- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
Sevda minnak hoşgeldiniz
hoşbuldum durucum hoşbuldum ipekim nabersiniz..ayetelkürsi bana da yazın ama bişe sorucam ne zaman kadar cumaya mı
canım hoş geldin annenlere gidiyomuşsunToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
bynkutluay maiberf+ sifaa+ iipekk34+ Kedersiz+ sevdanehri54+ 1982kamer duru81+
ışığıı gören gelmişşşşşşşş
ho ho hoşgeldinnn ...nabersin fıstıkhi hooooyyytttt ben geldiiiim oh oh herkes burada neredeyse nabersiniz güzeller
olur olur canım sıkma kendini beklerim ben hediyelerimiyavruslar bişe sorucam cumartesi yollasak olur mu hediyeyi ya bir türlü vakit bulamıyorum
ohanziyooo yaşını başını almışş böyle programlarmı izliyoZuhal Topal le İzdivaç izlioo
aleyküm selam hoş geldin canım iyi olmaya çabalıomm sağol sen nasılsınselam herkese nasılsınızz
bu tefriciye aytel kim için ne için kızlar
hoşbulduk kızlar
demek duruma okunuyo rabbim en kısa zamanda evinizin huzurunu mutluluğunu yeniden yetirir inşallah..sorun ne bilmiyorum ama durucum inan hepimiz gel gitli zmanlar geçiriyoruz umarım en kısa zamanda düzelirsiniz mühim bişey değildir umarım..
Aslında insanoğlu ne kadar farklı bir varlık bebek isteriz dert ederiz okadar birgün bebeğimiz çıkagelir herşey daha güzel olacakken başka sorunlar bizleri huzursuz eder.
canım hoş geldin annenlere gidiyomuşsungözün aydın şimdiden ne kadar kalcan kız yoksa doğuma kadar ordamısın hakkaten ne kadar kaldı doğuma
izliooo işte napıyımmm ben iyiki tv ve pc aynı odada değilho ho hoşgeldinnn ...nabersin fıstık
olur olur canım sıkma kendini beklerim ben hediyelerimi
ohanziyooo yaşını başını almışş böyle programlarmı izliyo
bu arada ayetelden 30
tefriciyeden de 100 alayım şimdilik adetliyim ne zaman biter belli değil..
kızlar belki nurcan söylemiştir size
cumartesi doktora gittim 2 tane kistim var yeniden 5 cm her ikiside iğne vuruldum işte doktor ara kanaman olabilir dedi tam aksine kanamam kesildi pek iyi değilim anlıyacağınız:26: o yüzden kanama daha sonradan gelirmi bilmediğinden pek alamıyorum
olsun canım hayırlısı ile kurtul bebişini al kucağınahoşbuldumm quzu asıl sen hoşgeldin yüzünü gören cennetlikk beaa
ebet datlım kısmetse yarın akşam gitçem kalırım sorun çıkmazsa biraz en fazla 5 gün o da kalırsak eğerr
yok anam nere doğuma kadar bırakmaz ki adam sana güvenmiyorum diyoo fevrisin esirgemiyosun kendini diyoo
doğuma daha çok varr quzum gıı 12 şubattan itibaren başlıyor ha geldi ha gelecekk telaşı
uyarmak için geç kaldın canım ben zaten çatır çatır çatlıyorumipek apla maşalahhhh 14 haftaa bitmişş
datlumm çatlamamak için bişeyler kullanmaya başlaa sonra arkasını alamazsınn
yurcanım balım sana öpücük yolladım be hep geldi mi yoksam salyalı öpücüklerim heba mı oldu..50 ayetelkürsi yaz bana olar mı cumaya mı diye soruyorum kimse bişe demiyor..sevdaaaam cankuş nabersin yaaa hepiniz bir arada olunca da sapıtıyom kime ne yazsam..mnikem gelmiiiş annesine gidiyomuuuş hele şifaaa ohoooo vakit olaydıda şöööle bi kaynana sempozyumu düzenleyeydik ayaküstü oooof of
geçen kahve içtik komşumda gelmişti kapadık fincanıtabi anlayan yok aramızda ama bende kaynanaya dedimki hiç yolun yok dedim oda dediki :26: burdayım zaten biyere gitmiyom :90: :84:
aldım aldımm salyalı öpücüklerindenn :2: bende sene öperimm hemdee salyasız sümüksüzz tertemiz mahsum bir öpücükk ahanda aynı böyleeyurcanım balım sana öpücük yolladım be hep geldi mi yoksam salyalı öpücüklerim heba mı oldu..50 ayetelkürsi yaz bana olar mı cumaya mı diye soruyorum kimse bişe demiyor..sevdaaaam cankuş nabersin yaaa hepiniz bir arada olunca da sapıtıyom kime ne yazsam..mnikem gelmiiiş annesine gidiyomuuuş hele şifaaa ohoooo vakit olaydıda şöööle bi kaynana sempozyumu düzenleyeydik ayaküstü oooof of
hoş geldin canım sen kaynananın neresini beğenmionnyurcanım balım sana öpücük yolladım be hep geldi mi yoksam salyalı öpücüklerim heba mı oldu..50 ayetelkürsi yaz bana olar mı cumaya mı diye soruyorum kimse bişe demiyor..sevdaaaam cankuş nabersin yaaa hepiniz bir arada olunca da sapıtıyom kime ne yazsam..mnikem gelmiiiş annesine gidiyomuuuş hele şifaaa ohoooo vakit olaydıda şöööle bi kaynana sempozyumu düzenleyeydik ayaküstü oooof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?