben halaa şoktayım kızım yemn ederim haftaya geliyorsunuz diye planlarımı yapıyordumm :97:unuttum gitti dermişimm annem bugün cuma kuranını aldı aşure yaptı akşama oraya gidiyommyarında ben yapıyom inşallahhh
slmm kızlarrr... Canlarım dünde geldim çok uğursuz geldim heralde site çöktü
Nasılsınız....
ne oldu şoka girdin galiba bebim diyorumkiii ayıp etmişsin kız ayıp o öyle demişya sana çok ayıp diye bende sana diyorumki sen nasıl düşünemedinde bu ayıbı ettin yine jeton köşeli sende
slmm kızlarrr... canlarım dünde geldim çok uğursuz geldim heralde site çöktü
nasılsınız....
hoşgeldin esroşş ..seninle bir alakası yok canım dün bende çok uğraştımm kızlarla vedalaşamadan çıktım bendeslmm kızlarrr... canlarım dünde geldim çok uğursuz geldim heralde site çöktü
nasılsınız....
slmm kızlarrr... canlarım dünde geldim çok uğursuz geldim heralde site çöktü
nasılsınız....
beim jeton 4 değil 8 köşeli diyorum yaa herseferinde ..ne oldu şoka girdin galiba bebim diyorumkiii ayıp etmişsin kız ayıp o öyle demişya sana çok ayıp diye bende sana diyorumki sen nasıl düşünemedinde bu ayıbı ettin yine jeton köşeli sende
pufidik hoşgeldin canım nasıl,iyimisin yiğitcik nasıl annesii
arkadaşlar ezanın okunmasına 20 dk var ben çıkıyorum müsadenizle sevo ipem nurcanım,sultanım pufidiğim kamercim hepinizi ayrı ayrı öpücüğe boğuyorum hayırlı akşamlar allaha emanetsiniz bu arada sevo ve nurcan akşamları msne girdiğiniz zaman bi çağrı atında muhabbet edeim özledim bea
bu akşam müsait olmaya çalış ozamannn ...güle güleeee ..Allah kabul etsin canımmarkadaşlar ezanın okunmasına 20 dk var ben çıkıyorum müsadenizle sevo ipem nurcanım,sultanım pufidiğim kamercim hepinizi ayrı ayrı öpücüğe boğuyorum hayırlı akşamlar allaha emanetsiniz bu arada sevo ve nurcan akşamları msne girdiğiniz zaman bi çağrı atında muhabbet edeim özledim bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?