Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

malesef öyle, bizim gibi bir süreden sonra takıntı yapanların psikolojik vakaya dönüşüyor, yumurtlama günü hesapla, adet günü hesapla,yat kalkma,yastık koy,ot çöp kullan vs. karı koca normal ilişki yaşayamıyoruz yaa e böyle oluncada olurmu olmaz tabii, psikolojik vakkaa bizimkisi:18::18::18::18:

slm arkadaşlar nasılsınız cok yogunum giremıyorum kaç gündür kaynanamlar geldiler bugün de pazartesiye kadar bendeler spora yazıldım salı perşembe cumertesi pazar güleri spora gidicem perşemce cuma kurana gidiyorum fırsat buldukça girmeye calışıcam inş.

canım çok memnun oldum tanıştığımıza,allahım er geç hayırlı ve sağlıklı bizide birer yavruya kavuşturur inşallah, kendine iyi bak görüşmek üzere:80::80:

slm hoş geldin bende çıkmak üzereydim, çok yoğunsun maşallah, kendine iyi bak aman fazla yorma görüşmek

maşallah demek 6 bebeğin var inşallah sağlıkla gelişir sanada sıkıca tutunurlar canım inşallahh ama kafama takılan nasıl tam güün vermediki 5.günmü transfer yapılıcak acaba neyse benim kafama takılan senin kafana tkılmasın dr lara güven inşallah herşey güzel olucak
ooo bune tempogitsin kilolar hayd, bakalım e perşembe hem kuran hem spor nasıl yetişcen kız :26:

selam cicoşlar kimse yok ya.....şuaralar üstüste misafirlerim vardı ..şimdi de rahatsızım buaralar çok yoruldum hep uyumak istıyorum bütün kemiklerim ağrıyor..ama hiç dinlenmeme fırsat yok neyse özledim sizleri k.,ii.bakın görüşürüüüüüüüükkkk

slm bulut nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik mercimek nohut oldumu

dün bi haber aldım ve artık önce sağlık ve hayırlısını istemeye daha çok karar verdimm..
eşimin şubeden bir arkadaşı vefat etti daha 3 yıllık memur ve öyle acıki eşi ığdırda ailesinin yanına doğum yapmaya gitmiş doğumdan bir gün sonrada eşimin arkadaşı izin alıp eşinin yanına bebeğini görmeye gidiyoken varmasına 10 km kala kaza yapıyor ve orda vefat ediyor ne yeni doğan bebeğini nede eşini göremeden çok çok çok acı gencecik bir insan...çok etkilendim geceden beri aklım donmuş gibi akıl almıyo işte ama kader yazı takdiri ilahi allah rahmet eylesin
hepimize herşeyin hayırlısını versin eşlerimizi başımızdan eksik etmesin rabbim

amin datlımm
yaa çok kötü oldum benn çok haklısın canım herşeyin hayırlsı kurban olduğum hakkımızda hayırlsını versinn inşalahh
ne kadar kötü ya Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın Rabbim sabır versin eşinee ailesine ne kadar kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…