Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifa hoşgeldin nasılsın demek bunaldın kayınvaldeden sayılı gün çabuk geçer canım
sıkma kendini ....kanki güzel hediyeler gelmişmi
canım sağol hoş buldum sorma adette yakın onunda gerginliği üstümde herhal sayılı günün sayısı bilsem bir-bir sayıcam sonrada çabucak geçecek te işte bizde sorun sayısız gün kalıyor olması :84:

Duru naparsın ....

ne yapayım işim var ama canım istemiyoooo faceye bakıyodum

amin inşallah

selam kızlar nasılsınız ????? ne var ne yok özledim beeeee sizleri

hoşgeldin şifam sıkıldınmı kaynanadan az kaldı canım gider

50 tane de ben alayım ....durucum ne sıkıntınız varsa su gibi aksın gitsin inşallah

inşallah aminnn

50 yazdım sana canım...ozaman ben ordan çıkarıyorum ismimi tefriciye okurum artık
tamam canım eğer okuyan olmazsa seninkinide bana kat Rabbim kabul etsin inşallah ağzımızın tadını hiççç bozmasın inşallah yaaa ben kocişimi özledim biz ne güzeldik eskiden :84: :97:

maiberf hoşgeldin canım

şifaammm canııımm atsan atılmıyo satsan satılmıyooooo işte ne yaparsın
şöle düşün yarın benimde çocuğum olcak acaba beni gelin yada damat istermi diye öyle teselli ver kendine canım yoksa geçmez zaman

şifa kaynana hem sende hemde canınımı sıkıyoo ..daha çok kalacakmı peki bir an önce evinin yolunu tutsa barii
sıkıyoki ne sıkmaaa ahh canım köyde tek başına olduğu için bizde kalıyorr kışın sobayla felan uğraşmasın diye valla sözde 1 ay kalacaktı gitti 1 hafta şükür ama kış boyu kalırım diyo ara ara :84:

aldım canım hallettim sen merak etme
mıncıkliiiiiiiiiimmm gel bakiiimmmmm mıncık mıncık mıncıııkkkkk

hoşgeldin

güle güleeeeee
ohh mınçıkkk da bek datlı beaaaa
tamam aplacım çok saol quzuuumm
Melikecim yarın göndercem hediyemi bekle anacım gelir iki güne
ayy aplaa ne kadann kötüsünnn
döv beni gardaşım döv benii

bıda baparsannn oraya gelirim taa
banada 50 yaz datlımmmmmm
Rabbim yuvasını huzur mutluluk versin inşalahh bütün sıkıntılarından kurtulsun inşalah

ayhh bende kayganama gidecemm gıı ne güsell sizinkiler kötüde olsa sizinle ilgileniyor benimki hiçç ilgilenmiyorr ben ararsam konuşurr tabi ararsam aramıyrum artıkınnnn

ahh canım benim öyle düşünüyoru tabiki benimde gelinim bana bakmak istemezse diye :103: hatta şöylede düşünüyorum hepimizin ömrü ne kadar bunu hiç birimiz bilemeyiz tabiki ama ya burası cenaze evi olursa diye düşünmeden edemiyorum hiç üzmüyorum , üzmemeye çalışıyorum ama bende üzülmek istemiyorum

hoşbuldum durucum hoşbuldum ipekim nabersiniz..ayetelkürsi bana da yazın ama bişe sorucam ne zaman kadar cumaya mı

aldım canım hallettim sen merak etme
mıncıkliiiiiiiiiimmm gel bakiiimmmmm mıncık mıncık mıncıııkkkkk

hoşgeldin

güle güleeeeee
ohh mınçıkkk da bek datlı beaaaa
tamam aplacım çok saol quzuuumm
Melikecim yarın göndercem hediyemi bekle anacım gelir iki güne
ayy aplaa ne kadann kötüsünnn
döv beni gardaşım döv benii

bıda baparsannn oraya gelirim taa
banada 50 yaz datlımmmmmm
Rabbim yuvasını huzur mutluluk versin inşalahh bütün sıkıntılarından kurtulsun inşalah

ayhh bende kayganama gidecemm gıı ne güsell sizinkiler kötüde olsa sizinle ilgileniyor benimki hiçç ilgilenmiyorr ben ararsam konuşurr tabi ararsam aramıyrum artıkınnnn

kaynanaları bana gönderinn mummm ederimmmm

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
bynkutluay maiberf+ sifaa+ iipekk34+ Kedersiz+ sevdanehri54+ 1982kamer duru81+

ışığıı gören gelmişşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…