Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yine hüsran, yine hayal kırıklığı ve yine içimin yandığıyla kalıyorum beklemek ne kadar zor bir şey yarabbim ne kadar zor sabretmekk..
daha kaç bahar gelip geçecek daha kaç mevsim bekliyecem yoksa kucağım ömür boyu boşmu kalacak ,başkalarının bebeğini sevmeklemi geçecek kendi bebeğimi sevemiyecekmiyim ANNE olamıycakmıyım yoksa içim yanıyor Yarabbim yüreğim kan ağlıyo biliyorum sana layık bir kul olamadım ve bu verdiğin snavdann başarısız geçtimm biliyorummm

canım tabiki olucak neden olmasın her gecenin sabahı var ....senin gecen çok uzun oldu biliyorum çok için yanıyo çok üzülmende çok normal ama neden sınavdan geçemediğini düşünüyosun isyan etmiyoruz ki insanız tabiki üzülüp ağlıcaz .....bol bol dua ile inanıyorum bu iş olucak ben her zaman senin duacınım canım

ooff ya canım yapma böyle fütfen ben napiyim 11 yıl dile kolay kocam gelmiş 40 yaşına ne kadar istiyor biliyomusun,benden daha çok nolursun karamsar bakma hayata, olacaktır elbette ama zamanı vardır böyle düşün lütfen :2::2::2::2:

olacağına inanmak istiyorum ama zaman geçtikçe her ay umutlar tükenince insanın ister istemez inancıda kalmıyor töbe haşa Allaha isyanım değill, bilmiyorum işte benim ruh halimi siz anlarsınızzz

doğru diyorsun sen benden daha uzun yıllar bekliyorsun .Allah yardımcımız olsun

çok iyi biliyorum canım

beklediğimiz şey aynı olunca düşüncelerimizde aynı oluyo dimi..
Allahım daha fazlar aratmasınn

amannn nurcannn kendine gell arkadaşlarıda kendinle beraber üzüp bunalıma sürükeldinn yeter bu kadar işknecee

eee kankii anlatt bakalım aşure nasıl olduu eltin geldimi

evet canım inşallah, çevremizde o kadar çok mucizeler oluyorki insan inanıyor ister istemez benim çevremde çok benden daha uzun yıllardır olmayıpta şu an çocuk sevenler, bende biliyorum banada sanada verecek allah,artık tıpta çaresizlik diye bişey yok bu da beni çok ümitlendiriyor, düşünsene menopoza giren kadınlar doğuruyor ya allahhım bizede verecek verecek sen merak etme dualarımız eksik olmasın

amin canım ...allah hayırlısıyla bekleyen bütün arkadaşlarıma en kısa
zamanda hamile kalmayı nasip etsin ...hepimizin hayırlısıyla bebeklerini kucağına almak nasip olsun tabi evlerimizdeki huzurla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…