Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım komşum geldide azıcıklafladık gittinnmi bende çıkayım madem şöyle bi saç kaş bıyık bakımına sokayım kendimii bıyıklar burulcakn nerdeyse ööö

allah rahmet eylesin canım bende çok etkilendim boğazım düğüm düğüm oldu allah kalanlara uzun ömür vers,in sağlık versin inşallah

damla sen geldin ben çıkıyodum canım...bu arada sen geçmişi okumuyosun galiba bişeyler yazmıştım san aama gözünden kaçmış galiba..neyse pekte önemli değildi 6 tane döllenen bebeklerin hayırlı olsun bebim inşallah gönlünce olur herşey inşallaaaaaaaahhhhh

sağol canım galiba gözümden kaçmış olmalı neydi canım

ağrım çok canım iki gündür bu gün biraz iyiyim bakıyorum kimse yok bende okumuyorum 2 gündür geçmişi yoksa takip ediyorum geçmişide kusura bakma canım önemli olmaz mı sizin söylediğiniz herşey önemli benim için

slm kızlarr sızınle bıse paylasmak ıstıyorumm arkadas yazmısya dusuklerım oluyo dıyee ben hıc yasamadım ama benım kıs arkadasımm ıste evlendıı ve her ay yada ıkıayda bırr adetı gecıkıyoo mıdesı bulanıyoo ama bır ay ıcınde dusuyo bebek ısde yada 3 aylıkken dusuyoo ve bended egecıklmeler oluyo ama kalamıyorum hamıle ve kendısı en sonn nasıl hamıle kaldı sölımm
bazı ınsanlardaa subyen dıye bıse vaarr hamıle kalmasını engellıyo yada bebegı dusurıyoo kendısı hamıle kalır kalmaz gecıkmesı oldugu an bır subyen nuskası yazzdırdı ve onu hemen belıne bagladııı 3 ay gecene kadar hıc cıkarmadı ve sonuncu 3 aydada takdı bunu ve suan kocaman bır kızı varr ve banada yaptırıcakk bu gercekk ve ben daha öncede bır cok ınsandan böle seyler duydun senelerce hıc hamıle kalamayan ınsanlar bıle varr subyen dıye bısey varr benım cok tanıdım ınsan bunu yasadıı arasdırrın ve bır hocaya yada ılmı kuvetlı bır kadın hocalar var ders veren felan yazıp verırılerr lutfen bunu deneyınn bende denıcemm suan yumurtlama sorunum varmıs doktor öle dedııı ılaç kullanıyorum bende gecıkıyo ama hamıle kalamıyorumm bende denıcem yanıı

önemliiiii okuyun lütfenn başka bir topikten çalıntı değil alıntıdırr

takılma tatliş transfer gününü belirli olmadını sölemiştin ya ona kafan takılmıştı tahminidemi bişey demediler diye sormuştum bak içime doğuyo bu bebek hatta bu velet ge le ceeekkkk inşalllaaaaahhhh

adaş ben kaçtım müsadenle sende dinlenmene bak inşallah yarın transferini yaprlar hayrlısı olsun öncelikle tabi...haydi çok öptüm şimdiden bol şans diliyorum bu arada transfere gidince haber ver sana yasin okuyayım o saatte inşallah haydi bye allah emeklerini boşaçıkarmaısn

güle güle canım allah razı olsun bende anlamadım pazartesi gelin herşey yolunda giderse pazartesi yaparız yada başka güne dedi ğek nedemek istedi bende anlamadım bakalım canım yarın görücez allahım hayırlısını versin cümlemizin gönlüne göre versin emeklerimizi boş çıkarmasın mucizelerinden geri koymasın bizi rabbim

günaydın arkadaşlar sanırırm erken girdim kimsecikler yok neyse kendime mmisss gibi bir çay alıyım, oturup birileri gelene kadar gazetemi okuyum baariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…