amin canım benimm inşalahhhh meleğin annesine sıkı sıkı tutunacakk sıcak tut kendini canım
sağolun kızlar araştırım 2-3 gün ağrı ve kanam oluyomuş .
haklısın canım sonunda mutlu olacaksak bunlarada katlanmak lazım .bu arada aradım bu gün hastaneyi 9 dan 6 tanesi döllenmiş pazartesi gelin dedi duruma göre bakacaklarmış belki pazartesi belki daha sonra tam gün vermedi allahım sen yardımcımız ol yarabbim emeklerimizi boşa çıkarma sen hakkımızda her şeyin hayırlısını ver yarabbimmmmmmm...
umudumuz olamay yaniaamminnnnn inşallah çok güzel 6 tane sayı demi yanii maşallah.İnşallah tutunurlarda sende muradına erersin ve bizim muradımız olmaya devam edersin canımm
ben çıktım kıslar hayırlı günler
güle güle pozitifff ol:80::80::80::80:amin canım çok sağol görüşürüz bende çıktım byyyyyy
özür dilerim yazamadım toce maça gidiyordu onu uğurladım..şimdi geldiiiim bir yandan yazılı sorusu hazırlıyorum geç sevap vcerebilirim.hayırdır biri daha mı hamiş yoksa ben kaçırdım mı
oh oh innşallah hayırlı haberler duyarız Allahın izniyle sonra biz de sıraya gireriz kimbilir
sen ne kadarlık evlisin kamer
banada dua edin 3.deneme inş bu ay olur
maşallah ne acelen vardı yavrus ha ha ben de 29 buçukcuk yaşındayım ocakta 30 aha aha amma velakin ben daha 3,5 yıllık evliyim nerden kurtarsam bilemedimki şimdi
ilahi niye ayıp olsun sorun yok diyorlar normal olur diyorlar ama 2 yıldır istiyoruz yok yaza doğru aşılama denicez innşallah.sroması ayıp sizin sorun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?