Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haklısın canım kafanın rahat olması önemli alah gönlüne göre versin

hayırlısı olsun canım ssk dan faydalanmak istiyosan beklemen en iyisi

arkadaşlar benim biraz cık çıkmam lazım görüşürüz sonra bugün pazartesi yoğunluk başladı öpüyorum hepinizi tekk tek:80::80::80::80:

benimde eşim keşke hevesli olsa ama değil :97::97::97:ben lafını açtıkça o kapatıyor acele etme zamanı gelince başlarız tedaviye diyo uyuzzz ..zamanı gelince biliyorum olacaz tedavimizi ama ozaman ne zamann onuda söyle dimi amaaa
bende varım bende kızzz diyorummmm

erkek.....8
kız.........4
ohanziyoooo kim bu 8 kişi

eşin kendini hazırlamaya çalışıyodur psikolojik olarak canım bence senin eşin
bu konuda çok hassas ......ben ,duru,sevda,tuba,eşim ,2 tane komşu,damla
aslında anamları felan saysam dahada artacak erkek sayısı onları koymadım

kızlar ben çıkıyorum sabah erken kalktım hastaneye gitmek için şimdi uyku bastırdı biraz uzanayım görüşürüz hepiniz öpüldünüzz

biliyorum ipeğimm eşime çok üzülyorum zaten dün yine bir nişandaydık eltimin bebeğini almış kucağına herkesin ona bakıp acıyarak bakması çok dokundu bana anneside ağladı ama ağlamakla olmuyo biraz maddi olarak destek versinde tedavisini görsün oğlu böyle acıyarak olmuyo bu işler

yeğenimiz sağlıklı olsunda kız erkek farketmezz :97:

slmmmm kıslarr benn geldımm nasılsınızz damlaaselenn cnmmm nasılsın transferrr ne zmnn nasıl oldunn
kıslarr o kadarr kotuyumkıı anlatamammm acayıp mıgde bulantımm varrr hastaa oldummmm oluyorumm yaaaa:94::94::94:

kızlar ben çıkıyorum sabah erken kalktım hastaneye gitmek için şimdi uyku bastırdı biraz uzanayım görüşürüz hepiniz öpüldünüzz
iyi uykularr tatlımmm
okuyorum bi cevap yazamadım kızlar

masamdan kalkıyorum gidiyorum geliyorum

kızlar cahiiliğime verin kib ne demek
sen işlerine bak durumm ne zaman gelirsen burdayız bir yere gittiğimiz yok

pardon canım o zaman bir kişi fazla saydım yada bir kişi kimdi unuttum
kamer ilk başta erkek diyodu ama rüyandan etkilenip kız dedi

geçmiş olsun canımm mideni üşütmüşsün herhalde nane limon iç iyi gelir bulantına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…