doğru diyorsun kamercim yaza doğru başlıycaz hayırlısıyla innşallah Rabbim çok bekletmeden yüzümüzü güldürür cümleten.ama benimki yarı yarıya psikolojik çünkü düşünmeden edemiyorum.kafa düğmesi lazım bana kapıcam rahat edicem
slm arkadaşlar nasılsınız cok yogunum giremıyorum kaç gündür kaynanamlar geldiler bugün de pazartesiye kadar bendeler spora yazıldım salı perşembe cumertesi pazar güleri spora gidicem perşemce cuma kurana gidiyorum fırsat buldukça girmeye calışıcam inş.
slm hoş geldin bende çıkmak üzereydim, çok yoğunsun maşallah, kendine iyi bak aman fazla yorma görüşmek
söslüm mü burdaymış amanda aman onu öslemiş ben
sağolun kızlar araştırım 2-3 gün ağrı ve kanam oluyomuş .
haklısın canım sonunda mutlu olacaksak bunlarada katlanmak lazım .bu arada aradım bu gün hastaneyi 9 dan 6 tanesi döllenmiş pazartesi gelin dedi duruma göre bakacaklarmış belki pazartesi belki daha sonra tam gün vermedi allahım sen yardımcımız ol yarabbim emeklerimizi boşa çıkarma sen hakkımızda her şeyin hayırlısını ver yarabbimmmmmmm...
ooo bune temposlm arkadaşlar nasılsınız cok yogunum giremıyorum kaç gündür kaynanamlar geldiler bugün de pazartesiye kadar bendeler spora yazıldım salı perşembe cumertesi pazar güleri spora gidicem perşemce cuma kurana gidiyorum fırsat buldukça girmeye calışıcam inş.
oo meşilte burdaymış nasılsın bebimm
slm ben geldimm şekerlerrr nassınız bakımm
hoşgeldinn minikimmmçok şükür bidenemm sen nasılsınn kocişi gönderdim temizliği yaptım daldım buraya
dün bi haber aldım ve artık önce sağlık ve hayırlısını istemeye daha çok karar verdimm..
eşimin şubeden bir arkadaşı vefat etti daha 3 yıllık memur ve öyle acıki eşi ığdırda ailesinin yanına doğum yapmaya gitmiş doğumdan bir gün sonrada eşimin arkadaşı izin alıp eşinin yanına bebeğini görmeye gidiyoken varmasına 10 km kala kaza yapıyor ve orda vefat ediyor ne yeni doğan bebeğini nede eşini göremeden çok çok çok acı gencecik bir insan...çok etkilendim geceden beri aklım donmuş gibi akıl almıyo işte ama kader yazı takdiri ilahi allah rahmet eylesin
hepimize herşeyin hayırlısını versin eşlerimizi başımızdan eksik etmesin rabbim
hoşgeldinn minikimmmooh temizlikte yapılmış mis mis olmuştur yer yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?