Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

sevdamcee,Eti_Puf,

esramm cnmm nasılsınnnnnnnnnnn bebemızz nasılllll

günaydın herkese arkadaşlarr günaydınnnben geldimde kimseler yok tu:2::2: neyse birileri girer heralde sonradan görüşürüzzzz

selam kzılar bende geldim yaaa benim ağrım çok fazla azalacağı yerde sanki gittikçe artıyo kanamam da devam ediyo hala az da olsa ne zaman geçecek bu ağrı yaaaaaaaa

selam kzılar bende geldim yaaa benim ağrım çok fazla azalacağı yerde sanki gittikçe artıyo kanamam da devam ediyo hala az da olsa ne zaman geçecek bu ağrı yaaaaaaaa

canım yaaa ben bilmiyorumki, daha önce yaptıran arkadaşlar sana yardımcı olur lar,ama sabret lütfenn,inanki senin yerinde olmayı ve o kutsal ağrıyı çekmek isteyen çok arkadaşın var (örnek BEN)canım ya ayaklarını çok sıcak tut.

sağolun kızlar araştırım 2-3 gün ağrı ve kanam oluyomuş .
haklısın canım sonunda mutlu olacaksak bunlarada katlanmak lazım .bu arada aradım bu gün hastaneyi 9 dan 6 tanesi döllenmiş pazartesi gelin dedi duruma göre bakacaklarmış belki pazartesi belki daha sonra tam gün vermedi allahım sen yardımcımız ol yarabbim emeklerimizi boşa çıkarma sen hakkımızda her şeyin hayırlısını ver yarabbimmmmmmm...

amin canım benimm inşalahhhh meleğin annesine sıkı sıkı tutunacakk sıcak tut kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…