biliyorum ipeğimm eşime çok üzülyorum zaten dün yine bir nişandaydık eltimin bebeğini almış kucağına herkesin ona bakıp acıyarak bakması çok dokundu bana anneside ağladı ama ağlamakla olmuyo biraz maddi olarak destek versinde tedavisini görsün oğlu böyle acıyarak olmuyo bu işler
Yeğenimiz sağlıklı olsunda kız erkek farketmezz :97:
geçmiş olsun canımm mideni üşütmüşsün herhalde nane limon iç iyi gelir bulantına
bakıyorum aklım sizde kalıyoo
kib nedemek tekrar soruyorumm
bende cuma regl oldum
bakıyorum aklım sizde kalıyoo
kib nedemek tekrar soruyorumm
bende cuma regl oldum
Fatoş hoşgeldin bu aralar fazla görünmedin
cnmmm artıkk fazlaa gıremıyorumm yaaa kursaa basladımm dedımm yaa derss calışşş sonraa gıt ders ver gell sızz gıdıyosunuzzz bugunn zatenn başımıı yataktann kaldıramadımmmm amaa dahaa sık gelecem inşallahhhhhhhhh
Kızlar ya benim talihlimin hediyesi hazır sabırsızlanıyorum göndermek için
bu hafta göndermeye başlasak olmazmı
evet canım ağlamakla olsaydı hepimizin 3-5 tane olurdu şimdiye...
Lafa geldimi doktora ne gerek var de üzülmeye geldimi üzül
keşke dün fırast varken deseydin bunun için sizden destek istiyorum
bunun için doktora gitmek istiyorum
cnmmm benimm yaaa amaa dahaa erken deilmiii yılbaşı içinnnnnn:26::26::26::26::26:ama yinedeeee sizz bilirsinizzz
ben gerektiği zaman lafımı sokuyorum geçen gün oraya gittik bizimm çocuklarda kaynanama demişlerki gözün aydınn oğlun gelmişş kaynanamda bana anlatıyo diyokii bu çocuklar abilerini kıskanıyo sen ona düşkünsün bize değilsin diye .bende kinayeli bir şekilde oğluna ne yaptınki böyle diyorlar dedimm .lafımı söyleyip mutfağa geçtim o ara bişeyler dedi ama anlamadımm zoruna gitti lafım
benim hediyelrde hazır gibi bugün eşime hediyeleri paketlemem için hediye paketlerinden al dedimm ..büyük ihtimal cuma günü gönderiyorum bende hediyelerimiKızlar ya benim talihlimin hediyesi hazır sabırsızlanıyorum göndermek için
cnmm gecmış olsun bu aradaa kib(kendine iyi bak ) demekkkkk
hayırlı olsun durum demek regl oldun ne güzel
kib sanırım kendine iyi bak demek
Kızlar ya benim talihlimin hediyesi hazır sabırsızlanıyorum göndermek için
cnmmm artıkk fazlaa gıremıyorumm yaaa kursaa basladımm dedımm yaa derss calışşş sonraa gıt ders ver gell sızz gıdıyosunuzzz bugunn zatenn başımıı yataktann kaldıramadımmmm amaa dahaa sık gelecem inşallahhhhhhhhh
biliyorum ipeğimm eşime çok üzülyorum zaten dün yine bir nişandaydık eltimin bebeğini almış kucağına herkesin ona bakıp acıyarak bakması çok dokundu bana anneside ağladı ama ağlamakla olmuyo biraz maddi olarak destek versinde tedavisini görsün oğlu böyle acıyarak olmuyo bu işler
yeğenimiz sağlıklı olsunda kız erkek farketmezz :97:
ben gerektiği zaman lafımı sokuyorum geçen gün oraya gittik bizimm çocuklarda kaynanama demişlerki gözün aydınn oğlun gelmişş kaynanamda bana anlatıyo diyokii bu çocuklar abilerini kıskanıyo sen ona düşkünsün bize değilsin diye .bende kinayeli bir şekilde oğluna ne yaptınki böyle diyorlar dedimm .lafımı söyleyip mutfağa geçtim o ara bişeyler dedi ama anlamadımm zoruna gitti lafım
benim hediyelrde hazır gibi bugün eşime hediyeleri paketlemem için hediye paketlerinden al dedimm ..büyük ihtimal cuma günü gönderiyorum bende hediyelerimi
neler aldın kankii söylesene
iyi yapmışsın yeri geldimi söylemek lazım
benim hediyelrde hazır gibi bugün eşime hediyeleri paketlemem için hediye paketlerinden al dedimm ..büyük ihtimal cuma günü gönderiyorum bende hediyelerimi
neler aldın kankii söylesene
teşekkür ederim cicoşş
snada teşekkür ederim canikom
hah bende onu diycektim kızlar kesin göderim tarihini soruyolar bence netleştrin derim ben cevap veremedim bazı arkadaşlara
canım yann ben kaçırmışım ne kursuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?