Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa sen eltinle iyidin dimi unutmuşum vallaa
ama bak içindeki azbuçuk kıskançlığı parantez içine almışsın onun kocası chip alacakmış seninki hacı murat

günaydın canımm .. 7 yumurtanın döllenmesi gayet iyi canım sonuçta en kaliteli bir embriyo yerleştirecekler ...bu arada damlacaım geçenlerde sana transferden sonra ananas ye demiştim ama sana yazdığımı fesleğen okumuş itiraz etti düşüğe sebep oluyo dedi bengerçekten tutunmaya yardımcı olduğunu okumuştum hatta kendi her iki tedavimde de ananasın suyunu içmiştim..sen en iyismi yeme ananası canım ne olur ne olmaz

kankim ben haziran annelerine bakıyorum ya orada ki hanımlardan birine
doktoru sarı renkli meyveler tutunmaya yardımcı olur ayva ananas gibi meyvelerden ye demiş bana kalırsa bunlar hakkında çok net bilgiler yok
onun için fazla olmamak kaydıyla azar azar yemek en iyisi bence mesela nar için
geçen senelerde çok iyi hamileler yesin deniyodu bu sene saraçoğlu kesinlikle yemeyin dedi ben doktora sordum yok öyle bi şey dedi bende bunun üzerine
çok az canım isteyince yedim

evet canım okumuştum bende manava sipariş vermiştim ama nerde okuduysam herkes ananas yedim suyunu içtim falan yazmışşş:26:

rüyan hayrolsun canım çok güzel bi rüyaya benziyooo
evet canım herşeyin azı karar fazla olammak kaydıyla yemek lazım herşeyden

sağol canım 1 tane zaten yeni yasaya göre tek embriyo transferi yapılıyo fazlası yasak

antalyada uyguluyorlarmış ben gelecek tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum orada tedavi olan kızlar var 2 adet transfer yapılan.Ama belki bununda yaşla yada başka bişeyle ilgisi olabilir bilmiyorum yani ama benim hep hevesim çift transfr

bende tedaviye başladığım zamanlar çok araştırmıştım ozamanlar, ananasın tutunmaya yardımcı olduğunu okuyordum ..biliyorsun vefasız olan bir arkadaşımızada öneriştim .transefrden sonra yiyordu devamlı 3 embriyosuda tuttu ..fesleğen öyle söyleyince ben damlayı uyarmak istedim yinede...

tabiki avantajları ve dezavantajları olabilir tek her zaman garanti ve daha sağlık lı inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın canım

kamer tedaviyemi başlıyorsun canımm ..aman zaten bir an önce başla çok beklemişsin sen

kamer tedaviyemi başlıyorsun canımm ..aman zaten bir an önce başla çok beklemişsin sen

yok ya daha var 3-4 ay sonra ama sizi okudukça heves yapıyorum bellimi olur gaza geliveririm.Eşime söyledim buraya üye olduğumu, dedimki beni çok heveslendiriyolar acaba bizde başlasakmı tedaviye falan bayağa konuştuk,hemen atladı tabi bşlayalım diye garibim,ama beklememiz lazım birazzzz:97::97::97:

bekleme nedenin maddi değilse eğer hiç bekleme başla
vakit kaybetme

bekleme nedenin maddi değilse eğer hiç bekleme başla
vakit kaybetme

birazı maddi birazıda ssk nın karşılaması için 900 iş günü olması gerekiyor biliyosunuz benimde 4 ay kadar açığım var daha ssk karşılıyoken neden beklemeyim demi yani kafam rahat olsun benim düşünmeyi başka şeyler ooff of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…