Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarr arkadaşımız duru ve eşi için ayetel kürsi okumaya başlıyoruz ..cuma günüde salavatı tefriciyeye başlıyalım ..inşallah çektikleri sıkıntılar geçer biran önce evlerine huzur ve mutluluk versin RABBİM

YASEMİN VE EŞİ İÇİN AYETEL KÜRSİ
KEDERSİZ...30

100 yaz bana hayıdır yaaa ben yokken neler kaçırdım :26: Rabbim kimsenin yuvasında huzursuzluk vermesin yaaa bunalımdayım kızlar bu kaynana üzüyoooo yalnızlık çok güzel bişiymiş çok şikayetçiydim ya eskiden özlemle yalnızlığımı özgürlüğümü bekliyorum :84: :97:

50 tane de ben alayım ....durucum ne sıkıntınız varsa su gibi aksın gitsin inşallah

canım istersen bu kadar fazla alma diğer kızlara kalmıyack bu sefer.. Hem ne kadar çok kişi okursak okadar makbul olur diye düşnüyorumm ..bu arada adetli okunmuyordu dimi :26:

şifa kaynana hem sende hemde canınımı sıkıyoo ..daha çok kalacakmı peki bir an önce evinin yolunu tutsa barii

şifa hoşgeldin nasılsın demek bunaldın kayınvaldeden sayılı gün çabuk geçer canım
sıkma kendini ....kanki güzel hediyeler gelmişmi

[sıze=3]yasemin ve eşi için ayetel kürsi
kedersiz...30
[/sıze]

[sıze=3]ipek.........50[/sıze]
[sıze=3]şifa.........50[/sıze]

YASEMİN VE EŞİ (NİHAT) İÇİN AYETEL KÜRSİ
RABBİM SEN YUVALARINA HUZUR VE MUTLULUK VER

ipekkk...50
şifa..........50
kedersiz..33

Son düzenleme:
canım istersen bu kadar fazla alma diğer kızlara kalmıyack bu sefer.. Hem ne kadar çok kişi okursak okadar makbul olur diye düşnüyorumm ..bu arada adetli okunmuyordu dimi :26:
tamam canım yaz o zaman sayıyı ne uygunsa adetli okunmuyor canım

tamam canım yaz o zaman sayıyı ne uygunsa adetli okunmuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…