canım sağol hoş buldum sorma adette yakın onunda gerginliği üstümde herhalşifa hoşgeldin nasılsın demek bunaldın kayınvaldeden sayılı gün çabuk geçer canım
sıkma kendini ....kanki güzel hediyeler gelmişmi
şifa kaynana ne yapıyo quzum yanlız bıakmışsın kadınıbendede elektrik gitti bugün sık sık gidioooşükür kavuştuk
Duru naparsın ....
kızlarr arkadaşımız duru ve eşi için ayetel kürsi okumaya başlıyoruz ..cuma günüde salavatı tefriciyeye başlıyalım ..inşallah çektikleri sıkıntılar geçer biran önce evlerine huzur ve mutluluk versin RABBİM
YASEMİN VE EŞİ İÇİN AYETEL KÜRSİ
KEDERSİZ...30
100 yaz banahayıdır yaaa ben yokken neler kaçırdım :26: Rabbim kimsenin yuvasında huzursuzluk vermesin yaaa bunalımdayım kızlar bu kaynana üzüyoooo yalnızlık çok güzel bişiymiş çok şikayetçiydim ya eskiden özlemle yalnızlığımı özgürlüğümü bekliyorum :84: :97:
selam kızlar nasılsınız ????? ne var ne yoközledim beeeee sizleri
50 tane de ben alayım ....durucum ne sıkıntınız varsa su gibi aksın gitsin inşallah
tamam canım eğer okuyan olmazsa seninkinide bana kat50 yazdım sana canım...ozaman ben ordan çıkarıyorum ismimi tefriciye okurum artık
sağol canım yaaa Kayseri ye geldiğime pişman bile oluyorum artıkhoşgeldin şifam sıkıldınmı kaynanadan az kaldı canım gider
Zuhal Topal le İzdivaç izliooşifa kaynana ne yapıyo quzum yanlız bıakmışsın kadını
sıkıyoki ne sıkmaaaşifa kaynana hem sende hemde canınımı sıkıyoo ..daha çok kalacakmı peki bir an önce evinin yolunu tutsa barii
canım sağol hoş buldum sorma adette yakın onunda gerginliği üstümde herhalSayılı günün sayısı bilsem bir-bir sayıcam sonrada çabucak geçecek te işte bizde sorun sayısız gün kalıyor olması :84:
ohh mınçıkkk da bek datlı beaaaaaldım canım hallettim sen merak etme
mıncıkliiiiiiiiiimmm gel bakiiimmmmm mıncık mıncık mıncıııkkkkk
hoşgeldin
güle güleeeeee
ayy aplaa ne kadann kötüsünnnMelikecim yarın göndercem hediyemi bekle anacım gelir iki güne
döv beni gardaşım döv benii
banada 50 yaz datlımmmmmmkızlarr arkadaşımız duru ve eşi için ayetel kürsi okumaya başlıyoruz ..cuma günüde salavatı tefriciyeye başlıyalım ..inşallah çektikleri sıkıntılar geçer biran önce evlerine huzur ve mutluluk versin RABBİM
KEDERSİZ...30
maiberf hoşgeldin canım
şifaammm canııımm atsan atılmıyo satsan satılmıyooooo işte ne yaparsın
şöle düşün yarın benimde çocuğum olcak acaba beni gelin yada damat istermi diye öyle teselli ver kendine canım yoksa geçmez zaman
ahh canım benim öyle düşünüyoru tabikimaiberf hoşgeldin canım
şöle düşün yarın benimde çocuğum olcak acaba beni gelin yada damat istermi diye öyle teselli ver kendine canım yoksa geçmez zaman
ohh mınçıkkk da bek datlı beaaaaaldım canım hallettim sen merak etme
mıncıkliiiiiiiiiimmm gel bakiiimmmmm mıncık mıncık mıncıııkkkkk
hoşgeldin
güle güleeeeee
ayy aplaa ne kadann kötüsünnnMelikecim yarın göndercem hediyemi bekle anacım gelir iki güne
döv beni gardaşım döv benii
banada 50 yaz datlımmmmmmkızlarr arkadaşımız duru ve eşi için ayetel kürsi okumaya başlıyoruz ..cuma günüde salavatı tefriciyeye başlıyalım ..inşallah çektikleri sıkıntılar geçer biran önce evlerine huzur ve mutluluk versin RABBİM
KEDERSİZ...30
maiberf hoşgeldin canım
geçen kahve içtik komşumda gelmişti kapadık fincanıSor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?