aaa sen eltinle iyidin dimi unutmuşum vallaailahii yok kız biz hiç kıskanmayız (sadece kocası eltime altındaki kia cipini verecekmiş)benim kocam verse verse (veremezde arabasını arabasız kalır garibim) bana bir hacı murat alırşaka bir yana gerçekten biz birbirimizi çok severiz ve her konuda birbirimizin fikrini alırız.
günaydın bayanlarrrrr nasılsınız
bu gün sabah gittik hastaneye cumartesi 6 demişti şimdi 7 tanesi döllendi dedi çarşamba günü transfer yapılacak yani 5. gün transferi olacakmış geldim kahvaltı yaptım hemen siziznle paylaşmak istedimmmmm
haydi hayırlısı inşalla bebişlerin güzelce tutunur da allahın izniyle kucağına alırsın canım kaç tane transfer yapacaklarmış?
hayır olsun canım ..Kızlar rüyamda babamı gördüm takım elbise giymiş
elinde karanfil vardı gülüyodu
aaa sen eltinle iyidin dimi unutmuşum vallaa
Ama bak içindeki azbuçuk kıskançlığı parantez içine almışsın onun kocası chip alacakmış seninki hacı murat
Günaydın canımm .. 7 yumurtanın döllenmesi gayet iyi canım sonuçta en kaliteli bir embriyo yerleştirecekler ...bu arada damlacaım geçenlerde sana transferden sonra ananas ye demiştim ama sana yazdığımı fesleğen okumuş itiraz etti düşüğe sebep oluyo dedi bengerçekten tutunmaya yardımcı olduğunu okumuştum hatta kendi her iki tedavimde de ananasın suyunu içmiştim..sen en iyismi yeme ananası canım ne olur ne olmaz
Kızlar rüyamda babamı gördüm takım elbise giymiş
elinde karanfil vardı gülüyodu
aaa sen eltinle iyidin dimi unutmuşum vallaa
ama bak içindeki azbuçuk kıskançlığı parantez içine almışsın onun kocası chip alacakmış seninki hacı murat
günaydın canımm .. 7 yumurtanın döllenmesi gayet iyi canım sonuçta en kaliteli bir embriyo yerleştirecekler ...bu arada damlacaım geçenlerde sana transferden sonra ananas ye demiştim ama sana yazdığımı fesleğen okumuş itiraz etti düşüğe sebep oluyo dedi bengerçekten tutunmaya yardımcı olduğunu okumuştum hatta kendi her iki tedavimde de ananasın suyunu içmiştim..sen en iyismi yeme ananası canım ne olur ne olmaz
ahanda kızın olacak çünkü ben çiçek türü şeylerin kız çocukla yorumlandığını biliyodum erkek demiştim ama şimdi fikrimi değiştirdim
kankim ben haziran annelerine bakıyorum ya orada ki hanımlardan birine
doktoru sarı renkli meyveler tutunmaya yardımcı olur ayva ananas gibi meyvelerden ye demiş bana kalırsa bunlar hakkında çok net bilgiler yok
onun için fazla olmamak kaydıyla azar azar yemek en iyisi bence mesela nar için
geçen senelerde çok iyi hamileler yesin deniyodu bu sene saraçoğlu kesinlikle yemeyin dedi ben doktora sordum yok öyle bi şey dedi bende bunun üzerine
çok az canım isteyince yedim
sağol canım 1 tane zaten yeni yasaya göre tek embriyo transferi yapılıyo fazlası yasak
bende tedaviye başladığım zamanlar çok araştırmıştım ozamanlar, ananasın tutunmaya yardımcı olduğunu okuyordum ..biliyorsun vefasız olan bir arkadaşımızada öneriştim .transefrden sonra yiyordu devamlı 3 embriyosuda tuttu ..fesleğen öyle söyleyince ben damlayı uyarmak istedim yinede...kankim ben haziran annelerine bakıyorum ya orada ki hanımlardan birine
doktoru sarı renkli meyveler tutunmaya yardımcı olur ayva ananas gibi meyvelerden ye demiş bana kalırsa bunlar hakkında çok net bilgiler yok
onun için fazla olmamak kaydıyla azar azar yemek en iyisi bence mesela nar için
geçen senelerde çok iyi hamileler yesin deniyodu bu sene saraçoğlu kesinlikle yemeyin dedi ben doktora sordum yok öyle bi şey dedi bende bunun üzerine
çok az canım isteyince yedim
antalyada uyguluyorlarmış ben gelecek tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum orada tedavi olan kızlar var 2 adet transfer yapılan.Ama belki bununda yaşla yada başka bişeyle ilgisi olabilir bilmiyorum yani ama benim hep hevesim çift transfr
ahanda kızın olacak çünkü ben çiçek türü şeylerin kız çocukla yorumlandığını biliyodum erkek demiştim ama şimdi fikrimi değiştirdim
ahanda olduk 3 kişi
yokmu başka kız diyennn :92:
kamer tedaviyemi başlıyorsun canımm ..aman zaten bir an önce başla çok beklemişsin sen
allah bozmasın
hayırlısı olsun canım benimde 5.gündü transferim
5.gün olması daha iyi inşallah 10 gün sonra mutluluktan uçarsın
yok ya daha var 3-4 ay sonra ama sizi okudukça heves yapıyorum bellimi olur gaza geliveririm.eşime söyledim buraya üye olduğumu, dedimki beni çok heveslendiriyolar acaba bizde başlasakmı tedaviye falan bayağa konuştuk,hemen atladı tabi bşlayalım diye garibim,ama beklememiz lazım birazzzz:97::97::97:
ahanda olduk 3 kişi
yokmu başka kız diyennn :92:
bende varım bende kızzz diyorummmm
bekleme nedenin maddi değilse eğer hiç bekleme başla
vakit kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?