Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlaar yine pek kimselere rast gelemedim ne güzel muhabbetler etmişiniz öyle bugün keşke bende çalışmasam sizle daha çok vakit geçirsem hamile kalsam işi bırakıcam ama yokki anacım
belki merak eden olmuştur gerçi geçmişi fazla okuyamadığımdan göremedim hafta sonu test yaptım maaaaaleseeeeeeef yok yok yine yok işte herzamanki gibi zaten biliyodum olmadığını bunalım takılıyorum yani iki gündür
ay sonu doktora gidicem eşimlde konuştuk karar verdik tedaviye başlıcam yine hayırlısıyla
ne kadanda uzun yazdım okuyan sıkılcak valla kusura bakmayın
he bu arada ayetel kürsi bende okumak isterim eksik varsa söleyin olarmı

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

kimmmmmse yok bende gidim bariii

iyimi kötümü bu 12 kilocuk cukcukcuk biraz cık küçültmüşsün gibi sanki inşallah tosuncuk bir bebğin olurda 5 kilo kadar ona gider bu kilolar
12 kilocuk canım azcıcıkk dimii:))
yok kıs 5 kilo olursa nasıl doğuracamm abooo
2. aplacım bu ilkinde ağrısı olmuştu bunda pek olmaz dedi bakalım ne kadar doğru
inşalahh bidenemm gıı kilo iyidir ebe bişi demedi iyi herşey dedi bakem nolcakk
türkçene kurbann seninnn

aplam kurban olduğum verecekde vaktini bekliyor sıkma canını üzme kendini nolur

kıslarr ben kimin kurbanıysam bana çikolata da alınn taamm mıı koyun paketeee:))
canım yaaa hayırdır doktor yasakladımı yoksa çikolatayı :26: resmen aşeriyorsun ahh canım yaaa kıyamam yoksa kilonumu dert ediyorsun da çikolata rejimindesin canım benim yaaa sen kimin kurbanıysan duysun sesini o almazsa bile adresi yolla ben alırımmmmm ayyy ben kurbanıma aldığım hediyelerin içine kaynanamı da koysam varmı isteyen :92:

iyi akşamlar ama kimsecikler yok akşamları çok sakin oluyo burası
canım benim heyecan dorukta demi inşallah bu tedavi sonucun müjdeli sonlanacak çok dua ediyorum canım yaaaa öptümmm

valla kızlar sık-sık giremesemde aklım ayrı ayrı sizlerde hep dualarımdasınız hepinizi kocamannnn öptümmmm

artık son sayfaya balıklama atladığım için çoğu durumlarınızdan haberdar olamayabilirim :26: o an kim beni görürse bir zahmet öz geçmiş yapsın hepinizi çokk özledim ( ayyyy nasıl özlediysem sanki veda mektubu gibi oluyoooo )

hee bak beyin fırtınıası işe yaramış ..yok anam çekemem o kadarını herif zayıflayacak diye ben iğne dötündenmi geçem iyice yahuuuu kararında olsun yeter amaa bir deridm var ya bu preseed herifimi benden soğuttu gelmez yaklaşmaz oldu yanıma ya preseed folloş gibi yapıyo kullanınca oda yazık bişey anlamıyo demekki vay kadersiz başım vay birgün durup ikinci gün yıkanan ben 3 gündür başıma su değmiyyyyy

amaaan dert ettiğin şeye bak bidahaki ay olur inşallah ya umutlarda olmasa dimi...hayırlısı canım hepimiz aynı duygular içindeyiz bakalım ne zaman bulucak bizi veletler ne zaman o yumurtayoı delipte geçicek içeri ayy hııırrrrrrrr delsin artık geçsin içeri yerleşsin yerine yaaaaneyse hadi bakalım dr git güzel haberlerle gel tedaviyede karar verilmiş iş kaldo iyi bir merkez seçimine herşeyin hayırlısı canımm

ayyy ben kurbanıma aldığım hediyelerin içine kaynanamı da koysam varmı isteyen :92:

içimm yarıldıııııı sen çok yaşa emiii ama ben almayım canım sağol alanada mani olmayım ne olmuş altı üstü bi kaynanacıkkk sevaptır ya sen koy pakete canım

kızlaaaarr ben hedayeleri değişip artık paketledim...yarın gönderiyorum heyecan yaptım az daha dayanamayıp resmini yüklicektimkii anam oda ne isim varr kaçarmı bizim kızlardan dedim atmadım..benim şeker talihli için birde kıyak geçtim hedayemin resmini çektim eğer isterse ben ekleyebilirim fotoları yani bunu söyleme nedenim kendileri bazen yüklemekte sorun yaşıyorda ona istinaden tamamen talihlimi düşündüğümden e gelsin artık yılbaşı çok heyecan yaptım eşim bile diyoki çıktığımız zaman bile bu heyecan yoktu sendee hediyeye boğduğum haldeyazık kıskandı garibim öperim ben onu ay aşka geldim yine gidip öpeyim tosunumuu

günaydın arkadaşlar
tubiş cok iyi yapmışsın hediyelerinin resmini çekmekle vallahi bana alan kişiye sesleniyorum sende çek fotoları çünkü bende resim eklemedim daha önce :90::90:
benimde hedayeler hazır paketlemeler kaldı cuma yollıycam inş.

kızlar dün akşam dalmışım 1 saat kadar rüyamda hayır olsun inş. annem bana diyor ki kızım siz bazı şeyleri eksik yapıyorsunuz o yüzden kısmetiniz geliyor geri gidiyor baya etkiledi bu rüya beni rabbim bana bir işaret veriyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…