- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ya kızlar siz bir yandan kavga edin bi yandanda bana cevap verin, size zahmet:soğan küründe yumurta kadar soğanın dış kabuğunu soyup,dörde bölüp, kaynamakta olan temiz suya atıyoruz ve 5 dk kaynatıyoruz,sonrada süzüp iğrenerek 3 öğün aç karnına içiyoruz... DOĞRUMU başka eklenecek bişi varmı,arkadaşlar bugün akşamdan başlayım adetimin 4.günü çünkü.
doğru canım 15 gün boyunca yapıyorsun ama ..birde her seferinde taze taze yapman lazımm ..ya kızlar siz bir yandan kavga edin bi yandanda bana cevap verin, size zahmet:soğan küründe yumurta kadar soğanın dış kabuğunu soyup,dörde bölüp, kaynamakta olan temiz suya atıyoruz ve 5 dk kaynatıyoruz,sonrada süzüp iğrenerek 3 öğün aç karnına içiyoruz... DOĞRUMU başka eklenecek bişi varmı,arkadaşlar bugün akşamdan başlayım adetimin 4.günü çünkü.
ahhh ahhh keşkeee :97::97::97::97:ne güzel yaa keşke bende gelseydimm.. yada hepimiz bir yerde olsaydık...
sendemi anlamadınnn
birazda ben güleyim sizeeee
Allahh bilamı versinki buda anlamamışşşşabooo kızlar bende size deyiveriyim bu muhabbeti uzatırsanız:kuranı elinize alınca gülme kırizine girersiniz, per per de diyemezsiniz bak,benden sölemesi,bende anlamadım ama hadi neyssseee
ahhh ahhh keşkeee :97::97::97::97:
ama belli olmaz esroş sizin tayin buraya çıkar belkii
Allah büyük canımm zamanla herşey düzelircanımm eşimin işi keşke tayinle olsaydı...
Allahh bilamı versinki buda anlamamışşşş
bak canım sayfayı PER PER çeviriyoruz PER PER demiyoruz
allahh bilamı versinki buda anlamamışşşş
Bak canım sayfayı per per çeviriyoruz per per demiyoruz
valla ben per per çevirmek diye bi şey ilk defa duydum
onun için ne demek istediğini anlamadım
ben şu son yazılanları okuyamıcam, hatta çıkıcam yoksa birazdan kahkahayı bascammm,içerde patron varrrrrrrr
sayfa sayfa demekk :87: :87: :87: :87: :87: :87:valla ben per per çevirmek diye bi şey ilk defa duydum
onun için ne demek istediğini anlamadım
per per yani sayfa sayfa canımm...
bencede yoksa kovulman an meselesi
sayfa sayfa demekk :87: :87: :87: :87: :87: :87:
yarındaa benimki gelir hatta yarını beklemedende teşrif edebilirlerrkızlar bu arada beklenmeyim beni daha fazla bekletmeden gelmeye başladı
umutlar gelecek aya ertelendi
kızlar bu arada beklenmeyim beni daha fazla bekletmeden gelmeye başladı
umutlar gelecek aya ertelendi
yarındaa benimki gelir hatta yarını beklemedende teşrif edebilirlerr
aaa doğru yaaa tamamiyle unutmuşummbugün dışarı çıktın keşke derece alsaydın
inşallah gelecek aya umutlarımız gerçek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?