Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ggünaydınnn arkadaşlarr GÜNAYDIN meleklerr nasılsınız bakiyim

ay rüyalardayken:benimde annem bugün ağaçtan elma koparıyor,bilmediğimiz bir yer ama elmeyı bana yarısını bölüp atıyor, bende havada tutup elmeyı bir güzel yiyorum.aayyyyy elma murattır acaba muradımmı olacak kızlar ne dersiniz:97:

kız yanlış uygulamamı yapıyosunuz yoksa sana kimse öğretmedimi çocuk nasıl yapılırr tekrar deneyin

selam bayanlar bende temizlik yaptım giremedim bu gün sizde ne var ne yok nasılsınız transfere gitmeden bi temizlik yapayım dedim mutfağ dolapları falan temizledim yorulmdum şimdi oturdum size bakayım dedim
ohhh iyi yaptınn mis mis oturursun artık transefrden sonra
bencede artık bir tedaviye başlaman iyi olacakk .Allah rast getirsin canımm

kıslarr ben kimin kurbanıysam bana çikolata da alınn taamm mıı koyun paketeee:))
oyyy kıyamammm ..benim kurbanım olsan çikolataya boğardım seni ama üzgünüm

senin eşinde var bir terslik anacaımm benim bildiğim ve okuduğum kadarıyla eşlerin daha çok hoşuna gidiyormuşş preseedle.benim eşim sevmişti mesela
günaydııınnnnn cicoşlarrrrr
günaydınnn cicoş bacıı

iyi ypmışsın valla bende kimin kurbanıysam bir zahmet çekiversin resimleri:80: benim makinem yok.web kameramla çeksem net çıkmıyo oda bozuk :78:

Son düzenleme:
hayır olşsun inşallahh canım ..rüyalara çok takılmamak gerek .sen dualarını ve ibadetlerini yap Allah kerim
günaydınn canımmm

hayır olsun ..evet elma murattır derler ..ayy had einşallahh artık murdına kavuşursun

günaydın güzel annecik

günauydın bacularıımmmm
günaydın kedersizimmm
günaydın meleklerrrrrr

damlaselenin bugün trasferi var arkadaşlar inşallah yüksek moralli sitressiz ve iyi geçer.ben aşılama olduğumda masada stresten ağlamıştım salak gibi nedense artık, insanın psikolojisi bozuk oluyor.ama bundn sonra daha hazzırlıklı olcam moralmennn

günaydınlarrrrr durucumm ve kameri görüyorum nasılsınızz bakalımm

demek bugün damlaselenin transferi var 5.gün tarnsferii çok güzellll maşallahhh sonucu da inşallahh çok güzell olur 13 gün sonra halaylar çekerizzz

evet ipek benimde dikkatimi çekti allah korusun yoktur yoktur bişiciği

inşallah iyi geçer kavuşur yavrusuna bizde yeğenimize

evet bak seninde dikkatini çekti

günaydın sevdam hoşgeldin canım naıslsın

nurcikim bugün erkencimisin baaamı öyle geliyor
ipek olurdu erkenden ama yok dünde yoktu bişi yoktur inşallah
uyku tutmadıı durum ya ,gecede rahat uyuyamadımm zaten
ipeği biraz daha bekliyelim olmazsa arar sorarız .bende merak ettim doğrusu..haber vermedenn çıkmazdı dün habersiz çıkmış :26:

Rabbim arkadaşımızın emeğini boş çevirmesinn...bende tüp bebek transferinde masada ağlamaya başlamıtım bir süre yapamadı doktorlar transferimi .

kızlar ipeği aradım korkulacak bişey yok modemi bozulmuş .yeni modem gelene kadar ayrı gayrı kalacaz artıkın:96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…