tamda şimdi söylenecek bişey var ama ağzım oruçlu haydi öptüm çok anladınmı BEEENNN GİDİİYORUMM ANLADINMI CANIM ORUCUM YA İFTAR VAKTİİ BEEEEN GİDİYORUUUM SENİ SEVİYORUUUM ANLADINMI CANIMMMMM E ARTIK ANLAMIŞSINDIR HERALDEbeim jeton 4 değil 8 köşeli diyorum yaa herseferinde ..
iki defa anlatınca anlıyorum hiç bir zaman tek seferde anlamam ben
sen çaldır müsait olursam gelirim bebimmmbu akşam müsait olmaya çalış ozamannn ...güle güleeee ..Allah kabul etsin canımm
arkadaşlar ezanın okunmasına 20 dk var ben çıkıyorum müsadenizle sevo ipem nurcanım,sultanım pufidiğim kamercim hepinizi ayrı ayrı öpücüğe boğuyorum hayırlı akşamlar allaha emanetsiniz bu arada sevo ve nurcan akşamları msne girdiğiniz zaman bi çağrı atında muhabbet edeim özledim bea
beim jeton 4 değil 8 köşeli diyorum yaa herseferinde ..
iki defa anlatınca anlıyorum hiç bir zaman tek seferde anlamam ben
tamam tamam anladım hatta ezberledimmmtamda şimdi söylenecek bişey var ama ağzım oruçlu haydi öptüm çok anladınmı BEEENNN GİDİİYORUMM ANLADINMI CANIM ORUCUM YA İFTAR VAKTİİ BEEEEN GİDİYORUUUM SENİ SEVİYORUUUM ANLADINMI CANIMMMMM E ARTIK ANLAMIŞSINDIR HERALDE
tamam tamam anladım hatta ezberledimmmtamda şimdi söylenecek bişey var ama ağzım oruçlu haydi öptüm çok anladınmı BEEENNN GİDİİYORUMM ANLADINMI CANIM ORUCUM YA İFTAR VAKTİİ BEEEEN GİDİYORUUUM SENİ SEVİYORUUUM ANLADINMI CANIMMMMM E ARTIK ANLAMIŞSINDIR HERALDE
güle güle canım hayırlı iftarlararkadaşlar ezanın okunmasına 20 dk var ben çıkıyorum müsadenizle sevo ipem nurcanım,sultanım pufidiğim kamercim hepinizi ayrı ayrı öpücüğe boğuyorum hayırlı akşamlar allaha emanetsiniz bu arada sevo ve nurcan akşamları msne girdiğiniz zaman bi çağrı atında muhabbet edeim özledim bea
beim jeton 4 değil 8 köşeli diyorum yaa herseferinde ..
Iki defa anlatınca anlıyorum hiç bir zaman tek seferde anlamam ben
ben seni çaldırıyorum dimisen çaldır müsait olursam gelirim bebimmm
ben seni çaldırıyorum dimi
kızım neden bir defa yazıyorsun anlamadım işte
beni herkesin içinde rencide edip marifetmi sayıyorsun yaptığınısormaa bencede köşeli dün akşam sen anlayana kadar hediyeler gitti
arkadaşlar ezanın okunmasına 20 dk var ben çıkıyorum müsadenizle sevo ipem nurcanım,sultanım pufidiğim kamercim hepinizi ayrı ayrı öpücüğe boğuyorum hayırlı akşamlar allaha emanetsiniz bu arada sevo ve nurcan akşamları msne girdiğiniz zaman bi çağrı atında muhabbet edeim özledim bea
hoşbuldumm kızlarr....
nurcanım kim o ben fransız kaldım yaa... ismini 2 defa yanlış veren kim kız...
seyhan sen aydınamı gidecen onuda anlamadım...
