amannn nurcannn kendine gell arkadaşlarıda kendinle beraber üzüp bunalıma sürükeldinn yeter bu kadar işknecee
Eee kankii anlatt bakalım aşure nasıl olduu eltin geldimi
yok canım her iki eltimde gelmedi neysekiBiri çocuk hasta diye gelmedi
diğeride soğuk havada çocuğu çıkarmıyomuşKayınvaldemle görümcemler geldiler.... Aşure bu defa çok istediğim gibi olmadı canım her zaman yaptığım gibi
yaptım çok güzel olurdu bu defa içime sinmedi gerçi ben hiç yemedim sadece tadını kontrol ettim
kızlar kim duaa etmişti ipeğin eltisi gelmesin diye du paylaşıp okunacaktı ya hani,bu arkadaş çok içten söylemiş demek bunuu
nurcanım hiç bişi demiycem allah büyüktür ne olur isyan etme hayırlısı olsun o nur gibi yüzünü güldürsün rabbim
ipeğim allah kabul etsin
ee kızlar ne var ne yokk
hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhevet canım inşallah, çevremizde o kadar çok mucizeler oluyorki insan inanıyor ister istemez benim çevremde çok benden daha uzun yıllardır olmayıpta şu an çocuk sevenler, bende biliyorum banada sanada verecek allah,artık tıpta çaresizlik diye bişey yok bu da beni çok ümitlendiriyor, düşünsene menopoza giren kadınlar doğuruyor ya allahhım bizede verecek verecek sen merak etme dualarımız eksik olmasın
amşnn canım aminnnnamin canım ...allah hayırlısıyla bekleyen bütün arkadaşlarıma en kısa
zamanda hamile kalmayı nasip etsin ...hepimizin hayırlısıyla bebeklerini kucağına almak nasip olsun tabi evlerimizdeki huzurla birlikte
aman iyi gözün aydın gelmedikleri iyi olmuş ..bende güya yapacamm aşure ama bakalımm nasıl olacak daha önce hiç yapmamıştım bu aralar netten bakıyp duruyrum aşure tariflerineyok canım her iki eltimde gelmedi neysekiBiri çocuk hasta diye gelmedi
diğeride soğuk havada çocuğu çıkarmıyomuşKayınvaldemle görümcemler geldiler.... Aşure bu defa çok istediğim gibi olmadı canım her zaman yaptığım gibi
yaptım çok güzel olurdu bu defa içime sinmedi gerçi ben hiç yemedim sadece tadını kontrol ettim
bir patron vakası dahaaapatronlar geldi biraz çıkmam lazım görüşürüz
evet Durum ALLAH büyükk ..elbett RABBİM bizide görüyo ,duyuyor sesimizi ..en hayırlı zamanda göndersin meleklerimizi inşallahhnurcanım hiç bişi demiycem allah büyüktür ne olur isyan etme hayırlısı olsun o nur gibi yüzünü güldürsün rabbim
ipeğim allah kabul etsin
ee kızlar ne var ne yokk
hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh
amşnn canım aminnnn
aman iyi gözün aydın gelmedikleri iyi olmuş ..bende güya yapacamm aşure ama bakalımm nasıl olacak daha önce hiç yapmamıştım bu aralar netten bakıyp duruyrum aşure tariflerine
Bir patron vakası dahaaa
Evet durum allah büyükk ..elbett rabbim bizide görüyo ,duyuyor sesimizi ..en hayırlı zamanda göndersin meleklerimizi inşallahh
demekki eltin soğuğu bahane etmiş oda sana gelmek istemiyormuşben demiştim canım eltilerimin gelmemesi için dua okuyalımmı dedim tabi şakaydı ama
allah sesimi duymuş keşke başka bi şey isteseydimKızlar benim eltim küçük olan
harbi salak bize gelmedi çocuk hasta diye dün dışarda karşılaştık çocuğa o havada
atkı bile takmamış başı açık dışarı çıkarmış dedim bu ne hal böyle bunun bi atkısı yokmu hem hasta hemde yağmurda sokakta ne işi var
hımm öylemi bir bakayım bende tarifineen güzel tarif oktay ustanın bence evlendiğimden beri
hep onun tarifiyle yapıyorum
bahane tabi her ikisininde bahane diğeride cuma akşamı bize gelmedidemekki eltin soğuğu bahane etmiş oda sana gelmek istemiyormuş.ee ne demişlerr kalp kalbe karşıymışş
aman Allah aşkına şu eltilerden dost olunurmuşş hiç sevmezler birbirlerini şu kardeş gibi geçiniyoruz diyenlerede inanmıyorum eminim içten içe kıskanıyorlardır birbirlerinibahane tabi her ikisininde bahane diğeride cuma akşamı bize gelmedi
cumartesi annesindeydi bize gelmemek için numara yapıyolar ....biri
bizlerle görüşmek istemiyo diğeride çocukalr çok sık hasta oluyo bakamıyo
laf etmeyelim diye gelmemiştir .
aman Allah aşkına şu eltilerden dost olunurmuşş hiç sevmezler birbirlerini şu kardeş gibi geçiniyoruz diyenlerede inanmıyorum eminim içten içe kıskanıyorlardır birbirlerini
aaa evet ben onu unutmuşum ..hakkaten onun eltileri çok iyiler zor zamanında hep yanında oldularKIZ NİYE ÖYLE DİYON BAK LEYDİME O YATIYO ELTİLERİDE BEBEK GİBİ BAKIYO
aman Allah aşkına şu eltilerden dost olunurmuşş hiç sevmezler birbirlerini şu kardeş gibi geçiniyoruz diyenlerede inanmıyorum eminim içten içe kıskanıyorlardır birbirlerini
aaa evet ben onu unutmuşum ..hakkaten onun eltileri çok iyiler zor zamanında hep yanında oldular
günaydın bayanlarrrrr nasılsınız
bu gün sabah gittik hastaneye cumartesi 6 demişti şimdi 7 tanesi döllendi dedi çarşamba günü transfer yapılacak yani 5. gün transferi olacakmış geldim kahvaltı yaptım hemen siziznle paylaşmak istedimmmmm
allah bozmasınilahii yok kız biz hiç kıskanmayız (sadece kocası eltime altındaki kia cipini verecekmiş)benim kocam verse verse (veremezde arabasını arabasız kalır garibim) bana bir hacı murat alırşaka bir yana gerçekten biz birbirimizi çok severiz ve her konuda birbirimizin fikrini alırız.
günaydın bayanlarrrrr nasılsınız
bu gün sabah gittik hastaneye cumartesi 6 demişti şimdi 7 tanesi döllendi dedi çarşamba günü transfer yapılacak yani 5. Gün transferi olacakmış geldim kahvaltı yaptım hemen siziznle paylaşmak istedimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?