Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

beim jeton 4 değil 8 köşeli diyorum yaa herseferinde ..
iki defa anlatınca anlıyorum hiç bir zaman tek seferde anlamam ben
tamda şimdi söylenecek bişey var ama ağzım oruçlu haydi öptüm çok anladınmı BEEENNN GİDİİYORUMM ANLADINMI CANIM ORUCUM YA İFTAR VAKTİİ BEEEEN GİDİYORUUUM SENİ SEVİYORUUUM ANLADINMI CANIMMMMM E ARTIK ANLAMIŞSINDIR HERALDE

allah kabul etsin canım afiyet olsun
akşam annemlerdeyim ama geç yatarım sanırım bu akşam haberleşiriz

iki defa anlatınca anlıyorum hiç bir zaman tek seferde anlamam ben

sormaa bencede köşeli dün akşam sen anlayana kadar hediyeler gitti

tamam tamam anladım hatta ezberledimmm

tamam tamam anladım hatta ezberledimmm

güle güle canım hayırlı iftarlar
Iki defa anlatınca anlıyorum hiç bir zaman tek seferde anlamam ben

hoşbuldumm kızlarr....

nurcanım kim o ben fransız kaldım yaa... ismini 2 defa yanlış veren kim kız...

seyhan sen aydınamı gidecen onuda anlamadım...

birde kızlar bugün bişey öğrendim ne derece doğru bilemiyorum ama yinede duyduğumu sizinle paylaşayım dedim... geçenlerde yeni komşularım bize gelmişlerdi... söz dualara felan geldi... biriside dualarınızın kabul olması için bir şey diyecem size onu yapın dedi... gerçekten dua kabul oluyormuş... şimdi şöyle yapın dedi...

bir cuma günü sela okumadan Kuranı Kerimi abdesli alıyorsunuz sayfalarını per per bismillah bismillah diye çeviriyorsunuz bütün sayfalar bitene kadar sonra 2 rekat şükür namazı kılıp duanızı ediyorsunuz...

ondan sonraki cuma yani ikinci cuma yine Kuranı Kerimi alıyorsunuz bu seferde Rahmanirrahim Rahmanirrahim diye per per çeviriyorsunuz taki sonuna kadar tekrar 2 rekat şükür namazı kılıp aynı duayı ediyorsunuz... olay bu...

dualar redolunmuyormuş..

inşallah canım öle bi niyetimiz var izmir e gidersek nurcana da gitcez orda bi akşam kalıcaz

aaa bak denemek gerekir per per dediğin elinle kıvırıp hızlıca sayfaları geçmekmi yoksa hr sayfaya mı okunacak anlamadım onu :26:

esroş bendensin sende ,hiç bişeyi anlamıyorsunn benim gibi
canım bu iki isimliyi tanımazsın sen ,yeni katılmıştı aramıza (saes)

sevoda bana geliyo evet ..ama seneyeee

bu duayıda ilk defa duyuyorum valla .paylaştığın için sağol canım Allah razı olsun .denemk lazım

Son düzenleme:

hayır canım tek tek çevireceksin hızlıca değil... her sayfa için bismillah.... sonraki hafta her sayfa için rahmanirrrahim...

her sayfaya okunacakk..şuna bak yaa ben anladım o anlamadııı

ya kızlar siz bir yandan kavga edin bi yandanda bana cevap verin, size zahmet:soğan küründe yumurta kadar soğanın dış kabuğunu soyup,dörde bölüp, kaynamakta olan temiz suya atıyoruz ve 5 dk kaynatıyoruz,sonrada süzüp iğrenerek 3 öğün aç karnına içiyoruz... DOĞRUMU başka eklenecek bişi varmı,arkadaşlar bugün akşamdan başlayım adetimin 4.günü çünkü.

ne güzel yaa keşke bende gelseydimm.. yada hepimiz bir yerde olsaydık...

per per kısmını bende anlamadım demek bizimde köşeli

veya ben anlatma özürlüyümm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…