peki öyle olsunngıcıklık olması için saklamadım herşey süpriz olsun
dedik ya sanki büyüsü kaçar gibi geldi ondan yazmıyorum
kızımm delimisin bu fırsat kimsenin ayağına gelmezz senin gelmiş sen tepmişsin
peki öyle olsunn
yarınmı gönderiyorsun ?
Bu arada senin kurbanı tahmin ediyorum uzak dediğine göree
bişi olmaz yaparım ben kendi çocuğumu
buda benden yanaklarına gelsinhediyelerinizde hayırlı olsun bu arada bendende size kocaman bir öpücük olcakyeni yıl hediyesi
uzağım ama benden daha uzak olan biri daha varnasıl tahmin ediyosun bir çok kişiye çooook uzağız
sende bunlardan birisin
Buda benden yanaklarına gelsin
Uzağım ama benden daha uzak olan biri daha var
ne kadar meraklıyım ben yaaa
benim tahmin ettiğim kişi değilse bende bişey bilmiyorummsenden daha uzak olan bir değil birden fazla kişi var
datlumm aplamm herşeyin hayırlsıı bidene4m kurtban olduğum elbet ol dicekk ve nolur kendinide bizide üzme döverim bakkyine hüsran, yine hayal kırıklığı ve yine içimin yandığıyla kalıyorumbeklemek ne kadar zor bir şey yarabbim ne kadar zor sabretmekk..
daha kaç bahar gelip geçecek daha kaç mevsim bekliyecemyoksa kucağım ömür boyu boşmu kalacak ,başkalarının bebeğini sevmeklemi geçecek kendi bebeğimi sevemiyecekmiyim ANNE olamıycakmıyım yoksa içim yanıyor Yarabbim yüreğim kan ağlıyo biliyorum sana layık bir kul olamadım ve bu verdiğin snavdann başarısız geçtimm biliyorummm
hayır olsun aplamm inşalahhhKızlar rüyamda babamı gördüm takım elbise giymiş
elinde karanfil vardı gülüyodu
kızz yaffff kızzzzerkek açık ara önde canım komşularımda erkek dedi
kıss geçmiş olsun dikkat et quuzuslmmmm kıslarr benn geldımm nasılsınızz damlaaselenn cnmmm nasılsın transferrr ne zmnn nasıl oldunn
kıslarr o kadarr kotuyumkıı anlatamammm acayıp mıgde bulantımm varrr hastaa oldummmm oluyorumm yaaaa:94::94::94:
gönder aplamm ben hazırımm amma salı gün akşam annemlere gidecem bi kaç günolmaya bilirimm yaaaKızlar ya benim talihlimin hediyesi hazır sabırsızlanıyorum göndermek için
bu hafta göndermeye başlasak olmazmı
çil yavrusu gibi dağılmışız bende kaçiimmmm
datlumm aplamm herşeyin hayırlsıı bidene4m kurtban olduğum elbet ol dicekk ve nolur kendinide bizide üzme döverim bakk
Rabbim dermansız dert vermez quzumm cee dicek annesi bekliyor iştee zamanını nazlı bişi olcak herhal
hayır olsun aplamm inşalahhh
kızz yaffff kızzzz
kıss geçmiş olsun dikkat et quuzu
gönder aplamm ben hazırımm amma salı gün akşam annemlere gidecem bi kaç günolmaya bilirimm yaaa
duruu aplamm datlummm özel mesajımı aldınn mıı aldıysann mınçıkla benii
slm şekerlerrr nasınız bakım ben geldimmmmmmmmmmm
kendi slm mımı kendim aldım kaçtımmm hadin hayırlı günler özleyin benii
döv beni gardaşım döv beniidatlumm aplamm herşeyin hayırlsıı bidene4m kurtban olduğum elbet ol dicekk ve nolur kendinide bizide üzme döverim bakk
Rabbim dermansız dert vermez quzumm cee dicek annesi bekliyor iştee zamanını nazlı bişi olcak herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?