Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dün bu olaylardan sonra eve geldim bir baktımki adet olmuşum buda exstradann üzülememe sebep oldu zatenn ,valla gece ağla ağla bir hal oldumm .çevremizdeki insanların tabikide çok etkisi oluyo .eşimin kucağında bebeği görenlerin böyle üzülüp bakmalarıı ahh oğlum Allah sanada versinn ..sizinde olur yaşınız genç üzülmeyin demeleri üzerinede kaynanamın timsah gözyaşlarını görüncee kendimi zor tutum o andaa

bence bu hafta gönderilsin perşembe cuma gibi herkes drumuna göre göndersin
zaten hepimiz aynı anda versek bile herkes aynı gün elinde olması zor bazı arkdaşlarla aramızda çok mesafe var çünkü

kuran kursuu cnmm şimdii tecvitt dersındeyımm son 7 harfımm sonraa kuran a başlıyacammm ALLAH kısmett ederseee inşallahhhhh

Allah kabul etsin fatoşummmm çok güzel
Bugün Allah için ne yaptın sözü aklıma geldi

canım bende adet oldummm üzülme canım kan kardeşiyiz senlee
o güzel yüzünü üzme

ipek hediyen hazırsa gönder sen canım bekleme ..hem artık hepimiz çok heyecanladık bir an önce kim kime çıkmış neler almışş öğrenmek istiyorumm :81:

onu bende biliyorum herhaldee

bence bu hafta gönderilsin perşembe cuma gibi herkes drumuna göre göndersin
zaten hepimiz aynı anda versek bile herkes aynı gün elinde olması zor bazı arkdaşlarla aramızda çok mesafe var çünkü

karışmak gibi olmasın ama bence göndermeye başlanırsa iyi olur kargolar yoğun olur derim ben
ama karışmadım sadece fikrimi söledim yanlış anlaşılmasın

Karışmak gibi olmasın ama bence göndermeye başlanırsa iyi olur kargolar yoğun olur derim ben
ama karışmadım sadece fikrimi söledim yanlış anlaşılmasın

haklısın canım ben fatoş erken dediği için onu da kırmamak için
perşembe cuma dedim ama nurcanda gönder deyince yukardada yazdım gerçek fikrim
hazır edenlerin bu hafta beklemeden göndermesi

amaannn boşver gitsin takma kafana tokadan başka bişey, benim kaynımda ocakta tedaviye başlayın ben bütün masrafları karşılıcam dedi. Bende nedenmişki dedim tedavi masrafını bile karşılayamıyosak bu çocuğu dünyaya getirince masraflarını nasıl karşılıcaz dedim istemiyorum dedim.Ama bebek olursa eğer amcası olarak yapmak istediği şeyi o zaman yeğenine yapsın dedm.kabul etmem ben ondan sonrada kimsenin çenesini dinleyemeyeceğim.

kızımm delimisin bu fırsat kimsenin ayağına gelmezz senin gelmiş sen tepmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…