birde kızlar bugün bişey öğrendim ne derece doğru bilemiyorum ama yinede duyduğumu sizinle paylaşayım dedim... geçenlerde yeni komşularım bize gelmişlerdi... söz dualara felan geldi... biriside dualarınızın kabul olması için bir şey diyecem size onu yapın dedi... gerçekten dua kabul oluyormuş... şimdi şöyle yapın dedi...
bir cuma günü sela okumadan Kuranı Kerimi abdesli alıyorsunuz sayfalarını per per bismillah bismillah diye çeviriyorsunuz bütün sayfalar bitene kadar sonra 2 rekat şükür namazı kılıp duanızı ediyorsunuz...
ondan sonraki cuma yani ikinci cuma yine Kuranı Kerimi alıyorsunuz bu seferde Rahmanirrahim Rahmanirrahim diye per per çeviriyorsunuz taki sonuna kadar tekrar 2 rekat şükür namazı kılıp aynı duayı ediyorsunuz... olay bu...
dualar redolunmuyormuş..
beni herkesin içinde rencide edip marifetmi sayıyorsun yaptığını
özelime yazazmıydınn ...köşeliymişimm
hoşbuldumm kızlarr....
nurcanım kim o ben fransız kaldım yaa... ismini 2 defa yanlış veren kim kız...
seyhan sen aydınamı gidecen onuda anlamadım...
birde kızlar bugün bişey öğrendim ne derece doğru bilemiyorum ama yinede duyduğumu sizinle paylaşayım dedim... geçenlerde yeni komşularım bize gelmişlerdi... söz dualara felan geldi... biriside dualarınızın kabul olması için bir şey diyecem size onu yapın dedi... gerçekten dua kabul oluyormuş... şimdi şöyle yapın dedi...
bir cuma günü sela okumadan Kuranı Kerimi abdesli alıyorsunuz sayfalarını per per bismillah bismillah diye çeviriyorsunuz bütün sayfalar bitene kadar sonra 2 rekat şükür namazı kılıp duanızı ediyorsunuz...
ondan sonraki cuma yani ikinci cuma yine Kuranı Kerimi alıyorsunuz bu seferde Rahmanirrahim Rahmanirrahim diye per per çeviriyorsunuz taki sonuna kadar tekrar 2 rekat şükür namazı kılıp aynı duayı ediyorsunuz... olay bu...
dualar redolunmuyormuş..
inşallah canım öle bi niyetimiz var izmir e gidersek nurcana da gitcez orda bi akşam kalıcaz
Aaa bak denemek gerekir per per dediğin elinle kıvırıp hızlıca sayfaları geçmekmi yoksa hr sayfaya mı okunacak anlamadım onu :26:
inşallah canım öle bi niyetimiz var izmir e gidersek nurcana da gitcez orda bi akşam kalıcaz
aaa bak denemek gerekir per per dediğin elinle kıvırıp hızlıca sayfaları geçmekmi yoksa hr sayfaya mı okunacak anlamadım onu :26:
her sayfaya okunacakk..şuna bak yaa ben anladım o anlamadıııinşallah canım öle bi niyetimiz var izmir e gidersek nurcana da gitcez orda bi akşam kalıcaz
aaa bak denemek gerekir per per dediğin elinle kıvırıp hızlıca sayfaları geçmekmi yoksa hr sayfaya mı okunacak anlamadım onu :26:
per per kısmını bende anlamadım demek bizimde köşeli
hayır canım tek tek çevireceksin hızlıca değil... her sayfa için bismillah.... sonraki hafta her sayfa için rahmanirrrahim...
sendemi anlamadınnnper per kısmını bende anlamadım demek bizimde köşeli
esroş bendensiz sende hiç bişeyi anlamıyorsunn
canım bu iki isimliyi tanımazsın sen yeni katılmıştı aramıza (saes)
sevoda bana geliyo evet ..ama seneyeee
bu duayıda ilk defa duyuyorum valla .paylaştığın için sağol canım Allah razı olsun .denemk lazım
per per kısmını bende anlamadım demek bizimde köşeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?