Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aamminnnnn inşallah çok güzel 6 tane sayı demi yanii maşallah.İnşallah tutunurlarda sende muradına erersin ve bizim muradımız olmaya devam edersin canımm

özür dilerim yazamadım toce maça gidiyordu onu uğurladım..şimdi geldiiiim bir yandan yazılı sorusu hazırlıyorum geç sevap vcerebilirim.hayırdır biri daha mı hamiş yoksa ben kaçırdım mı

özür dilerim yazamadım toce maça gidiyordu onu uğurladım..şimdi geldiiiim bir yandan yazılı sorusu hazırlıyorum geç sevap vcerebilirim.hayırdır biri daha mı hamiş yoksa ben kaçırdım mı

tüp bebek hazırlığı dün yumurtaları toplanmış inşallah pazartesi transferi yapılacakmış bebeişleri tutunur inşallah

maşallah ne acelen vardı yavrus ha ha ben de 29 buçukcuk yaşındayım ocakta 30 aha aha amma velakin ben daha 3,5 yıllık evliyim nerden kurtarsam bilemedimki şimdi

ilahi niye ayıp olsun sorun yok diyorlar normal olur diyorlar ama 2 yıldır istiyoruz yok yaza doğru aşılama denicez innşallah.sroması ayıp sizin sorun ne

ilahi niye ayıp olsun sorun yok diyorlar normal olur diyorlar ama 2 yıldır istiyoruz yok yaza doğru aşılama denicez innşallah.sroması ayıp sizin sorun ne

benimkide sebpsiz kısırlık ama bak bakle bekle 11 yıl geçti, laparoskopi ameliyatı oldum,oda çok temiz çıktı, 1 kere aşılama yaptırdım tutmadı, tabi başka tedaviler de oldum ilaç felan kullandım ama yok, e artık yaşımızda geldi biraz daha üzerine düşme zamanı geldi diye düşünüyorum bende, bu gördüğüm tedavilerin aralarında seneler oynuyor 2-3 senede bir bişeyler yaptım ama tamamlamadan bıraktım işte,sen sakın tedavilerini yrım bırakma devam et sonuna kadar bende artık öyle yapcam çümki.yaşşş dyorumm 29

doğru diyorsun kamercim yaza doğru başlıycaz hayırlısıyla innşallah Rabbim çok bekletmeden yüzümüzü güldürür cümleten.ama benimki yarı yarıya psikolojik çünkü düşünmeden edemiyorum.kafa düğmesi lazım bana kapıcam rahat edicem

neyse kamercim tanıştığımıza memnun oldum ben şimdi çıkıyorum bişeyler hazırlıyım karnım acıktı.sonra görüşürüz hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…