bulut anne nerde görünmüyo ışığı yanıyo ama:26:
dün bi haber aldım ve artık önce sağlık ve hayırlısını istemeye daha çok karar verdimm..
eşimin şubeden bir arkadaşı vefat etti daha 3 yıllık memur ve öyle acıki eşi ığdırda ailesinin yanına doğum yapmaya gitmiş doğumdan bir gün sonrada eşimin arkadaşı izin alıp eşinin yanına bebeğini görmeye gidiyoken varmasına 10 km kala kaza yapıyor ve orda vefat ediyor ne yeni doğan bebeğini nede eşini göremeden çok çok çok acı gencecik bir insan...çok etkilendim geceden beri aklım donmuş gibi akıl almıyo işte ama kader yazı takdiri ilahi allah rahmet eylesin
hepimize herşeyin hayırlısını versin eşlerimizi başımızdan eksik etmesin rabbim
damla sen geldin ben çıkıyodum canım...bu arada sen geçmişi okumuyosun galiba bişeyler yazmıştım san aama gözünden kaçmış galiba..neyse pekte önemli değildi 6 tane döllenen bebeklerin hayırlı olsun bebim inşallah gönlünce olur herşey inşallaaaaaaaahhhhh
takılma tatliş transfer gününü belirli olmadını sölemiştin ya ona kafan takılmıştı tahminidemi bişey demediler diye sormuştumağrım çok canım iki gündür bu gün biraz iyiyim bakıyorum kimse yok bende okumuyorum 2 gündür geçmişi yoksa takip ediyorum geçmişide kusura bakma canım önemli olmaz mı sizin söylediğiniz herşey önemli benim için
adaş ben kaçtım müsadenle sende dinlenmene bak inşallah yarın transferini yaprlar hayrlısı olsun öncelikle tabi...haydi çok öptüm şimdiden bol şans diliyorum bu arada transfere gidince haber ver sana yasin okuyayım o saatte inşallah haydi bye allah emeklerini boşaçıkarmaısn
günaydın canımm sanada hayırlı haftalar nasılsınGünaydınnnnn hayırlı haftalar herkeseeee
günaydın arkadaşlarsanırırm erken girdim kimsecikler yok neyse kendime mmisss gibi bir çay alıyım, oturup birileri gelene kadar gazetemi okuyum baariiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?