selam bayanlar bende temizlik yaptım giremedim bu gün sizde ne var ne yok nasılsınız transfere gitmeden bi temizlik yapayım dedim mutfağ dolapları falan temizledim yorulmdum şimdi oturdum size bakayım dedim
selam bayanlar bende temizlik yaptım giremedim bu gün sizde ne var ne yok nasılsınız transfere gitmeden bi temizlik yapayım dedim mutfağ dolapları falan temizledim yorulmdum şimdi oturdum size bakayım dedim
ohh mi mis yatar dnlenirsin artık bebişleri büyütürsün
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkeseee
12 kilocuk canım azcıcıkk dimii:))iyimi kötümü bu 12 kilocuk cukcukcuk biraz cık küçültmüşsün gibi sanki inşallah tosuncuk bir bebğin olurda 5 kilo kadar ona gider bu kilolar
2. aplacım bu ilkinde ağrısı olmuştu bunda pek olmaz dedi bakalım ne kadar doğruteşekkür ederim tosti teyzoş aminallah size çifter çifter versin inşalllah canım
amin kamer teyzoşşşşşversin hayırlısı ile 2 kız 2 erkek
canım kaç kez oldun tetanozu ben bir kere oldumdu ama kolum çok ağrıdıydı kilon iyi bence
dert etme doğumda 5-6 kilo gider bol su iç canım
abuuuu kullandığım türkçeye bakıınnn
selam kızlaaryine pek kimselere rast gelemedim ne güzel muhabbetler etmişiniz öyle bugün keşke bende çalışmasam sizle daha çok vakit geçirsem hamile kalsam işi bırakıcam ama yokki anacım
belki merak eden olmuştur gerçi geçmişi fazla okuyamadığımdan göremedim hafta sonu test yaptım maaaaaleseeeeeeef yok yok yine yok işteherzamanki gibi zaten biliyodum olmadığını bunalım takılıyorum yani iki gündür
ay sonu doktora gidicem eşimlde konuştuk karar verdik tedaviye başlıcam yine hayırlısıyla
ne kadanda uzun yazdım okuyan sıkılcak valla kusura bakmayın
he bu arada ayetel kürsi bende okumak isterim eksik varsa söleyin olarmı
canım yaaa hayırdır doktor yasakladımı yoksa çikolatayı :26: resmen aşeriyorsunkıslarr ben kimin kurbanıysam bana çikolata da alınn taamm mıı koyun paketeee:))
canım benim heyecan dorukta demiiyi akşamlar ama kimsecikler yok akşamları çok sakin oluyo burası
hee bak beyin fırtınıası işe yaramış ..ben zaten senin kilo alman için değil eşin versin diye ye dedim
şimdi sen bunları yiyincee bir enerji ,bir istek, bir şehvet gelecek sanao enerjiyi salma ihtiyacaı duyacaksın ee bu durumda eşinde boş duramıycak ..sen formunu koruyacaksın eşinde fazla kiloları kaybedecekk
bir ilişkide bilmem kaç kalori gidiyormuş tubişimm haberin varmı
amaaan dert ettiğin şeye bak bidahaki ay olur inşallah ya umutlarda olmasa dimi...hayırlısı canım hepimiz aynı duygular içindeyiz bakalım ne zaman bulucak bizi veletler ne zaman o yumurtayoı delipte geçicek içeri ayy hııırrrrrrrr delsin artık geçsin içeri yerleşsin yerine yaaaaselam kızlaaryine pek kimselere rast gelemedim ne güzel muhabbetler etmişiniz öyle bugün keşke bende çalışmasam sizle daha çok vakit geçirsem hamile kalsam işi bırakıcam ama yokki anacım
belki merak eden olmuştur gerçi geçmişi fazla okuyamadığımdan göremedim hafta sonu test yaptım maaaaaleseeeeeeef yok yok yine yok işteherzamanki gibi zaten biliyodum olmadığını bunalım takılıyorum yani iki gündür
ay sonu doktora gidicem eşimlde konuştuk karar verdik tedaviye başlıcam yine hayırlısıyla
ne kadanda uzun yazdım okuyan sıkılcak valla kusura bakmayın
he bu arada ayetel kürsi bende okumak isterim eksik varsa söleyin olarmı
ayyy ben kurbanıma aldığım hediyelerin içine kaynanamı da koysamvarmı isteyen :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?