100 yaz banakızlarr arkadaşımız duru ve eşi için ayetel kürsi okumaya başlıyoruz ..cuma günüde salavatı tefriciyeye başlıyalım ..inşallah çektikleri sıkıntılar geçer biran önce evlerine huzur ve mutluluk versin RABBİM
YASEMİN VE EŞİ İÇİN AYETEL KÜRSİ
KEDERSİZ...30
bağımlılık yapıyoruz böyle iştebende geldim ayrılamıyorum sizden
hediyeler gelmiş hediyelere bakıyordum :93:kanki ne yapıyodun çekiliş topiğinde
kızlarr arkadaşımız duru ve eşi için ayetel kürsi okumaya başlıyoruz ..cuma günüde salavatı tefriciyeye başlıyalım ..inşallah çektikleri sıkıntılar geçer biran önce evlerine huzur ve mutluluk versin rabbim
[sıze=3]yasemin ve eşi için ayetel kürsi [/sıze]
[sıze=3]kedersiz...30 [/sıze]
canım istersen bu kadar fazla alma diğer kızlara kalmıyack bu sefer.. Hem ne kadar çok kişi okursak okadar makbul olur diye düşnüyorumm ..bu arada adetli okunmuyordu dimi :26:100 yaz banaHayıdır yaaa ben yokken neler kaçırdım :26: Rabbim kimsenin yuvasında huzursuzluk vermesin Yaaa bunalımdayım kızlar bu kaynana üzüyoooo yalnızlık çok güzel bişiymiş çok şikayetçiydim ya eskiden özlemle yalnızlığımı özgürlüğümü bekliyorum :84: :97:
güzel güzell beğendimşifa hoşgeldin nasılsın demek bunaldın kayınvaldeden sayılı gün çabuk geçer canım
sıkma kendini ....kanki güzel hediyeler gelmişmi
tamam canım yaz o zaman sayıyı ne uygunsacanım istersen bu kadar fazla alma diğer kızlara kalmıyack bu sefer.. Hem ne kadar çok kişi okursak okadar makbul olur diye düşnüyorumm ..bu arada adetli okunmuyordu dimi :26:
allama demedim bişeyy :83: :83: :83:Kanki benim netim gitmiş sen msn de bana bi şey demişmiydin
tamam canım yaz o zaman sayıyı ne uygunsacanım istersen bu kadar fazla alma diğer kızlara kalmıyack bu sefer.. Hem ne kadar çok kişi okursak okadar makbul olur diye düşnüyorumm ..bu arada adetli okunmuyordu dimi :26:
bendede elektrik gitti bugün sık sık gidioooKanki benim netim gitmiş sen msn de bana bi şey demişmiydin
50 yazdım sana canım...ozaman ben ordan çıkarıyorum ismimi tefriciye okurum artıktamam canım yaz o zaman sayıyı ne uygunsaadetli okunmuyor canım
allama demedim bişeyy :83: :83: :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?