Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım ağlamakla olsaydı hepimizin 3-5 tane olurdu şimdiye...
Lafa geldimi doktora ne gerek var de üzülmeye geldimi üzül
keşke dün fırast varken deseydin bunun için sizden destek istiyorum
bunun için doktora gitmek istiyorum

Fatoş hoşgeldin bu aralar fazla görünmedin

cnmmm artıkk fazlaa gıremıyorumm yaaa kursaa basladımm dedımm yaa derss calışşş sonraa gıt ders ver gell sızz gıdıyosunuzzz bugunn zatenn başımıı yataktann kaldıramadımmmm amaa dahaa sık gelecem inşallahhhhhhhhh

ben gerektiği zaman lafımı sokuyorum geçen gün oraya gittik bizimm çocuklarda kaynanama demişlerki gözün aydınn oğlun gelmişş kaynanamda bana anlatıyo diyokii bu çocuklar abilerini kıskanıyo sen ona düşkünsün bize değilsin diye .bende kinayeli bir şekilde oğluna ne yaptınki böyle diyorlar dedimm .lafımı söyleyip mutfağa geçtim o ara bişeyler dedi ama anlamadımm zoruna gitti lafım

iyi yapmışsın yeri geldimi söylemek lazım

Kızlar ya benim talihlimin hediyesi hazır sabırsızlanıyorum göndermek için
bu hafta göndermeye başlasak olmazmı
benim hediyelrde hazır gibi bugün eşime hediyeleri paketlemem için hediye paketlerinden al dedimm ..büyük ihtimal cuma günü gönderiyorum bende hediyelerimi

neler aldın kankii söylesene

cnmm gecmış olsun bu aradaa kib(kendine iyi bak ) demekkkkk

teşekkür ederim cicoşş

hayırlı olsun durum demek regl oldun ne güzel
kib sanırım kendine iyi bak demek

snada teşekkür ederim canikom

Kızlar ya benim talihlimin hediyesi hazır sabırsızlanıyorum göndermek için
bu hafta göndermeye başlasak olmazmı

hah bende onu diycektim kızlar kesin göderim tarihini soruyolar bence netleştrin derim ben cevap veremedim bazı arkadaşlara

canım yann ben kaçırmışım ne kursuuuu

canım banim fırsat verme bunlara, görüyorumki çevrenizde çok etkiliyor sizi,ağlıyolar sızlanıyorlar felan,gerekirse bu konuyu yakın çevrenle konuş.Valla ben hiç fırsat tanımıyorum kimseye, kime ne, çok karışanada ben doğurunca karnını sen mi doyuracaksın diyorum valla arsızlığa vuruyorum canım bende.Yoksa kendi psikolajik bunalımın yetmiyor bide etraflamı uğraşalım,fırsat verme canım kimseye verirsen önüne geln ağzını açtımı kapatana aşkolsun eve git ondan sonra ağla dur.sakın hhaaa

anammmm anammmm kııısss nasıll soledınnnnnn o lafıııı dılımmm kopsaa yınedeee dıyememmmmmmnee akıllı söleee sonraa kaçççç hahahahahaaaa

iyi yapmışsın yeri geldimi söylemek lazım

söyletmiyolar canım koruyolar

benim hediyelrde hazır gibi bugün eşime hediyeleri paketlemem için hediye paketlerinden al dedimm ..büyük ihtimal cuma günü gönderiyorum bende hediyelerimi

neler aldın kankii söylesene

ben biliyom kırmızı iç çamaşırııııııııı

kuran kursuu cnmm şimdii tecvitt dersındeyımm son 7 harfımm sonraa kuran a başlıyacammm ALLAH kısmett ederseee inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…