Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Sevda minnak hoşgeldiniz

hoşbulduk kızlar

demek duruma okunuyo Rabbim en kısa zamanda evinizin huzurunu mutluluğunu yeniden yetirir inşallah..sorun ne bilmiyorum ama durucum inan hepimiz gel gitli zmanlar geçiriyoruz umarım en kısa zamanda düzelirsiniz mühim bişey değildir umarım..

aslında insanoğlu ne kadar farklı bir varlık bebek isteriz dert ederiz okadar birgün bebeğimiz çıkagelir herşey daha güzel olacakken başka sorunlar bizleri huzursuz eder.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
bynkutluay maiberf+ sifaa+ iipekk34+ Kedersiz+ sevdanehri54+ 1982kamer duru81+

ışığıı gören gelmişşşşşşşş
canım hoş geldin annenlere gidiyomuşsun gözün aydın şimdiden ne kadar kalcan kız yoksa doğuma kadar ordamısın hakkaten ne kadar kaldı doğuma

ipek apla maşalahhhh 14 haftaa bitmişş
datlumm çatlamamak için bişeyler kullanmaya başlaa sonra arkasını alamazsınn

hi hooooyyytttt ben geldiiiim oh oh herkes burada neredeyse nabersiniz güzeller
ho ho hoşgeldinnn ...nabersin fıstık

yavruslar bişe sorucam cumartesi yollasak olur mu hediyeyi ya bir türlü vakit bulamıyorum
olur olur canım sıkma kendini beklerim ben hediyelerimi
Zuhal Topal le İzdivaç izlioo
ohanziyooo yaşını başını almışş böyle programlarmı izliyo

iyiyim çok şükür sadece çok açım.Durucum Allah evinize huzur versin innşallah tez zamanda sıkıntılı günler gelip geçsin birbirinize sımsıkı sarılın innşallah. bana da bi 50 yazıverin bi zahmet

hayat işte her dönemin kendince sıkıntıları oluyo
durunun ne sorunu olduğunu bilmiyorum eşiyle arasımı kötü
yoksa evlerinde başka sıkıntılarımı var ne ise inşallah kısa zamanda geçer

canım hoş geldin annenlere gidiyomuşsun gözün aydın şimdiden ne kadar kalcan kız yoksa doğuma kadar ordamısın hakkaten ne kadar kaldı doğuma

hoşbuldumm quzu asıl sen hoşgeldin yüzünü gören cennetlikk beaa
ebet datlım kısmetse yarın akşam gitçem kalırım sorun çıkmazsa biraz en fazla 5 gün o da kalırsak eğerr
yok anam nere doğuma kadar bırakmaz ki adam sana güvenmiyorum diyoo fevrisin esirgemiyosun kendini diyoo
doğuma daha çok varr quzum gıı 12 şubattan itibaren başlıyor ha geldi ha gelecekk telaşı

bu arada ayetelden 30
tefriciyeden de 100 alayım şimdilik adetliyim ne zaman biter belli değil..

kızlar belki nurcan söylemiştir size
cumartesi doktora gittim 2 tane kistim var yeniden 5 cm her ikiside iğne vuruldum işte doktor ara kanaman olabilir dedi tam aksine kanamam kesildi pek iyi değilim anlıyacağınız:26: o yüzden kanama daha sonradan gelirmi bilmediğinden pek alamıyorum

YASEMİN VE EŞİ (NİHAT) İÇİN AYETEL KÜRSİ
RABBİM SEN YUVALARINA HUZUR VE MUTLULUK VER

ipekkk.....50
şifa............50
bynkutluay..50
maiberf........50
sevdanehri...30

Son düzenleme:

aplam hayır olsun inşalahhh kurban olduğum bebeğinin durumunu burdab paylaşmayı nasib etsinn

yurcanım balım sana öpücük yolladım be hep geldi mi yoksam salyalı öpücüklerim heba mı oldu..50 ayetelkürsi yaz bana olar mı cumaya mı diye soruyorum kimse bişe demiyor..sevdaaaam cankuş nabersin yaaa hepiniz bir arada olunca da sapıtıyom kime ne yazsam..mnikem gelmiiiş annesine gidiyomuuuş hele şifaaa ohoooo vakit olaydıda şöööle bi kaynana sempozyumu düzenleyeydik ayaküstü oooof of

olsun canım hayırlısı ile kurtul bebişini al kucağına olsun 5 günde yeter ben annemi çok özledim yaaaaaaaa bu aralaar aşırı duygusalım ağlıommmm kimseye çaktırmadan

ipek apla maşalahhhh 14 haftaa bitmişş
datlumm çatlamamak için bişeyler kullanmaya başlaa sonra arkasını alamazsınn
uyarmak için geç kaldın canım ben zaten çatır çatır çatlıyorum
Birde benim nasıl 14 hafta bitiyo ki melike bugün başlamış olmuyomu 14. Hafta
14+6 da bitmiyomu

sen bapıyonn kıs iyimisin datlım açmışsın bende açımm gell bi makarna bapak da yiyekk beraberrr
ebett quzuu cumaya kadar bitecekk datlımmmm

aldım aldımm salyalı öpücüklerindenn :2: bende sene öperimm hemdee salyasız sümüksüzz tertemiz mahsum bir öpücükk ahanda aynı böylee
canım cumaya kadar okunuyoo

hoş geldin canım sen kaynananın neresini beğenmionn di bakiyimmm ( elbette çenesini beğenmiokkk buda dorumu deme bana ) aahh ahhhh anlıomm cnm yaaa ALLAH sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…