birazı maddi birazıda ssk nın karşılaması için 900 iş günü olması gerekiyor biliyosunuz benimde 4 ay kadar açığım var daha ssk karşılıyoken neden beklemeyim demi yani kafam rahat olsun benim düşünmeyi başka şeyler ooff of
birazı maddi birazıda ssk nın karşılaması için 900 iş günü olması gerekiyor biliyosunuz benimde 4 ay kadar açığım var daha ssk karşılıyoken neden beklemeyim demi yani kafam rahat olsun benim düşünmeyi başka şeyler ooff of
arkadaşlar benim biraz cık çıkmam lazımgörüşürüz sonra bugün pazartesi yoğunluk başladı öpüyorum hepinizi tekk tek:80::80::80::80:
ipekcim mercimeğimiz ne kadar oldu
14 haftalık canım artık 2.döneme başladık
allah tamamına erdirir inşallah
aminnn canım bunu bütün kalbimle diliyorummmm allahın izniyle kucağına alacaksın canım
benimde eşim keşke hevesli olsa ama değil :97::97::97:ben lafını açtıkça o kapatıyor acele etme zamanı gelince başlarız tedaviye diyo uyuzzz ..zamanı gelince biliyorum olacaz tedavimizi ama ozaman ne zamann onuda söyle dimi amaaayok ya daha var 3-4 ay sonra ama sizi okudukça heves yapıyorum bellimi olur gaza geliveririm.Eşime söyledim buraya üye olduğumu, dedimki beni çok heveslendiriyolar acaba bizde başlasakmı tedaviye falan bayağa konuştuk,hemen atladı tabi bşlayalım diye garibim,ama beklememiz lazım birazzzz:97::97::97:
bende varım bende kızzz diyorummmm
ohanziyoooo kim bu 8 kişierkek.....8
kız.........4
benimde eşim keşke hevesli olsa ama değil :97::97::97:ben lafını açtıkça o kapatıyor acele etme zamanı gelince başlarız tedaviye diyo uyuzzz ..zamanı gelince biliyorum olacaz tedavimizi ama ozaman ne zamann onuda söyle dimi amaaa
Ohanziyoooo kim bu 8 kişi
eşin kendini hazırlamaya çalışıyodur psikolojik olarak canım bence senin eşin
bu konuda çok hassas ......ben ,duru,sevda,tuba,eşim ,2 tane komşu,damla
aslında anamları felan saysam dahada artacak erkek sayısı onları koymadım
ben kız diyorumm
biliyorum ipeğimm eşime çok üzülyorum zaten dün yine bir nişandaydık eltimin bebeğini almış kucağına herkesin ona bakıp acıyarak bakması çok dokundu bana anneside ağladı ama ağlamakla olmuyo biraz maddi olarak destek versinde tedavisini görsün oğlu böyle acıyarak olmuyo bu işlereşin kendini hazırlamaya çalışıyodur psikolojik olarak canım bence senin eşin
bu konuda çok hassas ......ben ,duru,sevda,tuba,eşim ,2 tane komşu,damla
aslında anamları felan saysam dahada artacak erkek sayısı onları koymadım
iyi uykularr tatlımmmkızlar ben çıkıyorum sabah erken kalktım hastaneye gitmek için şimdi uyku bastırdı biraz uzanayım görüşürüz hepiniz öpüldünüzz
sen işlerine bak durumm ne zaman gelirsen burdayız bir yere gittiğimiz yokokuyorum bi cevap yazamadım kızlar
masamdan kalkıyorum gidiyorum geliyorum
kızlar cahiiliğime verin kib ne demek
kamer ilk başta erkek diyodu ama rüyandan etkilenip kız dedipardon canım o zaman bir kişi fazla saydım yada bir kişi kimdi unuttum
geçmiş olsun canımm mideni üşütmüşsün herhalde nane limon iç iyi gelir bulantınaslmmmm kıslarr benn geldımm nasılsınızz damlaaselenn cnmmm nasılsın transferrr ne zmnn nasıl oldunn
kıslarr o kadarr kotuyumkıı anlatamammm acayıp mıgde bulantımm varrr hastaa oldummmm oluyorumm yaaaa:94::94::94:
iyi uykularr tatlımmm
sen işlerine bak durumm ne zaman gelirsen burdayız bir yere gittiğimiz yok
kamer ilk başta erkek diyodu ama rüyandan etkilenip kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?